|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tabletke carezzete
17.10.2008 15:14:11   
principessablu
Pozdravljene,mam eno vprašanje in sicer,1 mesec odkar jemljem te tabletke,po vseh ostalih razni spuščaji itd...zdej mi pa ni jasno,pipe,da jih vzameš kokr jih je se pravi 28 in ne prrenehaš za 1 teden ampak nadaljuješ takoj z  naslednjo škatlico,se pravi menste ni...a sem jaz to prav prebrala la kva?prosim če mi lahko katera odgovori,ki jih jemlje...če je to tako,pol je men čist fajn,aja pa nimajo estrogena,ampak en drug blag hormon,če pač katero zanima.pa pa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 15:22:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu principessablu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tabletke carezzete
17.10.2008 15:24:21   
principessablu
nisem vedla pod katero temo dat,se opravičujem..,ne kao ne smeš nehat jemat vmes,sej zato sprašujem,ker v navodilih čudno piše...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2008 15:24:28   
ledenka
jih vzameš kokr jih je se pravi 28 in ne prrenehaš za 1 teden ampak nadaljuješ takoj z naslednjo škatlico,se pravi menste ni...

mislim, da menstra je, ker je menda par tabletk noter, ki nimajo hormona - tazadnjih nekaj user posted image  ampak nisem sigurna. jemlješ jih pa brez prekinitve, ja, to je njihova posebnost.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2008 15:27:40   
principessablu
no jaz sem načela 3 dni nazaj ta 2 škatlico,pa menze še od nikoder...nevem ni mi jasn da če je ni kam gre???user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2008 15:31:48   
ledenka
sicer ne vem, a je to pri teh tabletah tudi tako, ampak lahko ti stanjšajo sluznico, da ni potrebe po M. ker se pač nič ne rabi odluščit. če pa si v dvomu, pa pokliči k tvojemu G in vprašaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2008 15:34:59   
Anonimen
Jest imam tudi te tabletke ampak jih še ne jem,Sicer naj bi se te lahko jedle,kljub temu da dojiš ampak se kar ne morem odločituser posted image

Meni je tako razložila,da se jih je neprekinjeno.Z menstruacijo je pa tako:je ali pa ni,odvisno če se....eh pozabla sem kaj žeuser posted image V glavnem ni to tako,da nekje "zastaja".

Neposredna povezava do sporočila: 7
17.10.2008 15:35:14   
principessablu
ok,hvala za odgovore in lep vikend,pa pa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.10.2008 15:35:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sicer ne vem, a je to pri teh tabletah tudi tako, ampak lahko ti stanjšajo sluznico, da ni potrebe po M. ker se pač nič ne rabi odluščit. če pa si v dvomu, pa pokliči k tvojemu G in vprašaj user posted image

No no,tako mi je razložilauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 15:38:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.10.2008 15:42:02   
principessablu
nisem jih vzela,mi jih je dala,kakor sem že napisala ne prenesem veliko tabletk,niti mirene,injekcije nima pravi,sej mene nič ne moti da je nimam,hotla sem zvedt če je to normalno,no in sem zvedela,tako da mi je srce na miru,thanx

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.10.2008 15:45:21   
Doll
cerazette se redno jemlje,brez prekinitev.M pa redkokdaj pride,cerazette so v bistvu isto kot depo provera samo v obliki tabletk.
Kljub dojenju jih lahko doječa mater jemlje,saj ne vsebuje estrogena.

Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2008 18:13:19   
čaki
depo provera

kaj pa to je? user posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2008 18:14:40   
Doll
Isto kot cerazette samo v obliki tekočine ;)
Ena inekcija drži 3 mesece

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?