|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tako sem razocarana
24.4.2005 17:25:37   
belica
Tako sem ai zelela tega otroka in tako sem bila srecna, do vceraj,dokler ni moj fant povedal svojim, dobesedno citiram... DA BOM JAZ DOBILA OTROKA... ni rekel, da bova oba dobila otroka, saj se mi je opravicil, kot ces, da naj ga razumem in da mu je bilo full nerodno povedat, ne vem zakaj jim je povedal, ce ga je sram, ker bo dobil otroka.Ko sva sama, mi pa non stop govori kako naju ljubi oba in se ves cas dotika mojega trebuha, ne morem mu oprostit tega. Da, pa se to ni vse kako sta njegova reagirala, mama se je vsaj nasmehnila in je rekla, da je bil skrajni cas, da sva zrihtala hiso, oce pa, da cuje vse kar ne bi rabil slisat, in da kao, kako to da sva se tako odlocila? Kot, da moram vprasat njega za dovoljenje, ce hocem imet otroka. Kot, da jih je strah, da bom kaj zahtevala od njih in kot da jaz nimam svojih starsev.
Nocem nic od njih in svojega:duda:bom sama vzgajala.:grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tako sem razocarana
24.4.2005 17:40:10   
Grascakinja
Ljubica zlata, vem, kako je težko. Sicer lahko malo svoje užaljnosti pripišeš nosečniški preobčutljivosti. Vedi, da fantu res ni bilo lahko in je verjetno kljub intenzivnim pripravam na oznanilo novice bleknil ravno največjo možno neumnost. To še ne pomeni, da se te sramuje ali kaj podobnega, samo malo je neroden.

Reakcije staršev so različne - moji so bili več ali manj tiho in se o tem sploh niso hoteli kaj dosti pogovarjat. Do kakega 5. meseca so se obnašali, kot da nisem noseča. Počutila sem se, kot da sva oba z otrokom totalno nezaželena. Ampak bolj ko raste moj buši, bolj so vsi naspidirani. Kupujejo posteljice, cimprajo previjalne in se veselijo. Kaj češ, to je za starše velik šok in morajo se privadit na novico. Ne skačejo ravno vsi od navdušenja do stropa... čeprav bi me nosečke to rade videle...Daj jim malo časa.

Medtem pa lepo poskrbi zase in svojo nosečnot, s fantom pa se lepo in v miru pogovori in povej, da si še posebej občutljiva na to in kako bi v bodoče želela, da se obnaša.

Prijetno nosečnost vam vsem trem želim!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tako sem razocarana
24.4.2005 17:54:26   
belica
Ma, fanta nekako tudi razumen, nisem nikoli pricakovala , da bosta skakala od veselja,ali kar koli, bi bila vsaj tiho in ne bi tako nadzorno pokazal, da mu ni prav, vendar sta protestno vstala in sta sla, po tistem, ko je oce to rekel, mama se je do takrat se smejala, dokler ni stari zatezu, po je sla pa za njim, kaj ces. Moram, pa se to povedat, da je on navajen, da vsi vse njega sprasujejo in poslusajo njegove ukaze, ne rada iztopam ali kaj podobnega, ce se le da naredim vse kar zahteva, ampak, da moram pa njega sprasevat, ce imam lahko otroka ali ne, je pa absurd, se posebaj po dolgih treh letih zajebavanja z raznimi zdravniki in strahom, ali bom sploh lahko imela otroka ali ne.koec kocev mi on ne reze kruh in ne zivim zaradi njega, ne bom se vec obremenjevala s tekimi, ker to samo skodi mojemu :duda:lp

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tako sem razocarana
24.4.2005 18:32:00   
CatJa
Tako je, belica, kar ignoriraj ga! Taki tipi so že od nekdaj navajeni, da je vse po njihovo, pa mu daj vetra. Zoprno je lahk sam to, da ima tvojega :love: še vedno tako v šahu, da si mu revež ni upal povedat, pa mu je ušla taka neumna. Pa veliko zdravja in sreče tebi in tvojemu :duda:!!

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tako sem razocarana
24.4.2005 19:30:36   
lenika
Ne oziraj se na ostale in se veseli svojega :duda:. Pa še nekaj me zanima: Koliko si pa stara, če ni skrivnost? To te sprašujem zato, ker starši navadno drugače reagirajo, če se odločiš za otroka pri 18. ali pri 30. letih.

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tako sem razocarana
24.4.2005 19:46:33   
nikitta
uh, če bi videla mojo reakcijo ko sem ga slišala po telefonu ko se je pogovarjal s prijateljem: "Ma rajši, bi punčko...". Ej, čez dva dni sem mu servirala njegov komentar z obilico nosečniškega hormona...

Enkrat mi je rekal, da so moški pač prikrajšani za ta občutek in da reakcija na naš privilegij ni vedno ugodna za njih. Imela sem občutek, kot da je malo ljubosumen,čeprav sem mu vztrajno govorila, da imajo moški velik delež med nosečnostjo...

Včasih se ne znajo obnašat oz. je tako da bolje, da so tih,čeprav BOŠ VIDELA, da je to njegov največji sonček in ti boš včasih zaradi tega v senci!

Je del njega in bo rabil čas, da to dojame...

Lep pozdrav!
Nikitta

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tako sem razocarana
25.4.2005 8:57:30   
Anonimen
Belica, ne sekiraj se zaradi fanta. MOški ponavadi bolj malo mislijo, in gotovo ni hotel, da stavek izpade tako, kot je izpadel.

Uh, če bi se jaz pri našem obešala na vsake podtone in izbiro besed, bi bila že zdavnaj ločena :)-

Njegovi tastari, nasprotno, pa so pod vsako kritiko! Nikoli nisem razumela, kako si kdo drzne dajati take komentarje odraslim ljudem.

(odgovor članu belica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   tako sem razocarana
25.4.2005 9:38:58   
andrej77
naj ti povem, da sva z mojo drago popolnoma na vajini strani... starši so pač včasih prov čudni (s tem imava bogate izkušnje, verjemi), tako da so njihovi kometarji zame pod vsako kritiko...

...kar pa se tiče dragega pa ima po mojem mnenju manjše težave s prilagoditvijo na novo situacijo... vmes pa so bili gotovo še močno napeti živci, kako povedat, še posebej če je vedel, kakšno reakcijo stašev lahko pričakuje.... dajta se o tem pogovarjat o tem, boš videla se ti bo odprl in ti točno povedal kako in kaj..

no zase ti lahko povem, da sem dobro leto nazaj imel probleme z dvojino (sicer sem napako hitro sam popravil), sedaj se pripravljam na množino... kako bom pa doma povedal pa nimam pojma...verjetno z "uporabo" brata, al pa kakšne fore s copatki... ne vem še... mislim pa da bodo živci celali na obrate, kot sedaj, ko imava z drago prvi G. pregled...

lepo se imejta in srečno :nosecka: in veliko zdravih in veselih :duda::duda::duda:

andrej

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tako sem razocarana
25.4.2005 9:45:52   
KIRA
belica, to je pač ena takih napak, ki jih naredijo moški. njim je pač malo teže dojet, da bo kmalu na svetu otroček, ker ga pač ne nosijo v trebuhu in ga ne čutijo....
o takih stvareh ponavadi tudi ne premišljujejo ne vem kak, pa pač kdaj kateri pove nekaj kar nam ni čisto po volji. se bo že popravilo.
nekaj časa bo rabil tvoj izbranec, da se bo navadil na idejo, da bo očka. pol se bo pa še ponašal s tem, kot da bi sam rodil. čist resno.

moj je tudi bil tak, čeprav sva si otroka želela več let in tudi delala na tem zelo dolgo. ampak ko je enkrat postavljen pred dejstvo, je nekaj časa rabil, da je čisto skapiral, da je tudi on delček tega in da bo tudi on starš.... pol je pa imel še tiste nosečniške težave namesto mene, ki so tako pogoste (povečan apetit, menjava razpoloženja... - vživel se je v vlogo)

če te to res zelo moti, se pač pogovorita o tem. povej, mu da si bila žalostna, da je tudi on "noseč" skupaj s tabo, povej mu, da si želiš njegovega sodelovanja in podpore.. drugače pa temu ne dajaj prevelikega pomena. kiks je pač narjen. če ga boš opozorila, bo v prihodnosti že pazil, da te ne bo prizadel. o tem sem prepričana, ker si opisala, kako je drugače ljubeč. kar pusti mu, naj boža tvoj buši in se pogovarja z njim. tako bo prej zrasel v vlogo očeta.
LP :rozica::rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   tako sem razocarana
25.4.2005 10:52:03   
spella
Oh, te moški. Ne smeš jim preveč zamert. Verjetno je čutil kakšna bo reakcija njegovih staršev, pa se je hotu sam mal potuhnt. Sej veš da je it laži v trgovino za druzga kondome kupovat kot zase :)-. Nč se ne sekeri preveč, sam mal se je ustrašu, pa so pol take čudne besede vn pršle. Verjetno je bil on še bolj živčen kot ti, sej so bli njegovi starši.
Moj je zanč enmu kolegu razlagu "....tko je blo tud na njeni poroki", pa smo se pol sam smejal. Moj možek zgleda da še po enem letu ni čist dojel, da je poročen. Zgleda, da moram postat mal bolj tečna:)-. Da pa bo kmal očka, bo pa verjetno še daljša pot...no upam da ne:)-.

Lp Špela:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   tako sem razocarana
27.4.2005 13:35:00   
belica
Pozdravljene!

Naj se vam vsem zahvalim za spodbodne besede, po tistem sem stiri dni lezala v postelji, ker sem imela prav grozne bolecine v trebuhu, grem stavit, da je bilo zaradi tega ker sem se sekirala, pa se ne bom vec, od mene ne bo dobil nihce vec nobene pozornosti kot so jo do zdaj, ce vidim da si jo ne zasluzijo, briga me za tuja mnenja, ker mi je najbolj pomemben moj :duda:, stara sem pa ze 26 let in popolnoma samostojna, tako da to ni nobena ovira in tudi ce ne bi bila, se jih ne tice, ker jih ne bi nikoli prosla za nic.lp

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?