Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
suh kašelj - inhalacije 26.1.2007 14:40:02
|
|
|
|
Anonimen
|
No ker me že v nosečnosti dobra 2,5 meseca spremlja tak dražeč suh kašelj, me je osebni zdravnik poslal na pljučnega; tam mi je pa pulmolog predpisal neke inhalacije 10X, ki pa so samoplačniške. Zatrdil mi je, da 100% ne škoduje moji . Nakar sem vprašala med.sestro, kaj vse vsebujejo te inhalacije, in mi ni znala točno opredelit. Je rekla, naj naslednič vprašam zdravnika. Zdaj pa me malo skrbi, ne za tistih 120eur, ampak zarad moje pikice, da ji nebi kaj škodovalo. A je katera imela podobne izkušnje? Pozna katera natančneje te inhalacije? Da si naberem že prej kakšno inforamcije in ne rabim čakat do ponedeljka na naslednji obisk in da lahko komaj takrat vprašam zdravnika, upam, da me boste malo pomirile. Hvala za vaše informacije že vnaprej.
|
|
|
|
RE: suh kašelj - inhalacije 26.1.2007 16:37:09
|
|
|
|
bskrle
|
Ponavadi fiziološka in ventolin ali berodual (ne vem čisto točen.) (Za ta denar si lahko kupiš inhalator.) Ne vem , zakaj bi bile pa samoplačniške, prvič slišim.
|
|
|
|
RE: suh kašelj - inhalacije 26.1.2007 18:00:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za ta odgovor. Saj meni je tudi malo čudno zvenelo, ko je rekel da se mora to plačat. Ker ko sem bila še najstnica me je osebna zdravnica kar v njihovem zdr.domu poslala na podobne inhalacije (no tale strojček zgleda isto, sam kaj tam ona vbrizga s tisto inekcijo notr ne vem). A ti si jih tudi imela? Kako, da poznaš to? No hotla pa sem še tud vprašat. Napisala si, da si lahko za ta denar kupim sama inhalator? A to takšneha istega oz. podobnega? Kaj pa vbrizgaš pol tam sam notr? A sam fiziološko? Ker če bi to kaj pomagalo, bi si jaz to res nabavla pa bi lahko to več časa uporabljala. Prosim, prosim odgovori še to
|
|
|
|
RE: suh kašelj - inhalacije 26.1.2007 21:04:52
|
|
|
|
lelaval
|
Berodual ali pa Venolin kupiš v lekarni, pa je zraven mali nastavek - ustnik (otroci, ki še ne znajo prav vdihnit, potrebujejo večje nastavke). Se pa čudim, da ti ni zdravnica napisala recepta - ker zdravljenje z inhalacijami in pumpicami ni samo enkatno, pač pa dolgotrajno. In navadno moraš še po inhalacijah določen čas uporabljat pumpico, saj se takšna zdravila ne smejo prekinit čez noč, pač pa postopoma. (vem, ker sta starejša oroka astmatika, moj dragi pa tudi). Naj pa ta zdravila res ne bi vplivala na , ker v bistvu delujejo le na pluča - razširijo sapnice, da lahko normalno dihaš. Pa pozdravi se čimprej.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?