Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:02:46
|
|
|
|
Volga
|
Jaz je nimam, ker sem kmetica. Imam pa nek filing, da stvar ni ravno prijetna, da je taka hladna, pa to...seveda pa se lahko motim.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:05:21
|
|
|
|
urška
|
meni ni bla všeč. taka hladna pa skoz sem mela filing da bom dol s postle zdrsnila.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:06:26
|
|
|
|
ZARA
|
Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat.
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:06:36
|
|
|
|
sanja nk.
|
mož bi mi najprej rekel , kje sem to pederijo dobila, pri nas vse samo svila neeee
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:07:30
|
|
|
|
rija
|
torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:07:53
|
|
|
|
urška
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat. no neki tazga sem hotla jaz povedat
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:08:11
|
|
|
|
ključek
|
že tok hitro sami minusi........... ...............pol je pa res za en d ........
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:09:18
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you že tok hitro sami minusi........... ...............pol je pa res za en d ........ ne, to pa ni res. večina žal enači svilo s satenom in za saten res velja vse napisano, medtem, ko je prava svila balzam za kožo in dolčkaš se lahko do onemoglosti
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:09:19
|
|
|
|
lutka
|
Jaz jo imam in sem zadovoljna z njo. Marsikdo bi mislil, da je hladna, pa ni, je prav prijetna , ko se pokriješ. Edini - je to ,da večkrat "zleze" , sploh če se veliko premetavaš po postelji se zna zgodit, da zdrsne dol s postelje. Meni ni žal da jo imam , pa tudi zelo lepo zgleda lp
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:09:20
|
|
|
|
ključek
|
torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala.............
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:10:47
|
|
|
|
lutka
|
kar se pa tiče dolčkanja................
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:10:53
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala............. a kravate misliš? za zvezat? tu pa res ni treba glih svile...so tudi navadne dobre
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:11:39
|
|
|
|
Volga
|
Da dam hude dnarje zanjo, pa ne bi seksala gor. Japajade.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:11:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat. no neki tazga sem hotla jaz povedat A ne da je čudno? Kar voziš se malo
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:12:17
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Me to you torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala............. a kravate misliš? za zvezat? tu pa res ni treba glih svile...so tudi navadne dobre http://www.vitapur.si/svilena-posteljnina a je to boljše???
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:12:21
|
|
|
|
lutka
|
je bolj gladko
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:12:37
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: urška IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Nikakva je, ker se ne da normalno dolčkat. no neki tazga sem hotla jaz povedat A ne da je čudno? Kar voziš se malo samo dodatni pospeški
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa fleki od mučefita se poznajo.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:14:22
|
|
|
|
ZARA
|
Ma, ne vem, rija... meni je bilo čudno. Klinc, pa taki pospečki, ko ne veš, če se boš na koncu postelje ustavil.
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:14:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: Me to you torej kot prvo moraš razčistiti ali imaš v mislih pravo svilo ali sintetični saten....ker tu je ogromna razlika....v kavaliteti in ugodju in tudi ceni http://www.vitapur.si/ tuki sem gledala............. a kravate misliš? za zvezat? tu pa res ni treba glih svile...so tudi navadne dobre http://www.vitapur.si/svilena-posteljnina a je to boljše??? odlično ja, tudi ta mešanica z bombažem je zelo zanimiva. vsekakor moraš gledat, da ni zraven sintetike.
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:15:35
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ma, ne vem, rija... meni je bilo čudno. Klinc, pa taki pospečki, ko ne veš, če se boš na koncu postelje ustavil. a ni glih čar, da razbiješ monotonost? ko nikoli ne veš, kaj bo v naslednjem trenutku....
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:17:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ma, ne vem, rija... meni je bilo čudno. Klinc, pa taki pospečki, ko ne veš, če se boš na koncu postelje ustavil. a ni glih čar, da razbiješ monotonost? ko nikoli ne veš, kaj bo v naslednjem trenutku.... da ne boste zdej čist drugo temo usekale..........
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:18:40
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Pa fleki od mučefita se poznajo. Saj ravno to sem mislila.
|
|
|
|
RE: svilena posteljnina....... 30.11.2008 20:19:42
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: rija a ni glih čar, da razbiješ monotonost? ko nikoli ne veš, kaj bo v naslednjem trenutku.... da ne boste zdej čist drugo temo usekale.......... Itak. Rija, razbiješ samo sebe.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?