|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   super tašče in darila
14.12.2006 12:51:41   
ronja
Mene pa zanima, kaj nihče nima dobre tašče??? user posted image
Fantova mami je namreč suuuuuper! Edini problem, ki ga kdajkoli imava z njo, je to, da je preveč prijazna, vse bi naredila, ne pusti pa, da bi lahko midva njo razvajala... Živimo v istem mestu, ne pa skupaj, se pa vidimo parkrat na teden in smo se vedno veseli. Vedno jo zanima, kako sva, oba, ne samo on, mislim, res je zlata, jaz jo mam fuuuuul rada in mislim, da ona mene tudi... (včasih se s fantom hecava, da bi bla ona bolj žalostna, če bi se midva razšla kot on, heheuser posted image ) Moji so tudi vsi nori na mojega lubija, oče ga ima ful ful ful rad, mami pa tudi. Ima še katera tako srečo?

No, pa da vas še nekaj vprašam: ta teden ima neuradna tašča (ker nisva poročena, ne vem, če se tako rečeuser posted image ) rojstni dan; njej je strašno težko kupit darilo, ker si ničesar ne želi in ji je zase vsega škoda. Tudi, ko recimo dobi novo trenirko od moža, nosi staro strgano naprej, ker je še dobra... Sva sicer toliko časa tuhtala, da sem našla eno stvar (poseben pekač), ki ji bo 100% všečuser posted image , ker vem, da je to že iskala, pa ni našlauser posted image . Zraven ji bom pa še sama naredila nekaj darilc, ki pašejo zraven (tudi v zvezi s peko, ker pač rada kuha in peče): škatlo za kekse, blokec z nakupovalnimi listki, kuhinjske krpe,... skratka vse na to temo. Na splošno mi te ustvarjalene zadeve kar grejo, tudi šivanje ipd... In so ji všeč stvari, ki jih naredim - to torej ni problem. Kaj pa?

Problem je to, da bi rada, da bi te stvari dejansko potem lahko uporabljala in uživala v njih, za to so bila narejena... Ne pa da ji jih je škoda... Saj so zanjo, madona! Sem ji namreč že dostikrat kaj naredila in je bila res vesela, se je videlo, pa tudi pazim, da je po njenem okusu, ampak neče pa tega potem uporabljat, včasih še odvit noče, ker se ji zdi prelepouser posted image ... Enkrat sem ji poslikala šalčko in krožniček, da bo imela za v službo, da bo vedela, katera šalca je njena in da ji je drugi ne tikajo (ker med delom spije veliko kave). vse skup sem zavila s pentljo in ona ni hotla niti pentlje dol dat, kaj šele da, bi iz šalce dejansko pila! mela jo je pa razstavljeno doma na vidnem mestu, tako da se mi ni zdelo, da ji ne bi bila všeč. ko je fant odvil tisto pentljo stran, da bi začela zadevo uporabljat, ga je pa kregala, da kaj je to naredil, da ji je bilo tak všeč vse skup...user posted image

Sem že spraševala fanta, kako naj ji naredim ta darila, da bo kako kdaj tudi upala prijet v rokeuser posted image ... pa je rekel, da potem pa ne smem naredit preveč lepouser posted image user posted image

A ima še kdo tak problem? Lepo prosim za kake ideje, kaj naj naredim? Rada bi, da bi se počutila ona fajn, da bi uživala v tem, saj si zasluži! Za druge ji nikoli ni žal ničesar, ne denarja, ne časa, ne energije... Ampak jaz bi pa rada kdaj malo razvajala njo!

Saj mojadva tudi ne marata, da jima dam kaka prevelika darila, samo se pa vseeno pustita kdaj razvajat... in uporabljata, kar jima je všeč...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: super tašče in darila
14.12.2006 13:03:31   
nuala
Poglej, jaz super tašče nimam, ti jo pa privoščim, uživaj v skupnih trenutkih.
In fant ima prav; ne zavijaj vsega skupaj, ne naredi iz vsega nekakšne unikatne dragocenost, preprosto ji zloži vse skupaj v pekač, raztresi po vsem nekaj bombončkov, ki so zaviti v lep papir, pa ji daj.
In ko ji daješ, mimogrede omeni, da si se "tamle malo zmotila in pobarvala čez črto", pa da bi ti ravno zdajle en bombonček tako pasal, pa omeni, da komaj čakaš, da boš poskusila kaj iz novega pekača.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 13:09:34   
BLAŽIKA
Tudi jaz nimam sreče z taščo je kar praviuser posted image . Ti pa privoščim, da tako uživate z svojo taščo.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2006 13:09:52   
CUKRČEK
ja, tudi jaz imam super taščouser posted image

Glede navade tvoje VD tašče pa kaj dosti ne boš mogla naredit. Moja mami je taka. Ima en miljon novih skodelic za kavo..a ima vse lepo spravljene. Uporablja pa skodelice, ki so obkrušene, brez ročaja, vsaka drugačnauser posted image Že 100x sem ji rekla, da jih ji bom vse stran zmetala ..a nič ne pomaga.
Navada je železna srajca.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2006 13:16:06   
soncece24
Prinesi že spečeno pečenko v pekaču - tega ne bo mogla na polico postavit in gledat user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2006 13:16:33   
mika
moja babica je tudi mahnjena na lepo aranžirana darila in jih ne odpira. zato zadnja leta dobi darila v darilni vrečki. če je kakšna posoda, prti...jih kr operem in dam v omaro in jih potem uporablja. saj mi govori, naj pustim in da bo ona, ampak ji rečem, da če ne bom jaz naredila tega, ona ne bo nikoli. in mi je tud rekla, da ji je škoda uporabljat...ampak potem vse uporabi. če bi pa bilo aranžirano, pa bi vse stalo tako kot je dobila, leta.....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2006 13:20:30   
tulip
Ista je moja mama, njej je vsega škoda, pa darila hrani.... Letos smo ji za okroglo obletnico kupili digitalni fotoaparat in tega ne more spravit za hude čase ali ga razstavit v vitrini, tako da ga uporablja!user posted image
Glede tašče pa tako: tudi moja je čudovita ženska in se dobro razumemo!user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 13:20:50   
mojamura
no....tudi jaz mnam vredu taščo, res ni ka!user posted image

mam pa za tvojo bodočo taščo en predlog, kaj če bi ji podarila recimo en obisk kozmetičarke, ali pedikerke, ali pa bi se šla zmenit z njeno frizerko za vrednostni bon....po moje to niso slabe ideje

razmisliuser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2006 13:20:57   
srki
Mi imamo čisto fer odnos. Če kaj rabijo, jim pomagam in obratno. Ne vtikajo se v nas popolnoma nič.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2006 13:21:54   
mika
Uporablja pa skodelice, ki so obkrušene, brez ročaja, vsaka drugačna Že 100x sem ji rekla, da jih ji bom vse stran zmetala ..a nič ne pomaga.

seveda ne pomaga. pomagalo bo takrat, ko boš vse zmetala proč. naj bo 100x užaljena in jezna, potem se ti bo pa zahvalila- tako je bilo pri moji babici s starimi cunjami. z mamo sva vse zmetali v smeti, ker ni bilo več za nič. užaljena, jokala, kaj delava, da je to vse še za uporabit.....zvečer je mamo klicala domov in rekla, da dobro da sva  to naredili, ker ima sedaj v omarah več prostora in je lepše zloženouser posted image .

< Sporočilo je popravil mika -- 14.12.2006 13:28:16 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2006 13:23:01   
dskubin
pomaga, pomaga, samo moraš pomagat malo pospravit. Mi moji tašči vsake tolko naredimo čistko, polomljeno stran vržemo, tako da mora novo uporabljat. In se potem delamo, da ne vemo, kdo je to napravil, ona pa ne more konkretno enega obtožit. Potem še kakšno njeno prijateljico naplahtamo, da more nove šalce pohvalit (oz. njo, ker jih je nabavla), pa se ji fino zdi.

Jaz bi vsa darilca dala v pekač in darilno vrečko, ki je seveda odprta, te pa ne more razstavit na vidno mesto, ker noben ne bi vedel, kaj je notri. Pač vi začnite uporabljat te stvari. če ne gre drugače, se enkrat na obisku izgovorite, da bi sprobali pekač, ker bi tudi ti nekaj takega al nekaj. In kar tam pr njen pečte. Al pa naj ti ona pokaže, kako se kakšna dobra stvar naredi (ker ti kao recept ni zadosti, bi rada prisostvovala in an lastne oči videla, kako se dela in kako nov pekač deluje) ;)

Imam pa jaz tudi super taščo. Mislim, da ni to, da so vse tašče zlobne, važno je tudi, kako se mi do njih obnašamo.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2006 13:37:00   
ronja
Punce, hvala za super ideje! Bom res kaj spekla v pekaču, pa bo vse skup dobila, heheuser posted image Saj pekač bo po moje še uporabila, ker je pač kupljen, samo ostalega pa - hm, no, upanje umira zadnje... Mika in nuala, bom se potrudila bolj grdo naložit vse skup, heheuser posted image , pa da vidimo, če pali. Ker res pa je, da kdaj dobi od kake stranke kako darilo v darilni vrečki, recimo šampone in tako, pa to uporabi. Če ji pa jaz naredim milo in ga vlijem v lep modelček, pa lepo zavijem, je pa obsojeno na čakanje na policiuser posted image Mogoče bom naredila kako foro, da bo morala odpret darilo, hehe.

nuala, ja saj jaz svojih stvari spoloh ne jemljem kot neke unikatne dragocenosti, meni se zdi, da je to za uporabljat, ko se znuca, pa proč vržeš... Probam seveda naredit lepe, da pač pokažem tistim, ki jih mam rada, da mi nekaj pomenijo, da majo nekaj lušnega doma... Majo pa včasih drugi drugačen odnos do tega, kar naredim, priznam... Nisem pa nikoli pomislila, da bi se jim zdelo to tako, čeprav imaš verjetno prav... hvala! Na to sploh nisem pomislila...

tulip, za digitalca pa pomoje moja "tašča" ni, sploh ne slika, še z navadnim nič... Mogoče čez kako leto, kaj pa veš...

mojamura, frizerka bi pa šla, bom spravila predlog za naslednjič! Do pedikerke in kozmetičarke pa ne vem, če bi se spravila, ni lih tip, ki bi se preveč ukvarjal s svojo zunanjostjo... Je urejena, ampak ne uživa v rihtanju (za razliko od moje mami, si bo spravila idejo zanjo, heheuser posted image ).

Enkrat, ko sta bila še mlajša, sta jima sinova skupaj dala potovanje za 1 teden nekam, kamor si sama zbereta in tudi čas lahko sama zbereta... Je bilo že plačano na agenciji... Pa sta dvignila denar...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2006 14:26:18   
mika
potovanje za 1 teden nekam, kamor si sama zbereta in tudi čas lahko sama zbereta... Je bilo že plačano na agenciji... Pa sta dvignila denar...

midva sva mojima za božička dve leti zapored plačala vikend v toplicah, pa se je vedno nekaj zgodilo, da nista mogla nikamor. enkrat je teto zadela kap in je dolgo bila na zdravljenju, drugič pa je babica zbolela, tako da jima ne upam več kaj takega kupit. sem postala malo vraževerna in sem mislila, da  ne bo spet kaj hudega če jima podarim kakšne topliceuser posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2006 15:03:05   
petraz
Tudi jaz se dobro razumem s taščo..... user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?