ronja
|
Mene pa zanima, kaj nihče nima dobre tašče??? Fantova mami je namreč suuuuuper! Edini problem, ki ga kdajkoli imava z njo, je to, da je preveč prijazna, vse bi naredila, ne pusti pa, da bi lahko midva njo razvajala... Živimo v istem mestu, ne pa skupaj, se pa vidimo parkrat na teden in smo se vedno veseli. Vedno jo zanima, kako sva, oba, ne samo on, mislim, res je zlata, jaz jo mam fuuuuul rada in mislim, da ona mene tudi... (včasih se s fantom hecava, da bi bla ona bolj žalostna, če bi se midva razšla kot on, hehe ) Moji so tudi vsi nori na mojega lubija, oče ga ima ful ful ful rad, mami pa tudi. Ima še katera tako srečo? No, pa da vas še nekaj vprašam: ta teden ima neuradna tašča (ker nisva poročena, ne vem, če se tako reče ) rojstni dan; njej je strašno težko kupit darilo, ker si ničesar ne želi in ji je zase vsega škoda. Tudi, ko recimo dobi novo trenirko od moža, nosi staro strgano naprej, ker je še dobra... Sva sicer toliko časa tuhtala, da sem našla eno stvar (poseben pekač), ki ji bo 100% všeč , ker vem, da je to že iskala, pa ni našla . Zraven ji bom pa še sama naredila nekaj darilc, ki pašejo zraven (tudi v zvezi s peko, ker pač rada kuha in peče): škatlo za kekse, blokec z nakupovalnimi listki, kuhinjske krpe,... skratka vse na to temo. Na splošno mi te ustvarjalene zadeve kar grejo, tudi šivanje ipd... In so ji všeč stvari, ki jih naredim - to torej ni problem. Kaj pa? Problem je to, da bi rada, da bi te stvari dejansko potem lahko uporabljala in uživala v njih, za to so bila narejena... Ne pa da ji jih je škoda... Saj so zanjo, madona! Sem ji namreč že dostikrat kaj naredila in je bila res vesela, se je videlo, pa tudi pazim, da je po njenem okusu, ampak neče pa tega potem uporabljat, včasih še odvit noče, ker se ji zdi prelepo ... Enkrat sem ji poslikala šalčko in krožniček, da bo imela za v službo, da bo vedela, katera šalca je njena in da ji je drugi ne tikajo (ker med delom spije veliko kave). vse skup sem zavila s pentljo in ona ni hotla niti pentlje dol dat, kaj šele da, bi iz šalce dejansko pila! mela jo je pa razstavljeno doma na vidnem mestu, tako da se mi ni zdelo, da ji ne bi bila všeč. ko je fant odvil tisto pentljo stran, da bi začela zadevo uporabljat, ga je pa kregala, da kaj je to naredil, da ji je bilo tak všeč vse skup... Sem že spraševala fanta, kako naj ji naredim ta darila, da bo kako kdaj tudi upala prijet v roke ... pa je rekel, da potem pa ne smem naredit preveč lepo A ima še kdo tak problem? Lepo prosim za kake ideje, kaj naj naredim? Rada bi, da bi se počutila ona fajn, da bi uživala v tem, saj si zasluži! Za druge ji nikoli ni žal ničesar, ne denarja, ne časa, ne energije... Ampak jaz bi pa rada kdaj malo razvajala njo! Saj mojadva tudi ne marata, da jima dam kaka prevelika darila, samo se pa vseeno pustita kdaj razvajat... in uporabljata, kar jima je všeč...
|