mala pika
|
zdravo! Imam en problem, ki se že vleče kako leto, odkar imam otroka. Stanujeva pri njemu doma, nad njima, sicer imava svoj lasten vhod, ampak so še vrata, ki povezujejo spodnji del in so načeloma vedno odklenjena. Sicer se je začelo že zelo zgodaj, ko sta onadva priahaja k nama, včasih kar brez trkanja. Tako da sta me nemalokrat tudi presenetila , ko sem naga skakala po stanovanju, ali na stranišču,... Sedaj, ko pa imama še našega tamalega, pa itak. Hodijo gor, somo toliko da ga vedno vzamejo na roke. In to je tudi njuna druga hiba. SIcer prej tastova, kot od tašče. Om bi ga kar naprej nosil, ga crkljal. SIcer to je vredu, da ga pocartaš, amopak ne kar naprej. vidi ga tudi vsaki dan, zraven pa šse obnaša kot ga vidi prvič v tem tednu. Pa tudi men jamara, kako malo ga vidi. zmeraj sem ga morala "naganjat", naj se vendra kaj igra z njim, saj je konec koncev sedaj že enoletnik. Jaz sem ga ne sicer terala malega, ampak sem poskušđala biti z njim čm več tudi na tleh, ko se je začel plaziti in pol tudi kobacati. A on, samo na roke. Nič se ni potrudil, da bi ga spodbujal pri razvoju. aja, zadnjič sem pa zaklanala vrata, pol pa se mi je tašča jokala, kaj je narobe, da se zaklepamo,.... Počasi imam že tega dovolj. Kaj svetujete, da naj naredim s tastom in njivim nošenjem otroka. Včasih se mi zdi da je skoraj vzel njegha za očeta, saj mojega skoraj ni nikoli doma. In če zagleda njiga in mojega, bo najprej hotel iti k tastu. Obupana pika
|