|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svečka - kdaj porod?
21.2.2005 18:13:33   
tana 1
Hoj! Jutri zjutraj ob 8 sem naročena v porodnišnici za porod. Sem sicer že odprta 2cm, vendar mi je vseeno rekla da bom dobila svečko.
A ima mogoče katera izkušnje kolk časa potem to traja? A čakaš na oddelku al kar v porodni?
Hvala vsem
Lp še mal:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.2.2005 18:37:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tana 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   svečka - kdaj porod?
21.2.2005 18:44:37   
KATY&TIMMY
:zmeden:jaz sem bila čez rok,en dan nisem bila odprta pa sem imela popadke:hudicek:drugi dan sem bila odprta 2cm pa o popadkih ne duha ne sluha:hudicek:pa so ugotovili da ni več vode,in so mi popadke sprožili z tekočino kar v žilo in so se dokaj hitro začeli približno 20 min:zmeden2::zmeden2:ne spomnem se glih točno,vem samo da se mi je zdelo vse ful hitro,razen poroda seveda:hudicek:ob 10 sem dobila umetne ob 16.28 sem rodila9nebesa
lp,Katja:morje::morje::morje:

(odgovor članu tana 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   svečka - kdaj porod?
21.2.2005 19:01:37   
Anonimen
Jaz nisem bila še nič odprta, ko sem dobila prvo svečko. Čez mislim da kakšnih osem ur sem dobila drugo. To so svečke za mehčanje materničnega vratu. Vmes sem bila malo na oddelku, malo v porodni sobi, ker sem imela že popadke in sem bila priklopljena na CTG. Ampak pri meni je bilo vse še prezgodaj. Sprožiti so mi morali porod, ker mi je malo počil mehur in v takem primeru moraš v dveh dneh roditi. Tako tudi tisti dve svečki nista pripomogli, skupaj z umentimi popadki sem se odprla ne več kot 3 ali 4 prste, se mi zdi. Tako da so mi nato naredili carski rez. Ampak, saj pravim, jaz sem bila še čisto zaprta, maternična vrat je bil dolg in trd.

(odgovor članu tana 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   svečka - kdaj porod?
21.2.2005 19:14:26   
piščanc
odvisno od porodnišnice in zasedenosti

jaz sem rodila v trbovljah in sem bila na oddelku v sobi.

svečko sem dobila ob 9h zvečer (dve uri moraš ležati), da bi zmehčala mat. vrat, rahli popadki pa so se začeli okoli 2h zjutraj, ob 4h konkretni, ob 6h so mi predrli mehur in ob 7.45 je prijokal Žiga.

Kolegica je dobila dve svečki eno zjutraj, drugo okoli treh pop. in potem je zvečer z umetnimi popadki v eni uri rodila.

če mene vprašaš so te vaginalete super.

pa drži se in čimprej ljubčkaj svojega :duda:

(odgovor članu tana 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   svečka - kdaj porod?
21.2.2005 20:28:04   
dunja1
Prvo sem dobila ob dvanajstih,drugo ob sestih zvecer,ker od prve ni bilo velikega ucinka.Ob petih zjutraj mi je odtekla voda,rodila sem 10.45.Se pravi,trajalo je skoraj 1 dan.

(odgovor članu tana 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   svečka - kdaj porod?
21.2.2005 21:41:29   
ISABELA
Zdravo,

Jest sem mogla tud v porodnisnico 8 dni cez rok (Ljubljanska porodnisnica). No zjutri ob cc 9 so mi dal svecko, pol sem sla na oddelek (2 uri lezis, in potem cim vec hodit!). Na oddelku te skoz prkloplajo an CTG, da vidjo če s eze kaj dogaja. Bla sem 2 cm odprta, popoadkov nic. No nekako ob 12 me je zacel mal spikat, potem se mi je cep odkrusil, no zatem sem se odprla 5 cm,so me pregledal in ob 18 sem bla v porodni sobi popadki na 3-4 minute po 20 sekund in to je trajal, trajal, mal sem hodila, dihala. No ob 21 so mi mehur predrl, pol se je pa zacel, popadki, popadki, je blo kr hudo, no ampak ob 23:45 sem rodila in takrat pozabis na vse!
Ti samo lepo babice poslusi, dihi kot ti recejo pa bo slo.

Velik srece
LP:sloncek:

(odgovor članu tana 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   svečka - kdaj porod?
24.2.2005 20:40:46   
sasa11
ojla!Meni so dali 2 svečki ob pol 11 zvečer,zjutraj ob pol 8 ni bilo še n ič, potem sem dobla še eno,deset do desetih sem vstala ker mi je bllo slabo, šla bruhat, med tem mi je odtekla voda. Šla v porodno in ob 12 22 rodila tadejčka.Sej te nočem strašit sam je pa bolelo ko s...!!!!!Mehčanje mater. vratu mislim!!!Ko dobiš svoje popadke je lažje!!

Srečno, SAša;)

(odgovor članu tana 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......