Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 7:59:47
|
|
|
|
Tina31
|
Drage mamice v pripravi! Kako ste kaj, moje mlade dame? Jaz sem nekaj časa manjkala, pa ne vem za novice-če so kakšne. Pri nas je ta mesec tako, da ziher nič ne bo, ker sva v celem mesecu samo 4x :sloncek::sloncek::sloncek: Ni bilo volje, pa bolančkani smo bili, ... Tako da ČAKAM M okoli 26.10.-1.11. Približujem se 31.letu, pa me zanima, če še katero mučijo tale naša leta. Rada bi imela še dve pikici, pa če bo šlo takole naprej... bom že mamka, ko bo zadnji privekal na svet.
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 8:12:50
|
|
|
|
VALENTY
|
Ne obremenjuj se tolk z leti.Sej bo.Jaz oz.midva sva 2 let rabla,da mava zdej dve pikici.Pa bi jaz še mela,pa so še drugi blemizravn.Ampak boš vidla da bo,tud mal pavze prov pride.Mogoče bo pa okrog 26.10-1.11. kaka posebna čarobna noč.Upam,da bo obema uspelo,čeprav zase nisem 100%,ker preveč drugih dejavnikov vpliva na to.Glavo gor,pa hopa cupa -pol pa bo:duda:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 8:17:47
|
|
|
|
Mina1
|
Nič bati, vse lepo po vrsti, ko pride čas za to, ene prej, druge kasneje;) Jaz sem imela prvega pri 32-letih:), decembra bom 35 in sem v drugo noseča;) Čeprav izgledam veliko mlajše, EMŠO naredi svoje :)-:)-:)- Po pravici povedano, za prvega prej itak nisem bila pripravljena in zrela, tako da;) In po drugem smo imeli cca 2 leti pauzice zaradi mojega CR in potem smo "delali" na pikici pol leta. Bo, boš videla, samo brez pritiska in tako. pa-pa Mina1 23t:nosecka:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 8:26:49
|
|
|
|
simonas
|
Tudi jaz bom v zacetku drugega leta docakala 30 leto in sedaj delamo na prvi :duda:. Prej ni bilo pogojev, zdaj pa se mi ze skoraj zdi, da sem malo pozna. Samo je vseeno boljse tako, kot pa da zaradi otroka vztrajaš v napačnem razmerju ali pa da te skrbi zaradi financ in podobno... Sedaj ko se mi je končno življenje postavilo na prave tire vem, da bom lahko uživala v nosečnosti:nosecka: in potem posvečala vso ljubezen partnerju in :duda:... Torej niso važna leta - važni so občutki... Lep dan! Simona
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 9:15:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem prvič rodila pri 35 letih, moja kolegica pa prvič pri 32, drugič pa pri 34. Torej vidiš, veliko nas je mam, ki smo starejše od tebe. Če si otroka želiš, nikoli ni prepozno. So pa prednosti in slabosti pri poznem materinstvu. Prednost je v tem, da smo bolj zrele, več smo že prebrale in več doživele, vsaj zase lahko rečem, da prav zaradi zrelosti kakšnih strahov pred malim detecem nisem imela. Mislim v slislu, da se kar bojiš, kaj bi naredil, ko se joče, ko ima krčke, ko je bolan in podobno. Zavedati se je treba, da malčkom ni nič hudega, ga so kot "bubregi v loju", da jim imamo neznansko radi in da jim je zelo, zelo fletno na tem svetu. Če malo pojokca, po navadi ni nič hudega, meni se je zdel kar malo hecen. Slabost pa je v tem, da vsaj meni primanjkuje otroškosti. Nisem več tako otročja, kot sem bila pred desetimi leti, kar bi mi velikokrat prav prišlo. Včasih mi zmanjka energije, ki mi je je včasih pač ni. Sprosti se in uživaj!
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 13:43:14
|
|
|
|
sade
|
:)kot bi jaz pisala, tudi jaz se približujem 31 letu in se trudiva :sloncek::sloncek: ampak zenkrat še nič. Na :nosecka:delava 6 mesecev... meni se zdi že cela večnost, pa tudi malo se že sekiram:ups:češ da me leta lovijo. No tu nekje smo, ampak je :bravo::bravo::bravo: videt, da nismo edine in da niso to nobena leta, saj tudi jaz se ne počutim stare 30 let. Upam, da nam bo uspelo 9nebesa!!!! Pozdravček vsem in čimprej :roza::modri:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 15:28:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ja, jst sem tudi v 31 letu, še mal pa bojo potrkala na moja vrata. Tud mene je letos zagrabila ena taka mini panika in nemorem si kaj, da se tu in tam nebi spomnila, da se mi že malo mudi. Možek je dve leti mlajši in mi vedno pravi, da tako in tako zgledam kot ena 22 letna miška, ampak kaj, če pa nisem!! Pa nebi rada samo enga pikca več bi jih rada imela in nevem, če bova uspela vse nardit:zmeden2:. Jst pa pravim, ko bi bil vsaj en, sam da je!!! Pa-pa, Tinka
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 20:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
tina30, ne obremenjuj se z leti, ne pomaga lih dost:(. Lahk tud mamka ima dva otroka zaporedoma. Preizkušeno:bravo:. No ne na meni-kolegica je pri 39 imela po dolgih letih muke (in ss in vsega kar spada zraven) prvega :duda:in ko je prvi imel 8m (mesecev ne metrov) je bila noseča za drugo:duda::bravo:. Fajn ne? Aja moja teta pa pri 39 po 18 letih po prvem drugega:duda:. Je tolk razcrtano, ker ga vsi tolk cartamo da kar ni res. tolk o letih. Kar veselo:sloncek: pa bo Mej se in čimveč :sloncek::sloncek: .
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 20.10.2004 21:08:31
|
|
|
|
pika74
|
Ojla Tina30:rozica:, Tud jaz sem tvojih let in sem včasih malo razmišljala, da mi biološka ura že tiktaka ...tik-tak-tik-tak... ampak sem opustila to... Tudi moja želja je imet vsaj 3 :duda::duda::duda:. In vem, da bo:miska:. Pri tej medicini in razvoju, ni :hudicek:, da ne bi bilo. Glej, moji mami je ratalo pri 42-ih imet prvega (to sem jaz8)8) ), in vem, da ji prav tako ni bilo lahko. Imela je tuberkulozo na maternici in so že čist obupal. Ampak lej - zdej ma pa mene, pa mi nč ne manjka ;). Boš vidla, da bo ratal. Pa ne razmišlej preveč o tem, kok si mlada;). Pa enga :pujs: za srečo! Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 6:50:48
|
|
|
|
neni
|
Se pridružujem težavam, tudi jaz sem v 31 tem. Za 30 rojstni dan sem šla zjutraj z grozo pred ogledalo. Sam res tudi jaz zgledam mlajša, sam kaj pomaga, jajčniki niso tako mladi kot moja napeta koža na ličkih.:)-:)-:)- Ampak se poskušam ne sekirat, pa mi velikokrat ne uspe.:ups: Pogosto ko zvem za katero, da ima že tri otroke si rečem, glej pri mojih letih, kaj pa jaz.:zmeden: Edino kar lahko naredimo je to, da se borimo še naprej in nikoli ne obupamo. Zdej je medicina že res tako napredovala, pa še mal sreče nam manjka, pa bo. :miska::miska::miska: Pika a ti si edinka al je potem mamica imela še kakega :duda:?? lp Neni
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 7:59:27
|
|
|
|
pika74
|
Pika je edinka po mamici - po očiju ima pa še 1 brata :bravo::bravo::bravo:. papa Pika74 :metulj:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 8:40:04
|
|
|
|
neni
|
Ej punce, a si predstavljate koliko smo stare, če vse skupaj sešteješ???!!! Pika, potem si pa razcrtanka, a?:ups: lp Neni
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 8:58:57
|
|
|
|
pika74
|
neni - itak :metulj::metulj::metulj:. A si predstavlaš, kako so me vozil okol k sm bla mičkna :duda:.
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 8:59:51
|
|
|
|
pika74
|
Tina30 Relax!!! :kava::kava::kava:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 9:09:04
|
|
|
|
neni
|
Lepo da priznaš, ti je pol oproščeno. :bravo::bravo::bravo: lp Neni
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 9:35:26
|
|
|
|
pika74
|
hehehe evo častim en kafe :kava::kava:. čin-čin
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 9:38:43
|
|
|
|
simonas
|
Točno tak...
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 9:39:04
|
|
|
|
Tina31
|
Pika, še men eno:kava: al pa dve:kava::kava:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 10:40:59
|
|
|
|
pika74
|
Tina30 :kava::kava::kava::kava:, sam ne pol mene klicat, če ponoč ne boš mogla spat - kr k nemu se stisn pa :sloncek::sloncek::sloncek: ;). pa-pa :metulj:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 11:58:31
|
|
|
|
pika74
|
...:zmeden2::zmeden2: še zdej ne vem, zakaj peteršiljčkova mama :zmeden2::zmeden2:... nika- glavo gor - lej mene -kok se dolg matramo, pa mi je že skor čist ravno. Sam ne se kasirat, k to sam gube dela - rajš mal zapoj pa zapleš - pa zobe na sončenje 8)8)8). pa-pa :metulj:
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 14:46:43
|
|
|
|
Pia73
|
:)-:)-:)-:)-:)- Ej, jaz jih imam pa že 31 in pol! Pa se mi že tud včasih zdi, da mi voda v grlo teče,..... Sam tale je pa dobra, sedaj smo poleg fosilk še dinozavrke!!! :)-:)-:)- Baje tud jaz ne izgledam tolk staro, sam moji jajčniki pa se starajo, starajo, starajo,... Lp Pia73
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 16:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
se pridružujem niki - v 31. Sam mene poleg tega prijateljice in kolegice kar naprej gnjavijo kdaj pa bova midva kaj :duda: okrog furala. Sam ni vedno tako kot si človek predstavlja:((. Aja Pol pa sem ratala mal hudobna, ko sva zgubila najino:duda:. Če me zdaj preveč gnjavijo jim kar rečem, da sva že mela, pa nimava več :duda: -> pol pa :ups:tiho. Ful sem :grrr: sama nase ma si ne morem kaj, da jih nebi utišala. Sem grozna a ne?:grrr::grrr: baj .
|
|
|
|
težave peteršiljčkove mame 21.10.2004 17:45:34
|
|
|
|
Anonimen
|
iiiiiiiiiiiiiii hvala kontra:rozica::pujs: .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?