|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tablica ženin+nevesta
30.8.2006 9:45:41   
LUNA06
Sem že parkat vidla, da so imeli na poročnih avtomobilih tablice ženin in nevesta, mi je blo ful ušeč.A mogoče katera ve kje bi se to lahko dobilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tablica ženin+nevesta
30.8.2006 10:07:33   
tinatona
Poskusi tukaj:
user posted image    
KIG D.D.

ZAGORICA 18user posted image N.C. (01) 280 62 00
(01) 286 21 95
kig@kig.si
http://www.kig.si
DIREKTOR DRUŽBEuser posted image (01) 280 63 10
SEKTOR PRODAJEuser posted image (01) 280 62 30
(01) 286 21 95
- PRODAJA TRGOVINSKE OPREMEuser posted image (01) 280 62 30
- PRODAJA GARDEROBNIH OMARuser posted image (01) 280 62 24
- PRODAJA KOVINSKEGA POHIŠTVAuser posted image (01) 280 62 14
- PRODAJA KOVINSKIH IZDELKOV ZA NAVTIKO ( NERJAVEČE JEKLO )user posted image (01) 280 62 20
- STROPNE OBLOGEuser posted image (01) 280 62 20
- STORITVE PRAŠNEGA LAKIRANJA , 3D KRIVLJENJA CEVIuser posted image (01) 280 62 24
- PRODAJA REGISTRSKIH TABLICuser posted image (01) 280 63 00
(01) 286 31 30
- SEKTOR NABAVE , LOGISTIKE IN SKLADIŠČuser posted image (01) 280 62 44
(01) 280 62 41
- SLUŽBA RAZVOJA , TEHNOLOGIJE IN VODENJA KAKOVOSTI DRUŽBEuser posted image (01) 280 62 52
- SEKTOR FINANC IN RAČUNOVODSTVAuser posted image (01) 280 62 68
(01) 286 21 96

Vem da jih delajo.

LP Tina

< Sporočilo je popravil puncica -- 1.9.2006 13:48:03 >

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2006 10:48:10   
Anonimen
Samo full prej poklici, ker se zna zgodit, da bos cakala zelo dolgo. Sestra je hotla tablico za eno drugo priloznost, pa v 2 tednih ni bilo mozno dobit (morajo ustavit proizvodnjo al nekaj takega).

LP, Ribica

(odgovor članu tinatona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2006 10:53:35   
LUNA06
O ful hvala, bom kar dans poklicala, poroko mamo čez en mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2006 11:29:48   
LUNA06
Evo sm zvedla use, če bo še ktera rabla.Res jih imajo v podjetju KIG d.d. (tinatona hvala še enkrat), in sicer roza tablica z belim napisom nevesta in modra z napisom ženin.Trenutno jih imajo tud na zalogi, cena je pa 1.880 po kom (brez DDV).Mi je pa gospa večkrat poudarla, da je to na lastno odgovornost, da lahko plačamo kazen in zato običajno dajo samo po eno, samo za spredaj.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2006 12:08:15   
tinatona
Me veseli da sem ti lahko pomagala.

LP Tina

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2006 14:02:03   
dulcinea
Jaz sem ap zadnjič videla da so imeli spredaj tablico NEVESTA, zadaj pa BL (prve črke kraja), namesto grba dva prepletajoča srčka, in ime neveste. Pri ženinu pa podobno.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2006 15:17:50   
LUNA06
Zanimivo...sam tole ti pa morjo že res po naročilu nardit.
Sama nimam namena dat ne vem kok za to, sam tok da je mal drgač...

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2006 10:39:31   
koala
Midva sva jih dobila od moje priče kot darilo. Jih pa je prekopirala in dala plastificirat v fotokopirnici. Meni se je zdelo prav prisrčno, imela pa sva jih spredaj in zadaj. Ko sva se peljala na matični urad, sva imela vsak na svojem avtu MB grb NEVESTA in MB grb ŽENIN, ko pa sva se peljala na zabavo, sva se peljala v starem avtu(55 let) in sva imela tablice MB POROKA. To tablico je priskrbel šofer avtomobila. Sva se pogovarjala z njim, pa je rekel, da do zdaj še ni imel težav, pa vozi ljudi ob različnih priložnostih in za vsako ima primerno tablico.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?