Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
svet knjige - napačna cena 8.10.2010 12:04:40
|
|
|
|
mojčca
|
Pozdravljeni! Imam vprašanje in sicer, kaj bi storile v mojem imenu. Tašča je namesto mene v svetu knjige kupila izdelek, katerega cena je v katalogu malo manj kot 22 EUR. Vse lepo in prav, ko pride na blagajno, pa ji izstavijo račun za malo več kot 26 EUR. Dajte mi povedati, a si lahko privoščijo, da v katalogu reklamirajo eno ceno, ko prideš pa tja, pa je zadeva dražja. Lp
|
|
RE: svet knjige - napačna cena 8.10.2010 12:29:46
|
|
|
|
talika81
|
kaj pa če je bilo tako, da si morala vzeti zraven še eno knjigo in je bila potem cena samo 22 €? ker takrat, ko sem bila še jaz pri svet knjige, sem ugotovila, da imajo ful dostkrat take finte. zakaj pa tašča ni vprašala, zakaj je različna cena?
|
|
RE: svet knjige - napačna cena 8.10.2010 12:32:02
|
|
|
|
arabela*
|
jaz ne bom komentirala, ker sem bila zaradi njih že na sodišču.....in lahko samo rečem, da kradejo kolk so dolgi in široki..in upam, da jim bo kaj kmalu kdo stopil na žulj in bojo prenehali s tem
|
|
RE: svet knjige - napačna cena 8.10.2010 13:37:11
|
|
|
|
urška
|
lahko je tui tista akcija, ko imaš določen popust na število let članstva.
|
|
|
|
RE: svet knjige - napačna cena 8.10.2010 13:45:22
|
|
|
|
vesna_b
|
ma ej... sem bila njihov član natanko 2 leti, pa sem se komaj izpisala, sem jim 3* pošiljala dopis o izpisu iz kluba. in pol me na cesti spet ustavi, me hoče včlanit in na moj odgovor ne, hvala, sem se ravno izpisala - mi pravi, ja gospa, fino, pol je pa ravno pravi čas, da se spet vpišete. pa kaj še... bila sem včlanjena sam 3* - prvič, zadnjič in nikoli več....
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?