botra jedrt
|
Živjo punce, to sem jaz, nogometaš! Ker mi e-pošta ni več ok funkcionirala, sem morala spremeniti uporabniško ime in mail. Vidim, da se vse srečujemo z enakimi problemi.... Tudi jaz se ne morem pohvaliti z nevemkakšno mlekarno, jemala sem tudi Tametil, še zdaj ga kdaj pa kdaj vzamem ampak moram povedati, da Alano še vedno dojim (5 obrokov) in ji tudi dodajam (2 obroka), takrat, kadar se mi zdi, da je zadeva v joških bolj borna. Dejstvo je, da sem že začela tudi telovaditi, kar pa ni glavni razlog, se mi zdi, da je bolj pomembno to, da veliko jem in pijem. Ker pol materiala za izdelavo mleka ne zmanjka. Enako pomemben je tudi počitek. Če sem živčna in napeta, ne iztisnem nič, ko pa tamalo pristavim, se sprostim in mleko teče. Se mi zdi, da ni recepta, kajti v veliki meri so tudi hormoni tisti, ki uravnavajo laktacijo. Moram se pohvaliti, da je naša mala pravi cuker, se nam že smeji na vsa usta in opazuje igračke... Kile grejo gor podobno, kot pri donošenih otrocih, s tem, da smo mi seveda štartali s 1120g in dvema mililitrčkoma mleka skozi sondo. Zdaj imamo okrog 3250g in so nam prav že vse oblekce . Mala je zelo ješča, poje vse, kar ji dam, samo ob D3 se malo nakremži. To, da mami telovadi in doji, je prav nič ne moti. Ko bo sreča mila, naložim še par fotk, do takrat se pa imejte lepo!!!! J.
|