|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tablete centramed mami
29.9.2006 20:31:09   
bonbončica
živjo!!

A mogoče ve kera, če lahko tablete centramed mami jem tut zdej ko dojim? Jedla sem jih celo nosečnost, pa bi jih tut zdej, sam ne vem, če lahko.

lepo se mejte

bonbončica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tablete centramed mami
29.9.2006 21:04:55   
LillyPilly
ja, seveda!  (seveda poleg zdrave prehrane, veliko vode itd..) :)

Pozdrav,
LillyPilly

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2007 18:02:43   
Sadrika
Pozdravljene!
Pred enim tednom sem začela z jemanjem tablet (po priporočilu G) CentraMed Mami, vendar že od nekdaj nisem navdušena nad tabletami, sploh pa pri teh imam težave, tako so OGROMNE, pa me zanima, ali jih lahko zdrobim (to delam že 3 dni), a imajo potem enak učinek, ker drugače me že srh spreleti, ko samo pomislim, da moram pojesti to velikanko. Ali pa, če mogoče veste, so kakšne tablete s folno, samo, da bi bile manjše.

Hvala vam in LP

(odgovor članu LillyPilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 8:51:03   
katra55
bonbončica, centramed mami pa lahko brez skrbi ješ ko dojiš, še celo priporočljivo je.
Jaz poznam še Elevit ampak so isto velike. Zelo majhne pa so Tifol ampak vsebujejo samo folno kislino drugih vitaminov pa ne. Mislim da ni nič narobe če tableto zdrobiš.

(odgovor članu Sadrika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 9:45:39   
Naja30
Jaz tudi jem centramed mam zdaj, ko sem ponovno noseča. So mi dosti boljše od tifola, ker vsebujejo še druge vitamine.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?