|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   swingerstvo???
26.12.2007 21:53:44   
Anonimen
Kaj pomeni swinganje?? user posted image Da dva para seksata en pred drugim? Da se menjajo...? user posted image V tujini vidim da je veliko uradnih klubov kako je pa s tem pri nas? Ali  smo slovenci preveč zavrti...?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: swingerstvo???
26.12.2007 21:57:41   
Anonimen
Meni je zadnje čase to hudoooo seksiiii.user posted image

Pomeni pa, da se dva (ali več) para dobita, in zamenjata partnerje. In seksajo. To, da seksajo en pred drugim, ni pogoj. Poglej kakšen filmček- morda bo tudi tebi zapalilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.12.2007 22:14:27   
Anonimen
dobri so...ni kaj...kr tko vsi povprek....
mene zanima če se kdaj kdo prtoži...v smislu: jaz se ne grem več teh igrc....že 5-ič fafam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.12.2007 22:15:41   
Anonimen
Poglej kakšen filmček-
Katerega predlagaš?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.12.2007 22:54:45   
Freycha
swinganje pomeni več možnosti. Največkrat se zbereta dva ali več parov, kjer se predajajo spolnosti. Včasih gre tudi samo za gledanje, včasih za menjavo partnerjev. Odvisno od parov, kako se domenijo. Načeloma pa gre za domeno, zato je težko razpredati kaj vse sem spada.

Kakor vem, uradnih klubov v SLO ni. Neuradnih pa kar nekaj; samo ne me vprašati kje, ker nimam pojma... me te stvari ne zanimajo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 7:55:55   
Peteršilj
pri nas se en klub imenuje  pri Avreliju Juriju 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2007 9:06:17   
Bety upa
Jah...user posted image .....Vsega je na tem svetu, res......Jaz pa mislim Anonimna, da pri nas ne gre za "zavrtost", temveč za  visoko moralno vzgojo in etična načela monogamnosti.....

Res je, da ti ne bo kamen na glavo padel, če seksaš še z drugim.....Samo...hmmmmm....Kaj se skriva za vsem tem.......user posted image user posted image

Razmišljala sem o tem, kar veliko....In mislim, da monogamija v človeku razvija občutek varnosti, sigurnosti, zaupanja, .... Psihologi so preučevali osebe, ki so podpirali poligamijo in swingerstvo in ugotovili, da jim je v glavi vedno nekaj manjkalo (somatsko in psiho)....

Kaligula, Hitler s svojimi pomočniki, in podobni... so imeli takšna nagnjenja.

Jah....Ne vem......Če bi družba bila v večini swingerska, potem bi jaz živela sama in si privoščila kadar hočem seks v množini in drugo živela brezskrbno. Partnerstvo bi mi bilo nemogoče v tem primeru, ker ne vem, zakaj bi prala, likala in trpela moškega doma, če jih lahko imam na izbiro takšne kot si zaželim. In prijatelje imaš lahko kolikor si zaželiš, ki pa jim ni treba kuhati kosila vsak dan, prati, likati....

Če je partnerstvo, potem naj bo monogamija in partnerstvo v pravem smislu, en moški in ena ženska, ki si zaupata in delita dobro in slabo, ki se prilagajata in za ceno te varnosti opustiš kakšno skrito željo, ki ne bo izpolnjena kot recimo želja po majhnem lulčku, ker so predolgi prava katastrofa //ali obratno user posted image //.

Če je tisto drugo, menjava partnerja vsak večer.....pa naj bo vsaj uživanje v njegovih prednosti in lepotah (velika izbira užitkov brez zavor, lahko si privoščiš mišičastega mladeniča s črnimi lasmi in sanjskimi očmi) user posted image user posted image .

user posted image Sumljive so mi osebe, ki se v javnosti izdajajo za "srečen par", v resnici pa so "nezadovoljna množica", ki se poskuša osrečiti na takšne in drugačne načine. Gre za sindrom "delal bom vse grdo mami za hrbtom".  In kaže, da osebe niso dokončale razvoja iz pubertete v odraslost.user posted image

Pri sebi moraš razčistiti in vedeti, zakaj nekaj počneš. In pri tem te ne sem motiti okolica, saj živiš svoje življenje, ki je enkratno in edinstveno.

Meni je všeč, če homoseksualec prizna svoje spolno usmerjenje in živi v skladu s tem. Ne razumem tistih, ki imajo družino in še zraven tajno življenje (seksajo na službenih potovanjih s svojim kolegom ali šefom user posted image

Toliko....čeprav sem bila predolga....

Veliko užitkov vam želim....

(odgovor članu Peteršilj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2007 9:56:51   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali  smo slovenci preveč zavrti...?user posted image

Ali pa tako srečno poročeni oz. v takih partnerstvih, kjer ni potrebe po tem ... user posted image

... sem imela prijateljico, ki se je po enem letu zakona (na predlog njenega moža) odločila za odprti zakon ... me prav zanima, če sta še poročena. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2007 11:53:08   
Taula
Kakor vem, uradnih klubov v SLO ni

http://www.fiesta.at/site/fiestaflash.html

Tale je v AU ampak ful popularen med Slo. Za uradne v Slo ne vem, vem pa za neuradne. Več o tem.

http://www.swingerclub.si/viewtopic.php?t=4&sid=61288b528e07b97ec99a01f65a013574

Pa ne...ne swingam.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2008 14:57:55   
JAHICA
Mi2 z možekom sva tud že probala mal poswingat. Ni nič posebnega. Sicer sva uporabla soft varianto enkrat, ko smo bli s prjatli skup na morju. V šotoru smo bli Mi2 in kolegica s tipčkom. Začela sta se lizarit in rajcat, mi2 sva to opazovala. Potem me je kolegica vprašala, če imam kaj proti, če se dasta dol v pričo naju in al bi se jim pridružila. Najprej sva bla mal v zadregi, pol sva pa rekla da sva za. Začela sva tud mi2 z akcijo, tko da smo pol skupi sexali, dokler nam ni skupi pršlo. S kolegico sva se mal tudi popožale po lulicah in se enkrat zalizale, partnerjev nismo menjali. Za vse je bila zanimiva izkušnja, tko da razmišljava, da bi še probali, mogoče enkrat tud menjat. Kdo ve?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2008 15:07:39   
Gabrielka
Bety bo še nekaj časa upala. Hihihi.
Kako lahko povezuješ likanje in to, da ti potem mož da? Tega nisem čisto razumela. Jaz mojemu kuham in perem zato, ker imam pač več časa kot on.

Swinganje itak rula. Midva z možem sva si to še z enim parom privoščila ene 3x in vsakič je bilo ful dobr. Skupaj sva že 8 let in nič ne kaže, da bi swinganje kaj slabo vplivalo na najino zvezo.

(odgovor članu JAHICA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2008 20:49:26   
mateyka
a se ni temu vcasih rekl orgija po domace? user posted image  user posted image

(odgovor članu Gabrielka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2008 21:32:20   
Anonimen
Kaj češ zdaj so moderni cajti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?