Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 10.12.2005 11:59:50
|
|
|
|
HuAnita
|
Marelice imajo v Tušu, so na takšni beli 'stiroporasti' podlagi, čez pa 'celofan', skratkase vidijo iz embalaže, da si lahko prepričan, da niso žveplane. Riževe k.? V Muellerju zagotovo, pa v Šparu, Mercatrorju...
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 10.12.2005 19:54:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako se pa to vidi, da niso žveplane? Jaz sem kupila v Mercatorju zavojček od Lumpi-ja, pa na embalaži nič ne piše, ali so žveplane ali ne. Na pogled pa tudi ne vem.
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 10.12.2005 22:38:16
|
|
|
|
Alina_alin
|
HuAnita, kje v Sparu so riževi kosmiči- moj mož je iskal, pa ni našel. Kje - zraven česa so zloženi? Hvala in lp!
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 10.12.2005 23:12:45
|
|
|
|
Suzi*
|
Jaz imam doma marelice, na njih piše, da je dodan antioksidant SO2. Lahko pa da ti piše tudi E220.
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 10.12.2005 23:40:29
|
|
|
|
taška30
|
Če so pakirane v embalažo, bi moralo pisat na deklaraciji. Če so na vago, bi pa moralo pisat tam pri košari, kjer so podatki o proizvajalcu. Drugače pa: če so ful lepe živo oranžne, so sigurno žveplane. Če so pa videti bolj boge (temne, ne tako lepe) potem pa možno da niso.
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 10.12.2005 23:44:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, v Lumpijevih je dodan E220. Torej jih bom sama pojedla...
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 11.12.2005 10:16:04
|
|
|
|
Lana_s
|
Zelo veliko izbiro riževih in ostalih kosmičev imajo v DM-ju. Jaz jih vedno tam kupim, ker se mi zdi največja izbira. Alina_alin kosmiči so ponavadi zloženi zraven čokolina, kakava, tudi ostala otroška hrana je zraven - sokovi, kašice, adaptirano mleko.. Mislim, da so v Intersparu v drugi vrsti, nisem pa 100%, čisto na začetku so.
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 11.12.2005 14:18:25
|
|
|
|
TEVZI
|
V DM-u jih do sedaj nisem nasla - iskala pri ostalih kosmičih, pa tudi prodajalka mi je vedno rekla, da jih ni, bom pa sedaj na pravo mesto sama pogledla, hvala. Za marelice pa se bo zgleda tudi treba malo potrudit. A ni hec, da je v "lumpi stvareh" full E- jev, ki niso ravno za nase ta male... lp vsem
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 11.12.2005 21:27:08
|
|
|
|
Alina_alin
|
Hvala Lana_s za natančna navodila Grem jutri v akcijo za kosmiči LP!
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 11.12.2005 21:47:41
|
|
|
|
Alina_alin
|
Marelice brez SO2 se dobijo v DM. Jaz sem jih kupila v Mb v DM v Evroparku. Res so take temne, ne pa oranžne. Na zavoju piše - Prema bio marelice- na soncu posušene, sadno sladke, ročno prebrane, in da niso žveplane. 500g stane 1300 sit. LP!
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 11.12.2005 21:54:41
|
|
|
|
Alina_alin
|
Tevzi - dobiš jih v DM v Evroparku - prozoren zavitek z zelenim napisom Bio Aprikosen na prvi strani. Na hrbtni strani pa je deklaracija s slovenskim tekstom, ki sem ga prej napisala.
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 12.12.2005 22:02:48
|
|
|
|
TEVZI
|
Hvala Alina_alin!!! lp
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 12.12.2005 23:37:44
|
|
|
|
tjasa10
|
Če imate v mb trgovino Biotop, jih tam imajo,....jaz jih kupujem za našo malo. Čao
|
|
|
|
RE: suhe marelice brez SO2 in riževi kosmiči 13.12.2005 18:29:02
|
|
|
|
Roko
|
oj! ja a ni smešno, Lumpi pa ni za otročke... Poleg riževih in ostalih biološko pridelanih kosmičev - BIOTOP ( take natur vrečke z prozornim okenčkom na sredini)poizkusite še marelic, fige in slive prav tako biološko pridelane od NEUFORMA so vse nežveplane in zelooo dobre ( pa tudi na žalost zelooo drage ). Jaz vse to kupujem v Merkatorju... lep večer
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?