Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: teža,ki jo lahko dviguješ v prvih mesecih 26.2.2008 17:07:14
|
|
|
|
Anonimen
|
5 kg
|
|
|
|
RE: teža,ki jo lahko dviguješ v prvih mesecih 26.2.2008 17:47:54
|
|
|
|
gajka
|
Sem se pozanimala pri G glede tega, ker dosti delam na terenu. Če gre za občasno dvigovanje bremena (npr. 2 krat dnevno) in si to počela že prej, potem pri zdravi to ne bi smelo pustiti posledic. Oziroma kot je že enkrat tudi Pušenjak omenjal, zdrava lahko dvigne ravno toliko kot bi brez posledic za zdravje lahko dvignila, če ne bi bila . V primeru, da moraš pa več ur zapored prenašati breme in pri tem ponavljati enake gibe (npr. delo za trakom), potem je omejitev 5 kg. V tem primeru te s to omejitvijo 5 kg ščiti tudi zakon.
|
|
|
|
RE: teža,ki jo lahko dviguješ v prvih mesecih 26.2.2008 17:51:22
|
|
|
|
Inigo
|
predvsem poslušaj telo kaj ti bo ob dvigovanju povedalo. če te bo bolelo karkoli, potem ni najbolje da dviguješ... zakon pa ščiti nosečnice za dvigovanje bremen do 5kg. jaz bi na tvoje mestu bila precej previdna. sploh na začetku. pa lepo in varno noečnost ti želim!
|
|
|
|
RE: teža,ki jo lahko dviguješ v prvih mesecih 27.2.2008 6:21:36
|
|
|
|
Lunca1
|
ja 5 kg, razen če imaš otroka težjega od 10 kg, ki pa noče nič slišat o tem, da bi ga lahko nosil očka, ampak je dobra samo mami. No jaz sem morala dvigovat mojo 13,5 kg težko hčerko, pa ni bilo nič narobe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?