|
super punca, vendar seks ji je španska vas 28.12.2010 22:14:05
|
|
|
|
tomaz83
|
Pozdrav, Že to, da se obračam s takšnim problem, ki se ponavadi rešuje znotraj štirih sten, je zame nekaj novega in predvsem zame en dokaz, koliko mi je do trenutne partnerice. Imam 27 let, ona 32. Skupaj sva dve leti in odlično se ujameva v vsem razen v seksu oz. v različni potrebi in zanimanju zanj. Ponavadi je tako, da njej pride že precej hitro, ponavadi po 10-15min, tudi po večkrat in ne hlini, v to sem prepričan. Po njenem orgazmu pa pravzaprav ne čuti več nobene potrebe, da bi poskrbela že zame, medtem ko bi jaz lahko vsaj še kako uro... Drugi problem je ta, da imam jaz nadpovprečno velikega (dobrih 23cm) in četudi sem nežen, ima ona dosti že kaj hitro ko sem malo več kot pa z glavco notri. Mislim da vsak tip ve, kako se pri tem počutim.... Njej zadostuje enkrat na teden, jaz bi vsaj 2krat na dan. Vse to sem se že pogovoril z njo, pa je dejansko tako, da ona sploh nima nekega zanimanja za seks. Jaz sem njen drugi spolni partner in pravi, da je mela do sedaj samo enega pred mano in da ji seks ne gre vloge.... Jaz na drugi strani pa sem imel že kar nekaj žensk pred njo, seks je bil vedno pomemben in potrebe čisto druge... Vse prevečkrat končam "sam s sabo" in vse prevečkrat se ujamem ob flirtanju z drugimi ženskami, ampak samo z mislimi na fizično privlačnost z njimi, s čustvi pa sem čisto pri moji, ki me je pravzaprav popolnoma prevzela z vsem ostalim, pri seksu pa bolj kot ne nuna....
|
|
|