|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   suha koža - lišaji na koži??
2.3.2006 22:47:01   
darjavid
Prosim povejte mi, če ima katera težave s kožo pri vaših malčkih.
Moj Vid ima nekakšne lišaje po zunanji strani nogic na mečih in na zgornjem delu nogice.
Vsak večer mu mažem s kremami, pa ne pomaga kaj dosti. Poskusila sem že več različnih olj po kopanju, tudi oljne kopeli, ognjičevo kremo...
kaj bi bil lahko vzrok, pojavlja se mu samo na nogicah pa tudi občasno na rokicah (nadlaht, podlaht).

Ne vem je mogoče krivo prepogosto čofotanje (vsak večer), ali mehčalec ali kaj tretjega?

Hvala za vaše odgovore in veliko lepih trenutkov z vašimi user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: suha koža - lišaji na koži??
3.3.2006 8:11:28   
majibee
našuser posted image ma iste lišaje, pediater mi je rekel, da je to suha koža in da je najbolš mazat z linollo fet. polet bo pa sončk vse pozdravil.lp

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.3.2006 8:41:13   
Dejča
Možno, da je alergija na kakšno hrano. Pri nas se je začelo točno tako, potem so odkrili alergijo na mleko.

(odgovor članu majibee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.3.2006 9:03:03   
Mikica
Pri nas je bilo tako dokler sem ga mazala z oljem, potem sem prešaltala na mleko in lišaji suhe kože so izginili user posted image .

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.3.2006 9:35:14   
Tipi
Moja hčerka ima tudi zelo suho kožo in problem smo rešili z uporabo Trixere. Mi je pa kolegica svetovala, da naj dam žlico olivnega olja v hladilno mazilo in s tem mažem, da tudi pomaga.

lp

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2006 10:10:15   
šnucika
naša miška jih ima tudi po nogicah......pa ji mažem z bepanthenom.
taki lišaji se včasih tudi meni naredijo,predvsem poleti,ko sem več v vodi in mi izsuši kožo.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.3.2006 12:26:26   
petraz
Mi smo imeli rdeči, suh lišaj na obrazu. Nakar nam je pediatrinja povedala, da gre za dermatitis. O tem sem že pisala, pobrskaj po RR in si preberi kaj več o tem. user posted image user posted image

(odgovor članu darjavid)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

zanositev
awwa

Koliko časa po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet ste "se trudile", da vam je uspelo zanositi?

prvi mesec (37%)

2-3 mesece (23%)

4-6 mesecev (14%)

7-9 mesecev (4%)

več kot 9 mesecev (22%)

Število vseh glasov: 234

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!