Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 5.8.2012 16:28:59
|
|
|
|
nya_a
|
na koncu šolskega leta ste dobili domov en obrazec, na katerem je vse napisano
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 5.8.2012 19:19:49
|
|
|
|
enea
|
za subvencijo se ne daje več na šolo, ampak na CSD, izpolniš pa isti obrazec, kot je za OD, vrtec,... oddati moraš pa do 31.8. ....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.8.2012 20:18:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 8.8.2012 9:37:30
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Čakte mal; ali je malica sploh še subvencionirana? Do kdaj je potrebno pa oddati?
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 8.8.2012 9:44:02
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolek in Bolek Čakte mal; ali je malica sploh še subvencionirana? Do kdaj je potrebno pa oddati? IZVIRNO SPOROČILO: enea za subvencijo se ne daje več na šolo, ampak na CSD, izpolniš pa isti obrazec, kot je za OD, vrtec,... oddati moraš pa do 31.8. .... ja vse je subvencionirano,če imaš prihodke do 42%/člana oz. za kosilo do 18%/ člana
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 9.8.2012 20:02:57
|
|
|
|
Shorty_
|
Pa lahko oddam na novo samo za to vlogo, ker imam odočbi za 2011? in po novi odločbi bi se mi izšlo? lp
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 9.8.2012 20:47:43
|
|
|
|
enea
|
jaz sem dala samo za malico,... odločba o OD in vrtcu mi je pa prišla v marcu ( od decembra), pa niso nič spreminjali,.. če te to zanima,...
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 10.8.2012 22:58:51
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea jaz sem dala samo za malico,... odločba o OD in vrtcu mi je pa prišla v marcu ( od decembra), pa niso nič spreminjali,.. če te to zanima,... ne, jaz po starem izračunu ne pridem noter, če mi naredijo novega pa vrjetno, ker so bili dohodki v 2011 manjši kot 2010, sprašujem če preračunajo na novo.
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 11.8.2012 0:04:27
|
|
|
|
benika
|
Če se ne motim je tako, da če boš vlagala za subvencijo, ti bodo tudi preračunali na novo OD.
|
|
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 11.8.2012 8:07:51
|
|
|
|
vila
|
jaz sem prvo odločbo dobila v aprilu, julija vložila za subvencijo, pa so mi na novo izračunali, se pravi, da so vzeli dohodnino leta 2011
|
|
RE: subvencija malice in kosila v oš 11.8.2012 12:05:32
|
|
|
|
enea
|
ko se jaz oddala vlogo za subvencijo, sem dobila samo za to odgovor, OD in vrtec mi je ostal isti,.. dohodke so pa gledali od 2011
< Sporočilo je popravil enea -- 11.8.2012 12:07:05 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?