Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: suh kašelj in kihanje in cepljenje 8.1.2009 8:41:26
|
|
|
|
analucija
|
v takem stanju sem jaz star 6m.imam občutek da se mu nekaj pripravlja. in še jaz sem imela snoč vročino. v takem primeru ga ne dam cepit, nič ne bo narobe, če bo kak dan oz. teden kasneje ali pa mesec
|
|
|
|
RE: suh kašelj in kihanje in cepljenje 8.1.2009 8:53:38
|
|
|
|
zmajaz
|
Če otroček ni zdrav ga itak P ne cepi, ampak ti da nov datum za cepljenje.
|
|
|
|
RE: suh kašelj in kihanje in cepljenje 8.1.2009 9:26:42
|
|
|
|
kristinaj
|
vlažit prostor, ne imet pretoplo, zračit prostor, veliko pit, če ima nosek zamašen spirat s fiziološko, jaz ga v tem stanju ne bi cepila. sicer pravijo da so današnja cepiva blaga in da se lahko cepi razen če ima otrok temperaturo... ma za mirno vest ga jaz ne bi cepila in nič mu ne bo škodilo če boš to oddložila za nekaj tednov...
|
|
RE: suh kašelj in kihanje in cepljenje 8.1.2009 10:45:26
|
|
|
|
gajka
|
Saj pred cepljenjem pregleda pediater in on da zeleno luč, če je dovolj zdrav za cepljenje.
|
|
|
|
RE: suh kašelj in kihanje in cepljenje 8.1.2009 14:16:51
|
|
|
|
resika
|
živjo Če otrok ni zdrav ( pri vam je že vprašljivo) otroka ne pediater ne bo cepil. Tako, da ne skrbi, ti bodo že povedali.
|
|
|
|
RE: suh kašelj in kihanje in cepljenje 8.1.2009 19:17:24
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Če otroček ni zdrav ga itak P ne cepi, ampak ti da nov datum za cepljenje. točno tako
|
|
RE: suh kašelj in kihanje in cepljenje 8.1.2009 20:11:35
|
|
|
|
Tisana
|
Jaz ob teh znakih ne bi nikakor dovolila, da mojo pupo cepijo. Še to: Jaz odločam, kdaj bodo mojega otroka cepili. Če jaz ocenim, da otrok ni zdrav, potem ga pač ne cepimo. Pa da ne bo pomote, nisem proti cepljenju. Samo cepiti se mora popolnoma zdrav otrok. In včasih nekaj minutni pregled pri pediatru ni dovolj, da le-ta ugotovi, da je otrok bolan. Včasih npr., znaki gripe fizično sploh niso vidni, pa se počutimo kot cunje, vse nas boli...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?