|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   super punca, vendar seks ji je španska vas
28.12.2010 22:14:05   
tomaz83
Pozdrav,

Že to, da se obračam s takšnim problem, ki se ponavadi rešuje znotraj štirih sten, je zame nekaj novega in predvsem zame en dokaz, koliko mi je do trenutne partnerice.

Imam 27 let, ona 32. Skupaj sva dve leti in odlično se ujameva v vsem razen v seksu oz. v različni potrebi in zanimanju zanj.

Ponavadi je tako, da njej pride že precej hitro, ponavadi po 10-15min, tudi po večkrat in ne hlini, v to sem prepričan. Po njenem orgazmu pa pravzaprav ne čuti več nobene potrebe, da bi poskrbela že zame, medtem ko bi jaz lahko vsaj še kako uro...

Drugi problem je ta, da imam jaz nadpovprečno velikega (dobrih 23cm) in četudi sem nežen, ima ona dosti že kaj hitro ko sem malo več kot pa z glavco notri. Mislim da vsak tip ve, kako se pri tem počutim....

Njej zadostuje enkrat na teden, jaz bi vsaj 2krat na dan.

Vse to sem se že pogovoril z njo, pa je dejansko tako, da ona sploh nima nekega zanimanja za seks. Jaz sem njen drugi spolni partner in pravi, da je mela do sedaj samo enega pred mano in da ji seks ne gre vloge....

Jaz na drugi strani pa sem imel že kar nekaj žensk pred njo, seks je bil vedno pomemben in potrebe čisto druge...

Vse prevečkrat končam "sam s sabo" in vse prevečkrat se ujamem ob flirtanju z drugimi ženskami, ampak samo z mislimi na fizično privlačnost z njimi, s čustvi pa sem čisto pri moji, ki me je pravzaprav popolnoma prevzela z vsem ostalim, pri seksu pa bolj kot ne nuna....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: super punca, vendar seks ji je španska vas
29.12.2010 8:17:57   
kristinaj
in do konca življenja boš dokončeval sam s sabo user posted image

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu tomaz83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.12.2010 8:45:12   
miapia
Kaj naj rečem...seks ni vse in očitno morata najti način, da bosta zadovoljna oba, Vsaka čast, da seksaš eno uro. Ti si rekorder. Se vidi, da si brez skrbi in obveznosti. Moj nasvet: imejta dolgo predigro, npr. 45 min, da boš fajn nakurjen, potem pa vama bo obema prišlo v 10-15 min. Nožnica pa je drugače raztegljiva in predstavljaj si, da gre skozi njo dojenček, tako da ??? Mogoče se pa ustraši tvoje veličine? Pa še en nasvet...mogoče bi se kaj pogovorila, zakaj je tako? Mislim, da sta oba zadosti stara. Sicer je pa dejstvo, da če ji večkrat pride, da želja za nekaj časa ugasne. Tudi tebi se ne postavi pokonci takoj ko ti prede. Razen če si svetla izjema.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.12.2010 10:00:20   
Anonimen
Vedno znova ugotavljam kako različne spolne potrebe imajo/mo partnerji med seboj.Človek ne ve a bi zamenjal partnerja ali zatajil lastne potrebe. user posted image  Pri meni je situacija obratna-on bi samo 1x na mesec,jaz pa vsaj parkrat na teden,če ne vsak dan.Včasih je tako bilo pri nama-zadnja tri,štiri leta pa je katastrofa user posted image .Razmišljam da bi ga zapustila,čeprav imava otroka..Po drugi strani pa se mi zdi grozno,da bi to naredila samo zaradi lastne nepotešenosti-razdrla družino.
Ne vem še kaj bom naredila,vem pa da sem zaradi tega že precej časa drug človek-tečna,nezadovoljna,žalostna,jezna-ne duha ne sluha o tisti vedri mladostni ženski,kakršna sem bila včasih.Vem samo,da hočem spet biti takšna!

(odgovor članu miapia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.12.2010 10:05:18   
miapia
Ajoj, zadovoljiš se lahko tudi na druge načine, ali z igro v dvoje ali sam. Kaj pa zate pomeni potešitev?

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.12.2010 11:20:54   
tomaz83
Vedno bolj mi po glavi hodi misel, da bom končal z drugo žensko oz. jo prevaral. Ta misel je še toliko bolj prisotna, ker mi služba oz. način življenja to omogoča tako, da za kaj takega nikoli ne bi zvedla. Po drugi strani pa se sam počutim kot zadnja smet, da bi bil sposoben tega in ji ne povedati.

Normalno bi seveda s sedanjo partnerko končal zaradi takih misli, pa jo preprosto zaradi ostalega nočem izgubiti. Ko sva začela zvezo, sem bil sicer nad njenim pomanjkanjem zanimanja za seks malo razočaran, nikoli pravzaprav nobene nagajivosti, porednosti, malce pokvarjenosti oz. neke seksualne želje, pa sem si mislil, da je pa mogoče pač precej drugačna od zdajšnjih in da je mogoče končno čas, da se ustalim, ustvarim družino, ker so ob njej prvič prišla na plano čustva, ki jih pri ostalih še ni bilo in da bo seks sčasoma tudi v redu, ampak niti približno in to me pa dejansko "ubija"...

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2010 14:55:03   
Anonimen
To da si nadpovprečno obdarjen po mojem ni nobena prednost. Sem imela takega fanta in spolni odnos je bil boleč. Ne zaradi širine, zaradi dolžine. In seveda me penetracija ni mikala in tudi med njo nisem nikoli doživela orgazma.

Tudi sedaj moram rečt, da nisem sex frik, raje sexam manj kot več. Pač ene smo take, j...ga. DA bi en odnos trajal 1 uro, po mojem kar izdahnem. Ja, da je prej polno predigre ok, še nekako gre, samo da bi pa ven in not pol ure?!

In tudi štekam, da ko njej pride, da ji ni več za nadaljevanje. Meni takrat paše samo še, da bi me dragi božal in božal... vem, da on takrat hoče še not in ven, samo meni tudi ni vedno do tega. Meni pač predigra pomeni več kot not in ven. Tukaj sva si pač različna. Zanj pa ni sexa brez not in ven. Zoprna reč, kaj češ. Ja tut take smo. Je pa res, da če ti to toliko pomeni, potem boš očitno moral najti drugo. Ali pa se odločiti, kaj ti pomeni več. Čisto vse dvomim da boš našel v eni ženski. Povsod kaj ne bo štimalo. Vprašanje je samo, koliko je tebi tista reč pomembna, ki ne štima.

(odgovor članu tomaz83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2010 15:59:08   
Anonimen
Ola, kot bi brala mojega moža s to razliko, da sva midva to poštimala. Je pa res, da sva od začetka imela bolj pogoste odnose kot vidva. Jaz sem bila za parkrat na teden moj bi vsaj 2x na dan.

Kako sva rešila, malo se je on prilagodil meni in jaz njemu. Sem pa ugotovila, da meni kotracepcijske tabletke - ni važno katere uničujejo libido. Če sva samo na kondomu ali pa brez zaščite (ko sva delala na otročku) je bila moja želja po seksu veliko veliko večja kot prej.

In še nekaj, meni seks skozi čas je vedno boljši, kmalu bo 10 let kar sva poročena, pa se mi zdi seks z leta v leto boljši ali pa sem se naučila uživat v njem (sem se rešila mentalitete svojih staršev).

(odgovor članu tomaz83)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2010 17:08:55   
kaya2007
hja, če vama že zdaj na začetku delajo težave razlike med vama, bo verjetno le še slabše..zato je mogoče bolje, da skupaj razmislita kako naprej. pri nama z možem je podobno, on je bolj na dolge proge, jaz bi raje na hitro..pa se to po 8h letih ni nič spremenilo...edino to je mogoče res, da po vseh teh letih in otroku, seksu ne pripisujeva več tako pomembne vloge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2011 14:19:24   
tomaz83
Končala sva zvezo.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2011 14:58:10   
emalina
IZVIRNO SPOROČILO: tomaz83

Končala sva zvezo.

Ja, nevem kdo je hiter, ti ali ona? user posted image

(odgovor članu tomaz83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2011 15:10:14   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: tomaz83

Končala sva zvezo.

No vidiš, preveč si ti verjetno obdarjen, da bi samo eno zadovoljeval.

(odgovor članu tomaz83)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?