|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tako ga imam rada
8.7.2005 22:06:18   
kepa*
Ok, vem, da ne bi smela odpirat nove teme za to, a se moram mal izkašljat. Tako zelo rada imam mojga malega lubija.9nebesa9nebesa9nebesa
Meni je največji srček na svetu. Ko se zjutraj zbudi in me zagleda in se na smeji okoli on okoli, pa ko se na glas smwji, ko ga dvigujem, pa ko mi zvečer zaspi na rokah in me boža po obrazu...oh...9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Najbolj pa sem zaljubljena v njegove očke. Ima najlepše oči na svetu, ta moj mali :duda:
Sploh si ne znam predstavljat življenja brez njega. Saj vem, da sem včasih huda, ker noče jest, ali zaspat, a to so kratki trenutki. Rada ga imam.9nebesa

Upam, da niste hude, ker sem to napisala. A si nisem mogla kaj, saj mi je srce kar prekipevalo, ko sem ga ravon pogledala, kako spi v posteljici in objema dekico.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tako ga imam rada
8.7.2005 22:14:01   
Piškotka~
Lepo lepo tudi jaz imam moja :angel::angel: neizmerno rada. Ravnokar sem pobožala tavelizga ki je zaspal v dnevni sobi. Tudi mojega:love: imam neskončno rada. Pa tud on mi je zaspal. Mali :angel: pa že od 20h sladko pančka.Tudi njega grem pobožat!

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tako ga imam rada
8.7.2005 22:22:32   
Ani 2
Lepo to da imaš svojega otroka tako rada :bravo:.
Tudi jaz imam svojega sinčka rada in mi pomeni vse na svetu,kmalu bo imel že 5mes.,ne morem verjet kako hitro gre čas.

Lp.in imejte rade svoje :duda:.
Ani2:rozica:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tako ga imam rada
8.7.2005 22:27:17   
piščanc
jah so luštni tile mališani, tok je lepo bit zaljubljen v njim in skrbeti zanje


....... cmok našim :duda:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tako ga imam rada
9.7.2005 7:06:52   
Bina01
Z mojima dvema sem sploh našla smisel v življenju. :sloncek:
In ko zvečer zaspita in ju gledam v postelji, mi od sreče kar solza priteče.:metulj:
Svoj zaklad sem našla, pa še daleč mi ni bilo treba iti:)-

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tako ga imam rada
9.7.2005 7:35:34   
mammy26
ja prav fini so, tudi jaz obožujem svoje tri bisere, amapak ta večji - sin, se že bolj poredko pride stisnat k meni, kar malo pogrešam, medtem ko bi starejša hči visela na meni 24h, pa bi se božala pa objemala, pa vsepovsod bi zraven mene šla.

Najmlajša:duda: pa je še tok fina, da ko se dojima, me lepo zagrabi za prso in je ne spusti dokler ona ne dokonča. Tako ali tako imamo vsakodnevno večerno skupno muckanje po postelji, še posebno pa znata ta velika to izkoristiti, kadar naš ata tata dela nočno.

Mislim da imamo vsi svoje otroke neizmerno radi, jim nudimo marsikaj in še več,...svojo ljubezen do njih treh delim enakomerno v želji da bodo to ljubezen znali kot starejši ceniti in jo deliti naprej na svoje bližnje.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tako ga imam rada
9.7.2005 9:07:20   
Bejba
Midva z mojim :love: včasih misliva, da se nama je popolnma zmešal od te ljubezni do najinega sončka. Ravno danes sva se zjutraj z :duda: muckala (atija žal ni doma :(() in so mi kar solzice tekle, ko sem ga objemala in lupčkala, tako ga imam rada. Res si ne predstavljam več življenja brez naše muce :muca:, Je največja sreča, največji zaklad, največji privilegij, ki nama ga življenje poklonilo :love::love::love:. In to lahko razumete samo ve, ki čutite enako, saj ko komu drugemu to govorim, si misli, da se mi je že totalno zmešal :)-.

LP; zaljubljena mami

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tako ga imam rada
9.7.2005 22:06:10   
Lauri mauri
Ko sem brala te vrstice, sem se tako našla v njih!! Tudi jaz imam svojo punčico tako rada, vsak dan bolj! Pa kako zgodaj imajo že svojo osebnost in kako zgodaj ti lahko toliko dajo. Moj največji zaklad, moj smisel, da zjutraj vstanem in skrbim zanjo!:love:
Pa kako ta mali zaklad naredi družino povezano in popolno! Ko ponoči spi, jo že pogrešam in komaj čakam, da se mi začne zjutraj oglašati. Ljubica moja!:love:9nebesa:duda::angel:

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Ime za deklico
sirenetta

Katero od naslednjih imen za deklico vam je všeč:

Eliza (23%)

Evelin (29%)

Isabel (41%)

Anais (8%)


Število vseh glasov: 390

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!