|
RE: tasca, tasca, TASCAAAAAAAAAA 7.2.2008 18:34:35
|
|
|
|
Gina
|
Poglej, to res niso reči, na katerih bi človek izgubljal energijo. A veš, moja tašča ima ravno tako prebliske, čisto enake sorte. Oni dan je naš ta mali zagledal tri budilke, tiste stare, klasične pri njej doma. In ji je rekel, da jih hoče imet. In seveda mu jih je dala. isti hip je eno razmontiral. Moj je to zagledal in mu ostali dve vzel in jih dal nazaj, ter rekel, da mu jih ne dovoli več vzeti. Ona je bila totalno fertik, ker mu je ona, babi nekaj dala, midva sva pa prepovedala malemu tisto vzeti. Oz. je mali lahko samo eno samo budilko odnesel. Moreš mislit kakšna krivica, kakšno zatiranje! Seveda ni smel niti jesti ob tv-ju. Nama je povedala, da sva čisto preveč stroga in da nimava pojma o vzgoji. Samo se noben od naju ni sekiral. ona se je pa reva ne vem koliko časa. Se mi zdi da vsaj dva meseca. A veš, jaz jemljem to za njen problem. Ne morem pomagat, če drugače razmišlja. Niti se ne morem zato sekirat. Ima pravico se žret, če ji tako paše. Zaradi ene budilke. A nismo hecni? Meni se zdi to hecno. A veš, življenje je čist prekratko, da bi si ga oteževali s takimi neumnostmi. Jaz sem čisto normalno z njo medtem komunicirala, če je pa ta problem sprožila, sem ji pa razložila, da ni ok, če malemu pustiš, da manipulira s tabo, da dela škodo ali da se navzame navad, ki so škodljive in da bom pač vztrajala pri tem, da tega ne počna, četudi se ona še tolk sekira, kolk sem grozna. Pa sem bila čist dobre volje zraven. V resnici se nisem žrla. In je pogruntala, da se ne mislim sekirat in je tudi ona potem s tem nehala. Torej nehaj se sekirat, brez smisla je, samo sebe najedaš in se kaznuješ - tega pa nočeš, a ne.
|
|
|