Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 10.10.2007 16:38:32
|
|
|
|
klepetka
|
meni je vedno ostaajlo pol tablete ,pol sem pa prešla na prašek(somat) in problem je bil rešen.Tak oda že en lep čas nimam več tablet
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2007 16:47:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 10.10.2007 17:57:16
|
|
|
|
tosja
|
Jaz uporabljam gel.
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 10.10.2007 21:29:31
|
|
|
|
baja*
|
Tudi jaz uporabljam gel, se mi zdi še najboljši od vsega....
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 10.10.2007 21:31:56
|
|
|
|
darja72
|
Poskusi dati tabletko v košarico za pribor, pri nas to deluje. Če jo namreč daš v za to namenjeno posodico v vratih običajno tabletka pade na tla in se ne raztopi. Poročaj, če bo kaj uspeha.
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 10.10.2007 22:25:41
|
|
|
|
solatja
|
darja, tole sem že slišala, ampak je baje precej nezravo, ker bi naj precej teh snovi ostalo prav na priboru, tako da tega ne prakticiram. mogoče res gel... ali pa prašek
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 10.10.2007 23:44:38
|
|
|
|
sneška_
|
Pri meni je tudi tako bilo da se tableta ni rastopila in sem lepo tablete zamenjala pa je zdaj v redu
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 11.10.2007 18:19:07
|
|
|
|
darja72
|
solatja, hvala za namig, sploh nisem pomislila, da bi bilo to lahko škodljivo...je pa dokaj logično. Se vidi, da sem bolj negospodinjski tip.
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 11.10.2007 21:05:21
|
|
|
|
saraja
|
Jaz uporabljam tablete iz Hoferja (AVstrija), stanejo pa mislim da 6 eurov, not je pa 100 kom in sem vedno zadovoljna. Nikoli se mi še ni zgodilo, da bi bila tableta na pol uporabljena. Tam kjer je prostor za tabletke pač ne dajaj kakšne posode, da bi pač oteževalo, ko potem tableta ven pade, pa tudi moraš do konca not potisniti, ko napolniš s posodo! ČAv
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 12.10.2007 11:16:53
|
|
|
|
bamby
|
gel
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 12.10.2007 13:50:38
|
|
|
|
Morgaine
|
Jaz sem prej imela tablete, zdaj pa imam že kar nekaj časa prašek Calgonit in sem veliko bolj zadovoljna. Gela pa še nisem imela nikoli, bom pa še gel poskusila.
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 12.10.2007 14:07:03
|
|
|
|
MarijaPo
|
Mi uporabljamo gel. Tako nam je svetoval na "pomivalni Kralj", tako imenujemo nasega serviserja, ki stalno hodi k nam popravljat pomivalni stroj. Stroj je sicer izjemno dober, ampak mi delamo z njim kot prasic s peso in se valda stalno kaj dogaja (zadnjic sem premalo zategnila un pokrov od soli in je potem ful veliko soli med pomivanjem ven hodilo in se je vse zasolilo in nam skori unicilo posodo (preden sva z mozem opazila, da neki ne stima, je glih ene 10x opral z enormnimi kolicinami soli). Zategnila ga nisem zato, ker vedno vsi govorijo, da ni dobro za "dihtungo", ce je prevec zategnjeno, ampak zgleda to za tist pokrov od soli ne velja). Predzadnjic je bil pa problem, ker nisem sploh dodajala soli, ker smo imeli prej stroj, ki ni rabil soli in sem mislila, da je ta tudi tak. No, skratka, pomivalni kralj je rekel, da tablete niso tako dobre, ker se ne raztopijo dovolj hitro in da je gel ali prasek mnogo boljsi.
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 12.10.2007 18:06:29
|
|
|
|
MAJDA22
|
Uporabljam tablete Finish. Res pa je, da jo vržem kar v stroj in se mi raztopi.
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 12.10.2007 18:17:46
|
|
|
|
Putka
|
Prašek. Super opere, lahko doziraš če je manj posode, ugodneje. Si na škatlo napišem datum nakupa, traja tudi pol leta, pa perem skoraj vsak dan. Calgonit ali Finish, je isto.
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 13.10.2007 21:01:44
|
|
|
|
saša 30
|
Za hitrejše programe in s tem pranje pri nižji temperaturi rajši ne uporabljati tablet, ker se ne stopijo do konca in lahko zamašijo odtok. Potrjeno.
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 14.10.2007 11:07:02
|
|
|
|
Jessy
|
Tudi jaz imam gel, predvsem zato, ker kozarce precej pozneje uniči, kot prašek.
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 20.10.2007 11:42:16
|
|
|
|
mlavla
|
jaz sem pa kupila gel Calgonit...pa nisem zadovoljna, posoda se sploh ne pomije lepo..še najbolj sem zadovoljna s tabletami iz Mulerja
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 20.10.2007 13:33:24
|
|
|
|
solatja
|
sem nabavila prašek iz dm-a (2,10 eura za 1kg, medtem ko je calgonitov gel stal nekaj čez 5 eurov 600ml ) in sem zadovoljna, mi je res lepo opralo.
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 21.10.2007 14:09:31
|
|
|
|
dory
|
jst mam te tanove mehke tablete..vrzem jih pa kar v mrezico za pribor....posoda je lepo oprana in se lepo sveti...
|
|
|
|
RE: tableta ali prašek (pomivalni stroj) 24.10.2007 11:58:24
|
|
|
|
spacey
|
O super. Prav take nasvete sem potrebovala. Sem že par dni razmišljala o podobni temi.. Hvala punce, tudi meni ste pomagale..
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.