Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
svež sokec korenčka-krči? 2.3.2005 0:43:09
|
|
|
|
Annny
|
Živjo, naša je imela enake težave, ko sem ji dala sveže iztisnjen jabolčni sokec. Zdaj jabolko skuham, fino pretlačim z vilico- zelo rada ga papca, pa tudi nobenih prebavnih motenj nima več. Ta teden bomo jedli še jabolko, potem gremo pa na korenček...kuhan, seveda, za začetek. Poskusi ga skuhati, pa boš videla, da bo bolje;) LP
|
|
|
|
svež sokec korenčka-krči? 2.3.2005 0:53:34
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz tudi mislim, da je bolje, če otročku prvo hrano prekuhamo. Ne vem, no, tile sveži sokci meni itak nikoli niso šli v račun. Jaz sem pri obeh začela s prekuhanim jabolkom (prvo sadje)in korenjem (prva zelenjava), pa noben ni imel težav.
|
|
|
|
svež sokec korenčka-krči? 2.3.2005 7:40:15
|
|
|
|
puri
|
Ne vem:zmeden2:, naš ni imel nobenih problemov, pa nisem nič prekuhala! Mogoče si ji dala pa preveč za prvič! Začni z dvema, tremi žličkami, potem pa vsak dan mal več, da se počasi navadi! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.