|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   subvencija in avto
7.10.2010 13:01:44   
ninini
Zanima me če se šteje avto ki ga ima nekdo na leasing ravno tako pri uveljavljanju subvencije za stanovanje,avto je v vrednosti okrog 8000e.Imamo eno debato o nekom pa sodelavka pravi da se ne šteje ker pač avto ni tvoj jaz pa razmišlajm malo drugače ,ker pol si pa lahko vsi tako avto kupimo pa izkoriščamo državo.Zdej me pa res zanima kako je s tem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: subvencija in avto
7.10.2010 14:24:54   
kristinaj
mogoče se avto ne upošteva ker dejansko ni tvoj, ne vem pa kako je z odplačevanjem obroka za leasing... ali to šteje ali ne...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2010 21:30:40   
ajataja
Ampak res kako je s tem to pa tudi mene zanima.Logično bi bilo da se upošteva a ne samo kakršne so luknje pri nas v državi se po moje neuser posted image .Kako je naprimer v drugih primerih kot naprimer plačilo vrtca pa te zadeve ko moraš pisat tudi avte a tam se pol tudi ne upošteva če je avto na leasing...Ah  mislim da je nekaj na tem zato pa se zadnje čase veliko kupuje avte ravno na leasing.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2010 21:35:30   
Anonimen
Ti si ekonomski lastnik avtomobila, ki se financira preko finančnega lizinga in kot tak se tudi upošteva.
To, da se ne upošteva, je enaka bedarija kot bi rekla, da se avto, ki ga financiraš s kreditom, ne šteje v tvojo lastnino.

Ali, še bolj plastično - po tej logiki več kot polovica Slovencev, ki so stanovanje financirali s kreditom, ni njihov lastnik.

V tvojo lastnino se ne šteje samo avto na poslovni najem - ki ga imaš že po logiki besede v najemu. Tako kot se stanovanje, za katerega plačuješ najemnino, ne šteje v tvojo lastnino, ampak v lastnino najemodajalca.

< Sporočilo je popravil milijonarka -- 7.10.2010 21:36:04 >

(odgovor članu ninini)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2010 21:43:07   
ajataja
Ja sej meni je to čisto logično ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2010 21:46:24   
Anonimen
Seveda je logično...tistim, ki ne hvatajo krivin user posted image .

Enaka je računovodska logika: avto ali nepremičnina, financirana preko finančnega lizinga, se vodi v poslovnih knjigah kot osnovno sredstvo in last podjetja.

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2010 21:40:19   
ajataja
Ampak zakaj user posted image pol tudi avta na leasing tudi ne zarubijo?Imamo problem ko je nekdo dolžen nekomu od mojih bližnjih pa mu avta ne morejo vzet ker je na leasing -vrednost okrog 15.000e siromaku pa menda nimajo kaj vzet ker nima ne plače in ne nobenga premoženja-vse pisano na druge avto si je pa kupil na leasing pa spet kao ni njegov user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2010 6:29:37   
zabbica
O kakšni subvenciji govorimo? Če gre za subvencijo za najemnino, ti iz lastne izkušnje povem, da sem imela velike probleme pri uveljaljanju subvenciji, tako da sem nakoncu avto na leasing dala pisati na mojo mamo.
Če imaš avto na kredit potem to ni problem, kak pa je na leasing pa je že ful problem, ker se šteje obrok leasinga kot tvoj prihodek-meni ni nič jasno, ampak tak so mi komentirali zavrnjeno vlogo za uveljavljanje subvenciji.

(odgovor članu ninini)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2010 8:11:16   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Seveda je logično...tistim, ki ne hvatajo krivin user posted image .

Enaka je računovodska logika: avto ali nepremičnina, financirana preko finančnega lizinga, se vodi v poslovnih knjigah kot osnovno sredstvo in last podjetja.

ti dam prav.... povem le da meni avtomobila na leasing niso upoštevali pri znižanem plačilu za vrtec kot lastnino (ker sem ga vpisala-sem mogla po novo vlogo in ga ne vpisat) ???

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

življenje
Siana

Kje se bolje počutite?

V hiši (79%)

V stanovanju (17%)

drugje (3%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!