|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tako obupno žalostna in sama....................
27.11.2004 18:32:35   
VITA74
Živjo punce....

imam solzne oči in moram povedat nekomu kako grozno se počutim in nikogar ni......lahko vam?
Tako zelo sem si želela drugo pikico, pa sem sei razumsko govorila počakaj da dobiš službo in potem...in sedaj služba je (edina razveseljiva novica) in pred tremi tedni je bila tudi pikica ( :nosecka: ), ki sem se je silno razveselila in sploh na morem opisat tega veselja...Bila sem v 9nebesa saj sta se mi uresničili dve največji želji: pikica in služba....ampak ni šlo vse tako gladko, še vednose sprašujem komu sem se zamerila da mi neprivošči taka sreče in prejšnji četrtek sem začela krvaveti... :(( G je na pregledu še vedno videla plod in srček in ni videla vzroka krvavitve, tako da me je potolažila da bo verjetno še vse ok..ampak sama sem čutila drugače....telo se je močno borilo in dokončno zmagalo in pikice ni več :(( z abrazijo so čakali en teden, saj so bili mnenja da se bom sama ščitila, pa se nisem.....tako sem imela v četrtek abrazijo....zdelo se mi je kot da doživljam splav še enkrat od začetka :((
Pred operacijsko se mi je utrgal od hudega in sem jokala in jokala, sestre pa tista njihova blesava rutina...Pregovarjale so me, da naj neham jokat, da saj imam že enega sončka doma in da konec koncev koliko pa sem stara da se jokam tako????? HALO!!!!! kaj ima moja starost tukaj kaj veze, kaj ima moj sonček veze....??? Tako močno sem si želela in si še želim svojo pikico in ko pomislim nanjo mi je hudo...nihče pa me ne razume...tolažijo me saj bo...mene pa je tako hudičevo strah ponovne zanositve???? Tako hudičevo me boli srce ko vem da ni več pikice v meni....Mož??? Se mi zdi da lažje prenaša vse skupaj saj po moje niti ni dobro dojel da sva noseča??Ali pa tako dobro skriva..mogla bi se pogovoriti pa je vse kar zmorem jokati....
Ne vem kako naj preživim?????? Po vrhu vsega pa je tudi moja sestra zanosila ravno sedaj inprivoščim ji iz vsega srca....a vedno se bom spraševala sedaj bi tudi jaz imela tak trebušček in sedaj bi tudi moja pikica bila velika...vem da bo sčasoma lažje delila veselje z njo a sedaj enostavno ne morem..upam da razume :zmeden:
Danes sem pobegnila na net k prijateljici da se malo skrijem pred...... vem da je vse skupaj zmedeno pisanje ampak nekomu se moram potožit....Hvala za razumevanje punce...
lp :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.11.2004 18:36:11   
L&F&B
Saj vem, da te ne bom mogla potolažit. Potrebovala boš čas, da preboliš in prav je, da si ga vzameš. A tu smo tvoje prijateljice in čutimo s teboj.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2004 18:40:08   
žužu
kaj naj ti napišem....
verjamem, da ti je zelo hudo in prav je tako. izjokaj bolečino in potem stopi naprej. saj veš, za dežjem posije sonce.
jokaj pa kolikor hočeš in kadar hočeš, to pa je tvoja stvar. če hočeš, kričaj, če misliš, da ti bo odleglo.

vsak dan prinese nov žarek, novo upanje in vsak dan se rodi otrok, se spočne malo bitjece in med vsemi temi dnevi boš nekoč tudi ti. ko bo čas pravi...

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2004 18:41:51   
Anitka
Ojoj Majda!

Žal mi je za tvojo bolečino in sploh ne znam kako naj te potolažim. Vem, da boli in da bo v spominu dogodek ostal za vselej. Predraga razjoči se, izperi svojo bolečino s solzami in upam, da bo bolečina kmalu manjša. Drži se in vedi, da smo tukaj in s tabo smo. Tvoja pikica je pa sedaj med :angel::angel::angel::angel::angel: visoko na nebu in bo bdela nad tabo.

Drži se!

Anitka:metulj:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2004 19:00:56   
tinkamiška
Draga Majda!:rozica:

Vem, da ti je grozno hudo, da boli in res je, nihče ni v tvoji koži in ne čuti, kar čutiš ti. Vem, da se počutiš samo v svoji bolečini in da imaš občutek, da so besede drugih prazne, brez pomoči. Poskušaj se pogovoriti s svojim možem, oba sta v tem, sigurno je tudi njemu hudo, mogoče se počuti enako kot ti, saj veš, moški in izpovedi... Mogoče ti bo lažje in bosta skupaj prebolela to bolečino. Vzami si čas in izjoči žalost in ja, me smo tukaj, da ti prisluhnemo in se trudimo čutiti s tabo, da te razumemo.:rozica:

Upam in ti želim, da boš čimprej prebrodila to bolečino in iz srca ti želim, da boš kmalu spet začutila bitjece v sebi in, da bo tam tudi ostalo, dokler je treba.:angel:

Tinka

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2004 19:24:22   
emaa
Ti jokaj, tuli vse kar ti bo pomagalo, zakaj bi se ozirala na to kaj drugi mislijo, da moraš čutit, bolečina je tvoja, ne njihova. Ko ti bojo pa spet trapaste nasvete delil, jih pa pust sej očitno ne premislijo preden zinejo, ozrioma mislijo, da pomagajo, pa ti je le hujše.
Vedno, ko nas boš rabila, bomo tu.

Ema

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.11.2004 19:30:19   
kristinca
lp majda
vem, da si boga, vendar ne se zapirat vase, vzemi si čas za žalovanje potem pa se bodo stvari uredile.
lp

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2004 19:39:39   
Lučka*
Jok pomaga. Tako boš lažje prebolela. Tudi sama sem danes izjokala že celo vedro solz, pa mi je malo odleglo.
Moški pa so ravno tako krvavi pod kožo, samo tega ne pokažejo, v sebi pa prav tako jokajo..
Tudi njemu je hudo, vendar ne pokaže navzven.
Sicer pa , za vsakim dežjem posije sonce.
Tele sestre so pa eni navadno roboti. Upam, da nisem katere užalila, vendar je tako. Scer pa kao bi bilo, če bi te travme doživljaje z nami? Mogoče bi lahko bile malo manj klepetave in bi svoje mnenje obdržale zase. Dokler tega ne izkusiš na svoji koži ne veš kako zgleda in kako boli.
Bodi pogumna, čeprav se sliši suhoparno, pa vseeno.
Lučka

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.11.2004 19:40:30   
cmokec
Domnevam, kako se počutiš, ker sem podobno doživela tudi jaz. Vsak se vtika vate, vsi ti delijo nasvete in modrujejo, kot da si jih kaj vprašal, Ob vsej gneči pa vendar ni nikogar, ki bi te bil pripravljen samo poslušati in ti ponuditi robček.

Veš, nespametno bi bilo od bližnjih pričakovati, da čutijo isto kot ti. To je tvoja izguba in tvoja bolečina. Lepo bi bilo, da bi se lahko o tem pogovorila z možem. Pokaži mu, da ga potrebuješ, da potrebujeta drug drugega.

Žalosti ne skrivaj, razjokaj se, ne potlači jo v sebi in se je ne sramuj.

Ko bo bolečina popustila in se ti bo na obraz vrnil znani nasmeh, boš pripravljena na novo bitje. Ne hiti, posveti del časa svojemu angelčku, da se boš potem lahko posvetila samo pikici v sebi. Žalovati in nositi otrička pod srčkom ne gre prav dobro skupaj.

Pa oglasi se še kaj, tukaj smo punce z enako žalostnimi zgodbami. Trudimo se razumeti, nuditi oporo in se veseliti z vsakim, ki pride k nam.

Tebi in tvoji družinici želim čim lažjo pot iz žalosti, polno zaupanja in optimizma, da ni daleč čas, ko boste medse sprejeli novega družinskega člana.

cmokec

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2004 19:41:29   
petja
Majda,
ful mi je hudo ob branju tvoje zgodbe. Tudi meni se je prejšnji teden zgodilo podobno, res da sem bila šele v 5. tednu in da mi ni bilo treba iti na abrazijo, ampak vseeno mi je bilo ful hudo.
Hočem ti samo povedati, da NISI SAMA, da nas je veliko, ki sočustvujemo s tabo in te razumemo. Tudi jaz sem imela občutek, da sem sama, v bistvu sem pa želela biti sama in premisliti o vsem. Na koncu sem se odločila, da je verjetno bolje tako, da telo že ve, kako in kaj. Slaba tolažba, ker si neskooooooooooončno želim otroka, ampak po eni strani verjamem v to ...
Napisala si, da je tvoja sestra noseča, no, pri meni je noseča moja zeloooooooo dobra prijateljica in tudi jaz ne vem, kako bom prenesla pogled na njen trebušček ... Pa tako sva se veselili, da bosta najina otroka rojena v istem času, da bova skupaj nosečki, da bova skupaj na porodniški ...

Majda, ful te razumem in držim pesti, da ti bo čim prej lažje pri srcu in bosta začela delati na novi pikici.

POLJUBČEK, Petja.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2004 19:43:30   
Anonimen
Majda draga...ČAS JE NAJBOLJŠI ZDRAVNIK,vendar ne boš nikoli pozabila.Vsakokrat bo boleč spomin,vendar vseeno manj kot ta trenutek,saj je bilo življenje na sili istrgano iz tebe.:((:angel:Tvojo duši želim,čim prejšne okrevanje.Neva:rozica:

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2004 19:43:34   
VITA74
Res hvala punce za vse besede, ki so bile napisane iz srca in ker čutim da razumete.... sem se izjokala in sedaj grem domov k sončku in očku...
Hvala :rozica: :rozica: :rozica:
Lp Majda

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
27.11.2004 19:53:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.11.2004 20:51:44   
Pia73
:rozica: Draga Majda! :rozica:

Veš edino kar ti lahko povem je, da čas nekako zaceli rane. Pozbiš pa tega nikoli ne,... Jaz imam za sabo 2 s.s. in sem se sedaj odločila, da če se mi še kdaj kaj takega zgodi, bo za to vedel zelo ozek krog ljudi,...ker sem res zelo težko prenašala vse "pametne" komentarje,.. Čez čas ti bo lažje,... In takrat bo čas za novo :duda:

Želim ti čimkrajšo pot do sreče!

LP Pia73 :metulj:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.11.2004 21:22:47   
Anonimen
:(:(:( Groza. Saj niti ne vem, kaj bi napisala....sem prav žalostna...:(
lp,:fis:

:love::rozica:

(odgovor članu VITA74)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.11.2004 22:24:12   
anajmad
Res hudo! Žal mi je,ker vem kako upaš,imaš načrte in sploh.Meni je tako hudo,ko gledam na koledar,kjer imam obkroženo z rdečim flumastrom 7.12.Pa tega trenutka ne bom doživela.Če si zasledila,sem v 24.tednu izgubila sinčka:angel:,ki je živel dva dni.To je hudo:ga vidiš,ga slišiš in sem ga tudi čutila vsaj en mesec prej......:((
Toda upanje v meni živi.Danes,ko sem bila na obisku pri mojemu nečaku na kliničnem centru(ugotovili so mu tumor pri 22 letih-zamisli,kako je šele to hudo njegovi mami,oz.moji sestri),sva z možem srečala mamico z dvojčki in sem mu rekla,to mi je največja želja,da bi imela dvojčka.
Svetujem ti,zjokaj se,pogovarjaj se,tuli,kriči,daj to iz sebe-lažje ti bo.Ampak,ko pogledaš okoli sebe in ko vidiš,kakšne tragedije se dogajajo,si misliš,življenje mora res MORA teči dalje.
Jaz gledam zelo optimistično naprej:bravo:in si mislim,saj ne more biti zmeraj slabo.Vem,da za nas,mene in mojo družino in rečem ti,tudi zate bo posijalo:)sonce.Nikoli ne boš pozabila,to je res,ampak.....Samo pogumno!
en lp:morje:D.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.11.2004 10:29:09   
Vrtnica1
Draga Majda, ko sem prebrala tvojo zgodbo, sem spet podoživela svojo. Jaz še nimam otrok in ko sem po enem letu poskušanja končno zanosila, je še isti teden, ko sem izvedela veselo novico sledil ss. Čisto sem bila sesuta. Se nisem še do sedaj pobrala, ampak ravno zaradi tega očitno nisem bila več toliko obremenjena z zanositvijo, da sem pa spet zanosila 9nebesa Ampak me je pa sedaj strah, da ne bo šlo spet po isti poti. Upam, da ne.
Najhuje je bilo ravno to, ko sva vsem povedala in potem tiste bedaste tolažbe.... včasih bi najraje komu v obraz rekla, da naj utihne, ker nima pojma, kako je to hudo, če ni doživel tega. Ampak, človek se mora pobrati in nadaljevati.
Ne bom te tolažila, ker so že vs epunce pred mano tako lepo napisale - le, vedi, da nisi sama v tem in da mislimo nate... :rozica:
Lp, V.

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.11.2004 10:31:25   
cat
Zelo mi je hudo zate Majda, pa čeprav ne vem kako se počutiš. Izjokaj svojo bolečino, mogoče ti bo za trenutek odleglo, spomini bojo pa verjetno ostali. Samo kmalu jih bojo nadomestili lepši in boš videla da čas celi rane.
Držim pesti:miska: zate in za tvojo družino, pošiljam pa ti še enega:angel:, da te čuva. Res se me je dotaknila tvoja zgodba.
:muca:

(odgovor članu VITA74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.