Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: swap, servietna tehnika ipd. 19.10.2006 11:34:09
|
|
|
|
smokvica
|
za servietno tehniko lahko imaš katerekoli prtičke,vzameš pa samo prvo plast tisto ki je potiskana in če nočeš celotnega motivati priporočam da servietko obrezeš preden začneš kaj delat,nato si izbereš predmet na katerega hočeš nalepit motiv,in na deebelo namažeš od sredine navzven ampak previdno ker hitro lahko stgaš servet,če boš lepla na kozarce jih moraš potem ročno pomivat pa še to ne tam,kjer je motiv,upam da sem ti kaj pomagala,ves material pa lahko kupiš v art trgovinah.
|
|
RE: swap, servietna tehnika ipd. 19.10.2006 12:30:54
|
|
|
|
catja2
|
hvala smokvica!!! No sedaj še samo moram izvedeti kaj je swap
|
|
|
|
RE: swap, servietna tehnika ipd. 19.10.2006 12:34:10
|
|
|
|
Mikica
|
SWAP po meni izmenjavo: ponavadi se dogovorimo za temo izdelka (včasih je bolj ohlapen pojem, včasih pa za točno določen izdelek npr. krožnik s servetno tehniko), vsak izdela svoj izdelek, vodja swapa potem premeša naslove in ti pove komu ti pošlješ svoj izdelek, nekdo drug dobi tvojega. Upam, da sem bila vsaj malo razumljiva. Za servetno tehniko pa uporabljaš samo zgornjo plast prtička, ga s posebnim medijem, mekolom ali pa tessarol lakom prilepiš na podlago (ta naj bo svetla, drugače se motiv s prtička ne bo videl), prelakiraš, posušiš in to je to. Lahko delaš na različne podlage: les, pluta, steklo, papir... možnost je veliko. Če delaš na steklo in bi rada, da se stvar da pomiti, potem moraš kupiti poseben medij (lak) za steklo, izdelek še zapešeč v pečici.
|
|
|
|
RE: swap, servietna tehnika ipd. 19.10.2006 14:07:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Catja, ko boš šla naslednjič v Mullerja po plenici idi v drugi štok. Tam imajo vse za servietrno tehniko od lepila, servietk,.... Lahko pa prideš še k meni na kavo . Jaz sem za božič dela servietno tehniko na svečke. Lahko pa tudi okvirje polepšaš, kozarce za začimbe, flaške od frutkov,...
|
|
|
|
RE: swap, servietna tehnika ipd. 19.10.2006 17:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mekola ne redcim, pa pride prav super. Imam medij za tekstil in sem ga uporabila tocno dvakrat pa mi ni vsec, tako da ce ga katera zeli, ji ga dam. Je se 3/4 flaske. Bom v kratkem dala gor se ostale fotke, jesenska okrasitev in cipke so ze gor na RR, nekaj imam pa se na http://labella.moj-album.com LP, Ribica
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?