|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tečaj za zgodnjo nosečnost v LJ
8.2.2008 17:20:01   
darja81
Pozdravljene.. Sem v osmem tednu nosečnosti in me zanima kdaj naj začnem s tečajem za zgodnjo nosečnost.. Naj gre z mano tudi partner?? Kje pa je tečaj v Lj?? Mogoče celo pozno popoldan??
Hvala..
Uživajte..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tečaj za zgodnjo nosečnost v LJ
8.2.2008 19:22:50   
Zofy
V ZD Šiška je. Razpored najdeš na tem linku: http://www.zd-lj.si/zdlj/content/view/301/356/
Jaz nisem šla, ker me je vse zanimalo in sem vse informacije dobila će na netu in v knjigah. Po moje je dovolj, če greš sama. Mislim, da je tema bolj o samem poteku nosečnosti in pravilni prehrani in negi med nosečnostjo, zato je dobro, da greš čim prej.
Je pa po moje takih tečajev dosti v Lj, tudi v KC. Najboljše, da povprašaš kar pri svojem ginekologu.

(odgovor članu darja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tečaj za zgodnjo nosečnost v LJ
8.2.2008 20:20:58   
Naja30
Če misliš it, pojdi čim prej.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
9.2.2008 10:03:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
9.2.2008 10:06:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......