Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tale stolček za hranjenje 16.3.2007 7:32:37
|
|
|
|
lolipop
|
Mi smo ga imeli na dopustu. Meni je bil všeč, ker je sedež mehek. Minus je seveda čiščenje, pa čeprav naš še ne je sam. Kaj bi bilo šele potem.
|
|
RE: tale stolček za hranjenje 16.3.2007 12:46:51
|
|
|
|
bamby
|
Mi imamo triptrap stolček in je zelo uporaben. V njem lahko malček sedi že od samega začetka, ko samostojno sedi. Ko je večji, se sname ograjica, znižuje sedalo in polica za noge. Ko zraste rita, se lahko polici za sedenje in roke tudi zamenja... In večkrat postane stol uporaben tudi za odraslega. In kar je zelo praktično je, da se ga da odlično očistit. Skratka stol, ki ostane v družini za vedno v uporabi.
|
|
|
|
RE: tale stolček za hranjenje 17.3.2007 11:25:28
|
|
|
|
F*S*M
|
meni so vsi ti plastični stolčki preobavtni, mi imamo trip trap in je zakon. Ko smo bili enkrat v sparu na kosilu v restavraciji sem ga posadila v ta plastičen stolček in ga sploh nizem znala nahraniti, ker mi je bil predaleč tako da trip trap je zakon
|
|
[Brisano sporočilo] 17.3.2007 15:40:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?