|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tako sem osamljena
10.4.2007 13:12:45   
Anonimen
Ali je še katera tako osamljena kot jaz??user posted image  Imam partnerja pol leta starega otroka, cele dneve preživim sama z njim, moj pride domou šele zvečer ob 19.00 prej malo kdaj, prijateljic nimam...oz tudi nimam nikogar, s katerim bi se lahko pogovarjala....s partnerjem se tudi ne razumeva najbolje, živiva pri njemu doma (že cca. 6 let) njegova mami oz. moja tašča je grozna....

...totalno sem na dnu, včasih komej čakam da bom šla delat, samo to je še tako dalečččččččč

sploh nevem, kaj naj ker me samota totalno ubija....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.4.2007 13:17:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tako sem osamljena
10.4.2007 13:30:40   
Blejka26
ti čisto verjamem,da ti je težko in si osamljena,če partner dela toliko časa.sploh pa če nimaš prijateljic in obupno taščo...res da imaš otroka za katerega si pripravljena dati ves prosti čas,toda iz dneva v dan te to lahko pripelje do tega da boš vedno bolj živčna.Sama sem ista,glede tega.Vse svoj čas porabim za otroka,nikoli je nočem dati v varstvo...povsod gre z mano...in to me včasih naredi precej živčno.predstavljam si kako ti more biti hudo,če nimaš prijateljic,s katerim bi šla skupaj na kavico(seveda z otrokom,ali brez,ne vem kako bi ti bilo bolje)...tko z vozkom malo naokrog...ne razumem tega,kako to da si brez kolegic.kaj ti je tvoj mogoče prepovedal kaj takega...

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 13:31:23   
Anonimen
kdaj te je pa minila ta osamljenost??

tamalega pa v varstvo, nikomur ga ne morem dat, žal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 13:33:25   
Anonimen
Zakaj pa nimaš prijateljc, če si že šest let v tem kraju? A je morda potem s tabo kaj narobe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 13:33:28   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: domennatalija

ti čisto verjamem,da ti je težko in si osamljena,če partner dela toliko časa.sploh pa če nimaš prijateljic in obupno taščo...res da imaš otroka za katerega si pripravljena dati ves prosti čas,toda iz dneva v dan te to lahko pripelje do tega da boš vedno bolj živčna.Sama sem ista,glede tega.Vse svoj čas porabim za otroka,nikoli je nočem dati v varstvo...povsod gre z mano...in to me včasih naredi precej živčno.predstavljam si kako ti more biti hudo,če nimaš prijateljic,s katerim bi šla skupaj na kavico(seveda z otrokom,ali brez,ne vem kako bi ti bilo bolje)...tko z vozkom malo naokrog...ne razumem tega,kako to da si brez kolegic.kaj ti je tvoj mogoče prepovedal kaj takega...

jaz tudi otroka nemorem dt, in mi je kdaj prou bed zaradi tega

lahko greš na kakšno klepetalnicouser posted image

< Sporočilo je popravil _andreja_ -- 10.4.2007 13:35:53 >

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
10.4.2007 13:39:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 13:54:28   
fricka
Ne nič ni narobe z njo, če je v nekem kraju že 6 let in nima prijateljic. Tud jaz jih nimam, pa sem normalna. V družbo v novem kraju te mora upeljati predsvsem mož. Nove ljudi težko kar srečaš in se z njimi dobivaš na kavi. Poznaš sosede in kakšno rečeš z njimi, to je pa velikokrat tudi vse. V kraju od koder prihajam je to skoraj nemogoče, saj so vsi prijazni s prišleki in se jim tudi posvetijo, tukaj pa ne. Bo minilo, ko boš spet v službi in boš v krogu tebi ljubih ljudi. Vsaj pri meni je. Jaz nisem tip človeka, ki bi z veseljem čepel doma in me je porodniška spravla čisto na poden.

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 14:02:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: fricka

Ne nič ni narobe z njo, če je v nekem kraju že 6 let in nima prijateljic. Tud jaz jih nimam, pa sem normalna. V družbo v novem kraju te mora upeljati predsvsem mož. Nove ljudi težko kar srečaš in se z njimi dobivaš na kavi. Poznaš sosede in kakšno rečeš z njimi, to je pa velikokrat tudi vse. V kraju od koder prihajam je to skoraj nemogoče, saj so vsi prijazni s prišleki in se jim tudi posvetijo, tukaj pa ne. Bo minilo, ko boš spet v službi in boš v krogu tebi ljubih ljudi. Vsaj pri meni je. Jaz nisem tip človeka, ki bi z veseljem čepel doma in me je porodniška spravla čisto na poden.
saj s porodniško se je vse začelo user posted image  celo tako daleč je že, da mi je včasih žal, da imam otorka...pa ne me razumeti narobe, rada ga imam!! samo sem pa rekla da nobenega več!!

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.4.2007 14:11:26   
fricka
Še enkrat ti povem, da te zelo razumem in vedi, da bo bolje. Če si v drugem kraju, kjer nikogar na cesti ne poznaš je res težko. V domačem greš pač malo v mami, pa k teti, k sošolki iz šole, pa srečaš znanko iz službe,... Drugje pa si samo doma. Na žalost imam isto izkušnjo in iz tega razloga sem šla delat štiri ure pred potekom porodniške. V njasprotnem primeru bi padla v preveliko depresijo in moj otrok od tega res ne bi imal velikih koristi. Na srečo imam še zdaj privat varstvo pri sosedi in sem to lahko uredila. Tudi jaz sem zavidala mladim družinicam na sprehodu, mojega pa nikoli ni bilo doba pred večerom. Ampak vedno me je pokonci držala idela, da bom depresijo prenesla na otročka in tega ne smem dovolit. Še enkrat: sigurno bo minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.4.2007 14:46:04   
živa
Hojla!

Mislim, da se skoraj vsaka mama na porodniški enkrat počuti tako kot ti. Jaz sem imela krizo, ko je bil mali star 10 mesecev (poglej si npr. moj takratni post:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1219791&mpage=1). Tudi jaz sem se preselila v moževo vas in tukaj nimam pristnih stikov, vsaj ne takih, da bi lahko koga poklicala in se najavila na kavo. En teden sem bila čisto preč, zdelo se mi je, da se mi bo doma zmešalo. Še zdaj grem z veseljem v službo, pa tudi rada pridem domov k malemu.

Pa mine. Poskusi povabiti kako prijateljico, z možem kam pojdita - vsaj za kako urico se bo menda našlo varstvo, ne? - ali pa pojdite vsi trije, da malo zamenjaš okolje.

Drži se.

Lp,

živa

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.4.2007 17:15:32   
tulip
Te razumem, jaz imam sicer svoje prijatelje in srečujem ljudi, ampak vsake toliko na porodniškem sem se čutila prav osamljena...
Mož gre v službo, na kak žur, jaz pa večinoma doma - vsaj na začetku - ko sem morala zaradi dojenja biti vedno tempirana in organizirana. Pa saj mi je večinoma bilo lepo, kdaj pa kdaj pa...katastrofa. Prijateljice so šle v Italijo na shopping, na koncerte, čez dan na morje in klepetale o tem, kar se jim je dogajalo, jaz pa sem preživljala dneve v pokakanih pleničkah, dojenju, sprehodih...niti si nismo imele dosti za povedat takrat s tistimi, ki niso imele otrok. Tako da sem bila vseeno kdaj slabe volje. Dosti dodajo še hormoni, občutek, da počneš samo ene in iste stvari, da se ti nič ne dogaja... čeprav bi marsikatera še kako rada zamenjala s tabo, verjemi.
Ker si mama, ker si rodila čudovito bitje, ki te brezmejno ljubi, ki mu daješ zavetje in ljubezen, ki si mu največ na svetu....in vsak dan je dragocen, vsak dan je nekaj novega, te drugače pogleda, se ti nasmeje, pa komunicira s tabo... Veliko se ti dogaja, vsak dan!

Saj bo. Pojdita na sprehod, spoznaj kakšno mamico, preberi kakšno knjigo, pokliči po telefonu koga, ki ga imaš rada, pojdi na sladoled.
Pomlad prinaša sonce in lepe dneve in verjemi, tudi tebi bo bolje!user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.4.2007 17:54:53   
Anonimen
Ful te razumem. Moj mož tudi dela vedno do večera, ostane nama samo še nedelja. Otroka bova imela septembra in jaz že sedaj vem kako mi bo težko, ker bom cele dneve sama z user posted image  doma, pa ima v hiši tudi taščo, pa se ok razumeva, ni pa mi ravno do tega da bi pol z user posted image  cele dneve pri njej visela ali pa ona pri meni. Jaz imam tudi rada svoj mir in ga tudi cenim. Jaz bi želela moža več ob sebi in ne koga drugega. Ampak denar pa tudi mora od nekje priti.
Sem pa tudi priseljena pred 8 leti v ta kraj, pa sem študentka, pa kaj ko so sošolci 7 let mlajši od mene in imajo popolnoma druge interese kot jaz. Nimam si z njimi kaj počet.
Imam eno prijateljico, na katero sem zelo navezana, pa kaj ko ima tipa 100km stran in je 4 dni na teden pri njemu, samo čakam da se bo odselila....
Sorodnikov tukaj nimam, pa sem zelo na njih navezana. So 300km stranuser posted image . Tu kjer živimo pa je hiša na samem, par hiš je še naokoli in sami starejši.
Nič, bo treba preživeti, upam da soznam še druge mamice v materinski šoli, pa na sprehodih in na otroških igriščih. Saj jih ne potrebujem 10, samo eno pa s katero lahko res preživim kvaliteten čas, pa če ne drugega ob kavici in na čveku. Pri primerni starosti pa bom za kako uro poturila vnuka tašči in šla v šopinguser posted image .

(odgovor članu tulip)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.4.2007 20:40:11   
Blejka26
še vedno nisi napisala iz katerega kraja prihajaš-mogoče ti tako lahko pomagamo..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.4.2007 15:25:25   
_andreja_
iz okolice Zidanega Mosta sem

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.4.2007 15:32:14   
_andreja_
pa saj drugače imam sestre, h katerim lahko  grem, pa tudi kakšna kolegica se najde samo stara sem 22 let in včasih se nimaš prav nič pogovarjat z njimi...jih zanimajo druge stvari še kot mene, z sošolkami pa nekako nismo ohranili stikou, oni niso klicale, meni se pa zdi kot da katerega če kdaj kej rufnem da ga obremenjujem user posted image

..pa pri sestri nemorem cel dan bit, oz. vsak dan, ker ima ona tudi kakšno obveznost...

mah upam, da resnično kmalu mine ta osamljenost, ker drugače nevem, nevem; ki je še pol leta ko bom šla v službo, jao, jaouser posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

Neposredna povezava do sporočila: 16
11.4.2007 15:33:22   
_andreja_
pa pišuka, obakrat sem kliknila anonimno klukco.....user posted image user posted image  se že včer neki zajebala...

Neposredna povezava do sporočila: 17
16.4.2007 7:46:28   
Blejka26
se nimaš ničesar za sekirat če nisi več anonimna,mislim da to ni pomembno.Ja škoda da si malo daleč,jaz sem sicer iz okolice bleda,drugače bi se lahko dobile na kavici.Verjetno pa je dosti punc iz tvoje okolice ki so na RRju in te bodo poklicale.Me pa Zidani most vedno spominja ko sem se še z Vlakom vozila v Maribor k sorodnikom in ne vem zakaj mi je to mesto tako ostalo v spominu.Sedaj se seveda vozimo z avtom,tko da ...
No upam tudi da te je v vsem tem času že minila osamljenost...mlada si še in verjamem da boš hitro navezala kakšen stik z mamicami....boš videla da bo vse veliko bolje,samo daj času čas

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

Neposredna povezava do sporočila: 18
16.4.2007 9:32:41   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Zakaj pa nimaš prijateljc, če si že šest let v tem kraju? A je morda potem s tabo kaj narobe?

se strinjam - kaj pa naj jaz rečem ko sploh nimam partnerja?
idi malo ven v naravo in se ne smili sama sebi! to je vse kar ti lahko rečem.user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.4.2007 9:49:19   
rija
veš kaj, jaz sem v tej vasi kjer trenutno živim tudi včasih osamljena, kljub zlatemu sinku, mojemu dragemu.....user posted image  in mi je žal, da sem se sploh sem preselila...smo vsi priseljenci,nimamo tu nobenih sorodnikov, prijateljev, pa malo "drugačni" od sovaščanov, pa nas vsi malo postrani gledajo....user posted image user posted image

vendar...

...popokam cunje in malega in LIFE...prihajam....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.4.2007 13:23:07   
F*S*M
andreja, a maš avto? Pridi kdaj v Hrastnik, je full mamic na šanciru pa se lahko zmenmo za kavico pa za čvek. Kje pa si v okolici ZM a proti Radečam al proti Rimskm al proti Hrastniku,

Lej če se zmenmo si bom vzela čas ni blema, sam jutri sem brez avta cel dan ne morem nikamor, lahko pa ti se pripelješ do Dola pa gremo na šetnjo.

Lahko mi pišeš na ZS

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.4.2007 19:47:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

in včasih se nimaš prav nič pogovarjat z njimi...jih zanimajo druge stvari še kot mene

Pa se začni zanimati za njihove stvari. Če drugega ne, si boš vsaj malo razširila obzorje, ki po napisanem žal ne seže kaj daleč....

Neposredna povezava do sporočila: 22
17.4.2007 11:07:12   
_andreja_
Hya, osamljenost je minila, do nevem kdaj...pa mislim, da vsako kdaj prime, da je osamljena, pa če ima milijon prijateljev!
Drugače se mi pa ni problem kam peljat, sploh pa ne na Dol...te bom malo porukala;
domennatalija ti pa če si se kdaj peljala čez Zidani Most pomoje več kako zgleda, ena štrcuna, ena gostilna in ena železniška in to je to...user posted image  nikoamor ne moreš nič nimaš za počet....

ah, saj bouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.4.2007 13:33:24   
kaya2007
Mič, po čem pa sklepaš, da andrejina obzorja ne sežejo prav daleč?

Neposredna povezava do sporočila: 24
17.4.2007 21:26:29   
Blejka26
ja res je dolgočasno mesto in ne vem zakaj sem se ga tako zapomnila..nimam pojma ker je že kar precej dolgo od tega kar sem se vozila...Samo da ne boš mislila da je tukaj v okočlici bleda kaj drugače...Na bledu sami pinzjonisti skoraj,nikjer se nič ne dogaja..mal geš okoli jezera in to je to.Samo v nedeljah je kar precej gužva in se moraš skoz enmu omikat...to pa ni zame.včasih paše malo miru.Lepo da je osamljenost minila

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?