Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 10:38:49
|
|
|
|
Oceania
|
Ne poznam cen, ampak bi se na tvojem mestu odločila za tapeciranje.
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 10:50:11
|
|
|
|
PinaNina
|
Sicer ne vem točno kakšne stole imaš. Mi smo nekaj časa nazaj imeli še take, da si brez problemov ločil sedalo od preostalega dela stola. Potem sva v trgovini, kjer imajo barve, lake, itd. in med drugim skaj, kupila ustrezne barve (v Lj. bi lahko imel Merkur v Jami, v Šenčurju ima en, ki tapicira- baje ogromno zalogo in si kupiš le blago, Zorro Domžale) in jih nato s pomočjo spenjača (gradbena trgovina Bauhaus, Merkur, Sam) tapicirala sama. Strošek je bil takrat cca. 20 eurov. Upam, da si dobila idejo.
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 11:01:47
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
enako sem naredila, kot pinanina.
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 11:24:12
|
|
|
|
naja17
|
Midva sva tudi sama tapicirala, strošek cca. 20 eur za blago, kupljeno v jaboozu v LJ. Folk misli, da imava nove stole ...
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 15:13:58
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja17 Midva sva tudi sama tapicirala, strošek cca. 20 eur za blago, kupljeno v jaboozu v LJ. Folk misli, da imava nove stole ... O hvala za tole informacijo!
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 16:05:54
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* enako sem naredila, kot pinanina. tudi jaz.
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 17:28:11
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali je kdo seznjanjen s tem,kaj je cenovno ugodneje,da dam pretapicirati stole,ki so drugače še čisto v redu,le blago je tako,da ga tudi z vanishom ne morem več sprati,ker sta tamala dva že vse napacala s hrano;pa bi sedaj dala kakšno tako blago gor,da samo pobrišem in se ne zažre noter;ali pa nakup novih stolov? Hvala za vaša mnenja Tapiciraj stole sama. Rabiš peno, blago in spenjač, ki ga dobiš za 10 EUR.
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 21:24:28
|
|
|
|
Peli
|
Moj mož se je spravil pretapicirat stole in klopi, in so čist OK, tako kot je prej napisal kalbo.
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 21:25:45
|
|
|
|
tilči
|
sem se odločila in bomo kar sami pretapicirali.Hvala vsem za odgovore
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 21:32:11
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: Peli Moj mož se je spravil pretapicirat stole in klopi, in so čist OK, tako kot je prej napisal kalbo. Tvoj mož je k tavžentroža !!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2011 21:39:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 5.1.2011 22:44:52
|
|
|
|
Peli
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: Peli Moj mož se je spravil pretapicirat stole in klopi, in so čist OK, tako kot je prej napisal kalbo. Tvoj mož je k tavžentroža !! A tok redek ?
|
|
|
|
RE: tapeciranje ali nakup novih stolov? 29.12.2023 12:01:23
|
|
|
|
vbrasa
|
Najbolje je če sam tapeciraš. Tako sem nabavil blago v Svet Metraže (saj je tako reklama za njih, pa vendar). Lahko tudi za koga drugega tapeciram v Ljubljani. Vlado 031 225480
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?