|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svečke proti slabosti
20.10.2009 14:48:34   
mišamaša77
pozdravljene, zaradi slabosti mi je danes ginekolog predpisal svečke Gyno- Daktarin, da se v nožnico za 7 dni so. Ampak v navodilih piše da se odsvetujejo za prve tri mesece nosečnosti?user posted image  ja kaj pa naj zdaj? A jih je katera mela?  Sicer imam tudi izcedek - vnetje, ampak on je rekel da so svečke proti slabosti...Ja jaz pa jih ne upam vzet?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svečke proti slabosti
20.10.2009 15:15:49   
Zala01
Gyno-daktarin definitivno niso svečke proti slabosti, ampak zdravilo pri okužbi nožnice z glivicami. Pozdravil ti bo srbeč in pekoč izcedek, slabosti pa definitivno ne. Pa naj ti slabost hitro mine, pri meni je bila prisotna dan in noč do 16. tedna, pol pa nič več.user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2009 16:28:17   
mišamaša77
no ma kako pa potem da mi  je to predpisal??? meni se je tudi čudno zdelo, ko sem prebrala navodila?user posted image  ker mi je 2x rekel da mi bo dal svečke proti slabosti!!  razen če se je zmotila sestra, ki je prepisovala oz. tipkala receptuser posted image
ja potem pa jih raje ne bom vzela...., hvala!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.10.2009 16:30:02   
zvesta
svečke proti slabosti ne obstajajo... verjemi... tole si dobila za vnetje.... drugače pa pokliči nazaj h G in se pozanimaj še enkrat....

Neposredna povezava do sporočila: 4
20.10.2009 16:30:48   
mišamaša77
aha Zala, hvala za tolažbo, ma kaj si bila kaj na infuzijah? Jaz bi danes mogla ostati, pa sem odklonila... ma zgleda da bom mogla, ker je rekel da sem čist dehidrirana... niti nič ne grem lulat več, samo danes mi je tam uspelo mičkenouser posted image  ker sem mogla dat vodo...  zdaj pa nič... niti požrka ne morem naredit, mi "klokota v želodcu, potem pa gre vse venuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.10.2009 16:31:49   
mišamaša77
aha hvala tudi zvesta! ja to pa je res čudno s temi svečkami, hm

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.10.2009 16:39:52   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mišamaša77

aha Zala, hvala za tolažbo, ma kaj si bila kaj na infuzijah? Jaz bi danes mogla ostati, pa sem odklonila... ma zgleda da bom mogla, ker je rekel da sem čist dehidrirana... niti nič ne grem lulat več, samo danes mi je tam uspelo mičkenouser posted image  ker sem mogla dat vodo...  zdaj pa nič... niti požrka ne morem naredit, mi "klokota v želodcu, potem pa gre vse venuser posted image

pjdi nazaj in na infuzijo... ne igraj se s svojim in plodovim življenjem...

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.10.2009 17:24:21   
Zala01
Ne, pri meni ni bilo tako hudo, da bi morala ostati na infuziji. Se pa popolnoma strinjam z zvesto, pojdi nazaj in reci, da si se glede infuzije premislila. Res se ne igraj, še posebno če si dehidrirana. Boš videla, po infuziji boš kot prenovljena.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?