|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   teža
25.12.2007 20:18:34   
malamaja
Oj punce!

Ej jaz ne vem kaj naj naredim. Sem si obljubila da se to drugo nosečnost ne bom tako zelo zredila. Potem pa november pa ena gora rojstnih dnevov, pa veseli december piškoti, potica.....

No zaključek vsega je da sem konec da sem v 26 tednu zredila sem se pa za 10 kg.

Help???

Kaj naj naredim? Kakšen nasvet? Ali se lahko lotim kake diete med nosečnostjo? Ali pa naj se raje v nadalje pazim da se nič več ne zredim?

Skratka kakršen koli nasvet dobrodošel, jaz sem kar malo obupana.

Mala maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: teža
25.12.2007 20:20:28   
Anonimen
ja pa kaj,če si se toliko zredila In....  saj ne bo konec sveta a ne
jaz sem se na mesec redila cca 2 kg,en mesec sem se celo za 3 kg zredila.

(odgovor članu malamaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.12.2007 20:37:54   
malamaja
ne ne konec sveta res ne bo - upam da še ne prav kmalu no. Ampak štos je v tem da vem kako sem se prejšnič namučila znebit se tistih dodatnih 5kg ki so mi ostale po porodu. Pa tudi ne vem če je ravno zdravo tako pridobivanje teže...

Mala maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.12.2007 20:46:24   
butara
malamaja, včasih pač ne gre, kljub dobrim željam in trdnim sklepom...
Govorim iz lastnih izkušenj user posted image user posted image user posted image Pa pri meni ni šlo le za 10 kg, ampak krepko, krepko več. Teorijo obvladam - sadje, zelenjava, itd... v praksi pa sem v obeh nosečnostih pogorela. Bo pač treba po porodu migat user posted image

(odgovor članu malamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.12.2007 20:57:21   
benika
Kaj naj naredim? Kakšen nasvet? Ali se lahko lotim kake diete med nosečnostjo? Ali pa naj se raje v nadalje pazim da se nič več ne zredim

Ne, dieta v nosečnosti vsekakor ne pride v poštev! Čeprav bi se ti počutila bolje, to nekako ni dobro za plod. Jej normalno, v normalnih količinah, raje večkrat po malo in čimmanj sladkarij, pa bo.

(odgovor članu malamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.12.2007 10:59:57   
anny1
Malamaja jaz sem se prvo nosečnost zredila iz 60kg na 90,5kg user posted image ,pa sem prisla na 70kg-nihala med 65-70kg, sedaj sem zanosila s 74 kg pristala pri 85kg v 36t, te kile imam sedaj več kot 5t, otrik se redi in raste jaz pa ostajam- moja taktikauser posted image  slabostuser posted image . Ne sekiraj se s težo saj jo boš po porodu izgubila. Z dijetami pa raje ne jej normalno po palo na dan,kak sadje in zelenjavo pa bouser posted image .Srečno do konca

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?