zarjica
|
Hm, to pa je vzpodbudno. Sicer pa - vsak reče drugače, ampak meni je moj G rekel, da dokler telo po abraziji ne bo pripravljeno, se itak nič ne more zgoditi. To pa pri enih traja več, pri drugih pa manj. Ker če sluznica ni pripravljena, oz. dovolj zadebeljena, tudi če do oploditve pride, ne pride do zanositve (torej se oplojeno jajčece ne vsidra v sluznico) - in če slučajno do tega pride, se itak zgodi zelo zgodnji splav (vendar ženska ne ve, da je splav ampak je pač menstruacija). No, tako je to G razložil meni. Meni je sicer rekel naj čakava 6 mesecev, ampak da to ni tak strogo....paziva naj 3 ali 4 mesece, potem pa naj se prepustiva - narava bo opravila svoje tako kot treba in takrat ko bo treba. naty - ja, midve pa sve res skupaj...joj, res ti želim vse to kar želim sebi. Pa da bova res skupaj med majčicami, junijkami...ali pa vsaj tu nekje med poletnimi meseci, a ne? Fajn je imeti novorojenčka zgodaj poleti. Lahko hitro greš ven, ko še ni prevroče....jesen je itak čudovita z dojenčkom, pozimi pa je tudi že toliko velik, da če greš iz hiše, ni več tak problem...joooooj....komaj čakam.....upam da bo! Sem že čist nenormalna, ne? Samo zame je to dober znak (da tako razmišljam), ker se končno začenjam počasi pobirati od ss (pa je že 2,5 meseca). Sorry, malo sem se razpisala... Uživajte,počivajte, jejte vitamine - sadje, zelenjavo, ...da si opomoremo od vsega skupaj in bomo pripravljene na vse kar nas čaka...
|