|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tašča mi je stopila na živc
17.7.2006 19:40:19   
Anonimen
Živio. Zdaj sem komaj prišla k sebi od šoka. Mnoge jamrajo, da so tašče žleht, tudi pri meni se to dogaja. Vse živo poslušam in grem mimo, ampak danes mi je pa stopila na živc. Imamo 9 mesecev starga otroka in ker preiskuša glasove uporablja dobesedno visoki c. Že nekajkrat mi tašča reče da naj grem k zdravniku, češ si bo otrok glasilke uničil. Jaz seveda ob pregledu v smehu rečemuser posted image , da se tašča boji da si ne bo otrok glasilk uničil, in se seveda z zdravnico obe smejeva zraven. Verjetno si je kar zdelo, kam pes taco moli. Danes pa ob 6 popoldan dam otroku za jest in po obroku, seveda ves zadovoljen in vriskat v stolčku. Pa me pokliče od zunaj, in se zadere, da naj že enkrat utišam otroka, da je že čist na koncu z živciuser posted image . Halo!!! Skočila sem skor čez balkon tok mi je stopila na živcuser posted image user posted image . Moj me miri, halo vse gre mimo mene sam čez otroka mi pa ne govort. Še en dokaz več da ne mora met rada svojih vnukov, sama hinavščna joje, kaj bojo rekl sosedje.Moram pa reč da po 9 zvečer čisto utišamo da bo ja vse vredu. Zdaj bom pa držala otroku nekaj čez usta, da bo tiho. Sem si mogla malo olajšati dušo. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tašča mi je stopila na živc
17.7.2006 19:59:01   
Lana25
Jaz bi ji najverjetneje odgovorila, da sem jaz že tudi na koncu z živci in to zaradi njenega obnašanja. Potem bi se začela besedna vojna in če bi le ta trajala čez deseto uro zvečer, bi najbrž tudi sosedje že bili na koncu z živci. user posted image

Reci ji, da naj je malo bolj strpna, da bo prej ali slej prerastel to cvilečo fazo in bo imela mir. In naj nikar ne bo tako tečna, ker večina starih ljudi čez čas ogluši in potem boste spet vi njo prenašali, ko se bo pri vsaki besedi drla. Tako je namreč pri nas doma. Babica stara in že na pol gluha in se konstantno dere vedno, ko odpre usta. In to se lahko zgodi tudi tvoji tašči in potem te pa vi tisti, ki vam bo šlo na živce. In pri njej bo še ta problem, da tega ne bo mogla prerasti tako kot bo to tvoj otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2006 20:12:34   
Gina
Eh, najbrž je res na koncu z živci. Ne moreš pomagat, nekaterim starejšim to pač ni jasno, da je otrok otrok in da mu ne moreš kar zalepit usta, ko je vesel ali žalosten ali pač kar tako. Jemlji jo za bolano. Če bi jo videla v postelji s 40 vročine, bi razumela, da ne more slišat kričanja. Ker pa ima nizek prag tolerance in ker so bolni njeni živci, pa tega ni za videt niti za čutit, če jo za čelo potipaš - ampak verjemi mi, to je tudi bolezen. Ravnaj z njo, kot da je temu tako. Nasmej se, pa ji reči, da ti je žel, če se otrok preveč glasno veseli. Da se boš potrudila, da bo mali čim bolj stran od nje, če ji gre tako zelo na živce. Pa reci ji, da ti je žal, ker tako čuti, ampak da imaš doma persen, pa ji ga kar takoj ponudi. Vse skupaj povej čisto prijazno in brez razburjanja, ker na bolanega človeka se ne moreš jezit, kvečjemu smisli se ti lahko. MOgoče pa ona raabi malo pozornosti in ljubezni od tebe, pa na tak čuden način to kaže. Ustrezi ji, pa bo zihr nehala težit. 

Moraš pa vedet, da stari ljudje ne mislijo s tem, da otroka ne marajo, če ne prenesejo cviljenja. Samo enostavno nisi ustvarjeni za to prenašat - saj veš, narava je naredila tako, da imaš otroke takrat, ko si sposoben še za to, kasneje ne moreš več. Narava je že vedela zakaj.

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2006 20:26:06   
Lana25
Ja, če jo jezi to, da ni v središču pozornosti, pa ji izkaži pozornost in jo pelji poslušat opero. Mal heca. user posted image

Mogoče ima Gina prav in je res bolana. Vsekakor je bolano, da ženska, ki je sama mama zahteva, da naj otrok ne cvili, joka ali se na ves glas smeji. Oziroma, da to počne takrat in samo takrat, ko to babici odgovarja.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2006 20:40:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdaj bom pa držala otroku nekaj čez usta, da bo tiho.

Njej pa nabavi nekaj za ušesa proti hrupu. Otroka pa ne mučit, pls.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2006 21:01:56   
*Karmen*
Na tvojem mestu bi še jaz zapela z otrokom kakšen visoki C. V dvoje je lepše user posted image ! Madona, a otroci pred tridesetimi leti niso nič jokali?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2006 21:43:52   
Magi*
jaz bi od žlehtnobe mulca še bolj spodbujala k vriskanjuuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2006 22:07:15   
KIRA
pošlji jo v 3 krasne. pa une slušalke ji kup - k se nič ven ne sliš. user posted image user posted image user posted image user posted image otroci so pač glasni. to spada zraven. tvoja tašča bi morala naši dve čut, kako vriskata. najbrž bi se ji pol utrgal. to je čist normalno obnašanje otroka.  ona se mi pa zdi malo manj normalna. a je živčni bolnik? pa kaj koga briga kaj si sosedje mislijo. user posted image saj nimaš dece zarad sosedov....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2006 22:44:53   
Anonimen
Kaj pa, ko bi raje tašči dala nekaj čez usta, ne pa otroku? user posted image  Če ne drugega, lahko tudi en konkreten "šamar", po domače povedano. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.7.2006 22:50:59   
*Karmen*
NAGOBČNIK XXL user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2006 0:06:23   
Anonimen
jaz dam pa tašči prav, da je rekla naj otroka utiša, kaj se bo mulc drl kadar mu paše, eno čez rit pa bo..

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.7.2006 7:12:36   
corfu
Draga anonimna, otrok je star šele devet mesecev-zdaj ali nimaš še svojih otrok, ali pa si jih že pri enem mesece tepla po riti, otrok se z jokom izraža, pove svoja čustva, škoda besed.
Taščo na nek tudi razumem, Gina je lepo povedala, starejši enostavno nimajo živcev, tudi z nami bo enkrat tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.7.2006 8:33:49   
srki
Očitno je že pozabila, kako je bilo, ko je imela ona svoje otroke majhne in so ji cvilili. Seveda, ona verjetno reče, da njeni pa že niso bili takšni.

Jaz je verjetno tudi ne bi kaj dosti ingorirala. OK, mogoče parkrat, ko bi mi prišlo pa čez rob, bi pa tudi jaz popizdila in se šla z njo besedno vojno.

Res žalostno, da ji gre otroško cviljenje na jetra.

Aja, pa rekla bi ji, da naj ona utihne.....

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.7.2006 8:36:50   
srki

jaz dam pa tašči prav, da je rekla naj otroka utiša, kaj se bo mulc drl kadar mu paše, eno čez rit pa bo..

O Marija, anonimna, šele zdaj sem videla, kaj si napisala. Ti pa nisi nič boljša od tiste tašče.

Kako pa naj otrok pri 9 mesecih, ki je edino kar zna, cviliti, gruliti,...ve, da to ni prav? Pa tudi če je star 2 leti, če kaj zacvili, to pa je ni katastrofa. Ti si bila verjetno tako pridna, da se ti še zdaj pozna.....Za kozlat. Upam samo, da tvoj otrok, če ga imaš, ni ves v klobasah od udarcev po riti.

Kakšno vzgojno se da potem, ko bi otrok že lahko vedel, kaj je parav in kaj ne, ne pa pri 9 mesecih, lepo te prosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.7.2006 9:30:20   
tehnofil
Zdaj bom pa držala otroku nekaj čez usta, da bo tiho.

A si normalna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.7.2006 11:10:12   
srki
Pa saj po mojem anonimna ni mislila tega resno, ampak samo tako, v smislu, kaj bi tašča rada doživela. Vsaj jaz tako razumem. Ali pa se motim? Upam da ne.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2006 12:37:21   
Anonimen
Anonimna1 to ni še nič če se ti tašča dere sam zaradi otrokovega visokega c - ja user posted image  user posted image ,

moja se dere da ne znam vzgajati otroka, da mu ne dam sladkarij, da sem slaba mama - da me bo prijavila na socialno,....mi je zadnjič na živc stopla, tko da grem jaz na socialno ker mi non - stop neki grozi user posted image , pa nisem občutljiva, sam dovolj imam vtikovanja......in ostalih družinskih razmer......sam to je pa že za v drugo temo......

Otroci so user posted image user posted image  poskočni, glasni in taki naj bodo, samo da so zdravi!!! user posted image user posted image user posted image

Ne sekiraj se preveč, lepo ji dopovej da bo prerastel fazo visokega c-ja.........

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
18.7.2006 13:24:27   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Kaj pa, ko bi raje tašči dala nekaj čez usta, ne pa otroku? user posted image  Če ne drugega, lahko tudi en konkreten "šamar", po domače povedano. user posted image

user posted image , hehe, se mi je zdelo, da bo kerensa zadela bistvo.

drugače pa imaš zato dva ušesa - čez enega notri, čez drugega ven. pa hitro na sprehod z malim, živce mirit. če se ne moreš pomiriti, potem premisli glede selitve user posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.7.2006 13:45:41   
Liya

A ti še nimaš svojih otrok???????????????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.7.2006 14:39:33   
mama54
Halo anonimna!Mislim,da s teboj nekaj ni v redu.Sama sem stara preko 50 let in mi na kraj pameti ne pride,da bi vnučke po riti kadar so glasni,pa naj bo to vrisk,petje ali jok.Če je jok me kar pri srcu stiska in naredim vse,da jih potolažim,če je vriskanje sem srečna,kajti takrat je otrok zadovoljen,če pojejo,zapojemo skupaj.Pa živimo skupaj v gospodinstvu.Malo razmisli kaj napišeš.Sicer pa,napisala si prav to,kar misliš.

(odgovor članu Liya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.7.2006 16:56:21   
Anonimen
napisala sem točno to kar mislim. Sama imam 2 otroka pa sta tudi že dobila po riti, če sta zelo cvilila. Enega je kar odneslo, tako sem ga usekala, star pa je 1 leto.pa kaj

(odgovor članu mama54)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
18.7.2006 17:03:43   
marcela
Če ga bo po riti ti anonimka 2, potem se bo še pa bolj drl. No bo imela vsaj vzrok za pritoževanje. user posted image

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.7.2006 17:05:50   
Lana25

Enega je kar odneslo, tako sem ga usekala, star pa je 1 leto.pa kaj

Zaradi tega stavka mislim, da ne misliš resno, da se hecaš, pač malo nateguješ ljudi in čakaš kaj vse ti bodo napisali v odgovor. Sama ali pa sam pa si boš pri sebi mislil kako smo neumni, da ti verjamemo. Nihče, ki ve priti na net, najti forum in pisati nanj, po moji presoji ni tako čez les, da bi tepel svojega otroka in to tako, da bi ga kar odneslo. Zaradi otroka upam, da se ne motim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.7.2006 18:01:36   
marcela
Ja jaz tudi upam, da se anonimka 2 heca in želi videt naše komentarje. Toda žal so tudi take mame, ki tepejo enoletne otroke.  Naša soseda je že ena takih.

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.7.2006 18:10:06   
Maleal

napisala sem točno to kar mislim. Sama imam 2 otroka pa sta tudi že dobila po riti, če sta zelo cvilila. Enega je kar odneslo, tako sem ga usekala, star pa je 1 leto.pa kaj
Pa misliš,da 1 letnik razume zakaj je dobil po riti???

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?