|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tableti za boljšo plodnost
19.10.2005 13:21:16   
Anonimen
Na forumu sem zasledila, da nekater jeste tablete za povečanje plodnosti. Jaz jih ne jem in mi ji G tudi ni predpisala. Zanima me, ali bi morala tudi jaz jesti te tablete. Prej sem bila 6 let zaščitena s KT.

Lep dan.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tableti za boljšo plodnost
19.10.2005 13:22:07   
lana38
Kakšne tablete so to?user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2005 13:49:00   
TanjaS
Verjetno misliš na Klomifen - to so tablete za spodbujanje ovulacije in jih G predpiše, če nimaš redne ovilacije.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2005 14:33:10   
tejča
Ali pa misliš mogoče Tifol? Tase jemlje tri mesece pred in tri mesece med nosečnostjo. Kupiš ga v lekarni in stane okrog 1.000,00 SIT.

Naj bo vsak dan zase lep. Posrbite za to!

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2005 14:41:27   
Anonimen
Zdejle sem hotela na forumu poiskat nekaj imen teh tablet, ampak jih sploh ne najdem. Ko bom ugotovila natančno za katere tablete naj bi šlo-sporočim. Je pa tifol tablete, te mi je priporočala G.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2005 18:49:44   
sezam
Tifol tablete nimajo nobene veze z boljšo plodnostjo. te tablete vsebujejo folno kislino, ki jo potrebuje nato otročiček, da se bolje razvija,...

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2005 10:19:50   
Irena
Hojla....Za boljšo plodnost obstajata CINK,SELEN,C VITAMIN tablete pa dobiš v DM-u.

Irena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2005 10:27:44   
ElaM
Cink, mislim, da je za boljšo plodnost pri moškemu, dobro vpliva na plavalčke. Za ženske pa še nisem zasledila, da bi k večji plodnosti pripomogli ti vitamini. user posted image  
Je pa fajn, da v teh dneh, ko razsajajo prehladi imunski sistem krepimo z vitamini, ki jih je naštela Irena.

:)

(odgovor članu Irena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.10.2005 14:03:48   
tinkamiška
Hojla!

Jst mislim, da največ kar lahko naredimo za boljšo plodnost(če seveda ni kakšnih zdravstvenih problemov, ki jih ne moremo odstraniti brez zdravniške pomoči) je zdrav način življenja-prehrana, gibanje, sprostitev,... Če se zdravo prehranjujemo nam ni treba jest raznih vitaminskih dodatkov, je boljše, če jih zaužijemo v naravni obliki.

Je pa res, da sva se tudi midva zatekla k tem dodatkom k prehrani, ker je imel možek slab spermiogram in sva brala, da se ga da izboljšati(če spet seveda ni kakšnih zdravstvenih problemov, ki jih ne moremo odstraniti brez zdravniške pomoči). Možek je jemal vitaminC, koencim Q10 in cink. Če je kaj pomagalo pa seveda ne vem, ker je bil problem tudi pri meni in ko so ga odpravili nama je pa ratalo.

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.10.2005 17:02:51   
stuhica
Zasavka,

tabletke zua boljso plodnost prepiše zdravnik tistim ki imajo težave z zanositvijo oz. dekletom ki nimajo ovulacije. Te tabletke za ovulacijo so klomifem. Tifol tabletke so le vitamini pravzaprav je to folna kislina ki je zeo pomembna za dobr otročkov razvoj  in ga je priporočljivo  jesti že vsaj 3 mesece pred načrtovanjem nosečnosti pa še potem vsaj 3 mesece!
Upam da sem ti z odgovorom kaj pomagala!
stuhica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?