scorpiogirl
|
le sušilniki s toplotno črpalko sušijo vse vrste perila z eno temperaturo zraka IZVIRNO SPOROČILO: EKOGREEN moje mnenje, če zares veliko sušiš in ne bi rada dobivala prevelikih računov za elektriko, sta kar oba stroja dobra naložba, ti kondenzacijski stroji s toplotno črpalko so zakon, ker tudi manj poškodujejo-(skrčijo) perilo. Pa še to, ta tip strojev je na tržišču, mislim, da kako leto in nič več. Tud če stane mal več, ma ti nikoli ne bo žal! Konkretno katerega boš vzela, je pa že stvar okusa in detailov, ker se mi obadva zdita super! Skratka best buy! o, super! mi je všeč, da sva dobro naštudirala imam dojenčka in dvoletnika, ki hodi v vrtec, tako da je cunj ogromno ... pa še psa in mačka, kar še malo poveča količino cunj sam še tole: "le sušilniki s toplotno črpalko sušijo vse vrste perila z eno temperaturo zraka" a to pomeni, da zraka za sušenje nič ne ogreje? Če imam jaz hladno v prostoru, potem bo ful dalj trajalo, da posuši perilo? Ker imamo res ogromno vlage, je kar hladno, vsaj zdaj, ko še nismo imeli prižganih radiatorjev. Pa hvala za test! Je tudi ogromno koristnih zadev notri, super!