Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
težave s pralnim strojem 2.1.2008 21:58:00
|
|
|
|
pikecpokec
|
Crknil nam je pralni stroj. V bistvu se je notri nekaj prežgalo (ful je smrdelo), potem pa je varovalko ven vrglo. Ko sem odprla boben, je pa še bolj zasmrdelo po zažganem. A ima kdo kako idejo kaj bi to lahko bilo? Aja, stroj je star ene 10 let. ja, ja, vem, novega bo treba kupit
|
|
RE: težave s pralnim strojem 2.1.2008 22:03:35
|
|
|
|
baguSka
|
A ima kdo kako idejo kaj bi to lahko bilo? Dvigni vrhnji pokrov, pa ti bo takoj jasno... tam kjer je najbl crno, je prsilo do stika.
|
|
|
|
RE: težave s pralnim strojem 2.1.2008 22:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj ne uporabljate Calgona? (sej se šalim) Pokliči serviserja- morda ti lahko on kako pomaga.
|
|
|
|
RE: težave s pralnim strojem 2.1.2008 22:12:53
|
|
|
|
pikecpokec
|
baguSka: E, vidiš, tega se pa še nism spomnla! Bom jutr to nardila, čeprav pričakujem da me bo moj mal čudno gledal (ni on glih nek tehnik - za te stvari sem v naši familiji jaz zadolžena). Torej - jutri poročam kje je pregorelo! aspirinčica: jah, serviser zaračuna če sam v stroj pogleda! Dvomom da je mašina sploh vredna tolk kolikor bi on zaračunal! Aja, Calgona pa res ne uporabljamo. Po moje je že cel kamnolom notri!
|
|
RE: težave s pralnim strojem 3.1.2008 12:09:59
|
|
|
|
pikecpokec
|
za crknit! sem mojmu predlagala da bi odšraufala pokrov da vidim kje je pregorelo, pa je reku da se itak ne bo vidlo pa zakaj bi zdej stroj prestavljala pa če sm mal zmešana da bom kr sama popravljala.... tko da je zdej on od enega kolega ki se kao spozna na to zvedu da je najbrž pregorel grelec, tko da namerava nabavit novega in potem poiskat nekoga ki bo ta grelec zamenjal. kar pomeni da bomo še vsaj en teden brez pralnega stroja! še dobro da imamo v spodnjem štuku babico, da lahk pri njej peremo, drugač bi itak znorela nad tem ''mojstrstvom''. sem ga vprašala kok je lahk tko ziher da je grelec crknil in kaj bomo z novim, če slučajno ni. in je reku da se un ti spozna na stroje in da ziher ve da je to to. (btw, un kolega stoja sploh ni videl, ampak je diagnozo podal po telefonu ). tko da zdej čakam, kaj bo namudril
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?