Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: subvencija za mlade družine 13.10.2011 11:00:09
|
|
|
|
čupa
|
mi smo lani prvič vlažli maja, tak kak treba, odgovor smo pa dobili decembra, dnara pa še ne
|
|
|
|
RE: subvencija za mlade družine 13.10.2011 21:20:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Za nepopolne vloge so kar hitro obveščali, da jih je potrebno dopolniti. Zdaj pa ne duha ne sluha od njih.
|
|
RE: subvencija za mlade družine 14.10.2011 12:34:08
|
|
|
|
čupa
|
ja tak je. naju so tudi lani julija že klicali, ker nisma priložla uverjenega gradbenega dovolenja, pa sma to poslala in odgovor dobila 9.12.2010 (sem šla pgledat). ko pa je moj klical kdaj bo denar nakazan, pa so mu odgovorili, da ko bo dovolj sredstev. lahko pol tudi dobiš plačani dve subvenciji skupaj. ampak če so oni brez dnara, ga ne morjo dat naprej - logično pa kaj je res da so zmanjšali vsoto? za lani še mi2 dobima 300 evrov na dru. člana, letos pa baje nekaj več kot 100 evrov, je to res?
|
|
|
|
RE: subvencija za mlade družine 14.10.2011 12:45:47
|
|
|
|
Pia*
|
Sicer neumestno vprašanje ampak katere pogoje moraš imeti, da se šteješ kot mlada družina? Starost?
|
|
|
|
RE: subvencija za mlade družine 14.10.2011 13:04:23
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* Sicer neumestno vprašanje ampak katere pogoje moraš imeti, da se šteješ kot mlada družina? Starost? Moraš biti mlad in imeti družino. P.S.: Ne šteje, če si po srcu mlad, prav tako so kot družinski člani izvzeti hišni ljubljenčki! Mal heca... Drugače pa... "Mlado družino predstavlja življenjska skupnost enega ali obeh staršev z enim ali več otroki, posvojenci ali pastorki, pri čemer vsaj en otrok v koledarskem letu razpisa še ni šoloobvezen."
|
RE: subvencija za mlade družine 14.10.2011 19:22:56
|
|
|
|
nusi
|
midva sva taprvič čakala ful dolgo, maja oddala, decembra odločba pa enkrat spomladi dnar če se ne motim
|
|
|
|
RE: subvencija za mlade družine 14.10.2011 20:35:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia* Sicer neumestno vprašanje ampak katere pogoje moraš imeti, da se šteješ kot mlada družina? Starost? Pri gradnji/nakupu je pogoj predšolski otrok, ne glede na starost staršev. Pri najemu pa se gleda tudi starost staršev.
|
|
RE: subvencija za mlade družine 16.10.2011 21:51:50
|
|
|
|
bskrle
|
predlagam.vladi.si Tukaj lahko kometirate!
|
|
RE: subvencija za mlade družine 17.10.2011 8:38:07
|
|
|
|
Milaa
|
Koliko pa znaša subvencija in koliko časa se prejema? A to je 1x letno?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?