|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušilni stroj
31.12.2007 23:24:37   
silvestra
DAJTE MI POVEDATI TISTE KI IMATE SUŠILNE STROJE, KATERE ZNAMKE SO OK. KAKO STE ZADOVOLJNE, SE VELIKO MEČKA,....?

LP,
SILVESTRA

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 1.1.2008 0:25:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sušilni stroj
1.1.2008 1:02:06   
metkica1
Imam gorenjevega kondenzacijskega, super stvar, jaz si ne predstavljam več brez njega. No glede mečkanja pa je tako,  če vzameš ven takoj ko je suho ne rabiš nič likat. Drugače pa zlikam kakšno majčko. V večini ne likam nič, sušim pa vse (skoraj).

(odgovor članu silvestra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.1.2008 8:47:42   
eya
Se kar podpišem pod Metkico1.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.1.2008 10:54:31   
Muca Copatarica
Jaz imam Boschevega in sem zelo zadovoljna z njim.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.1.2008 11:14:23   
jade1
jaz imam elektrolux. Če vzameš takoj, ko je suho ven in poravnaš ali zložiš ni treba nič likat.

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.1.2008 11:23:05   
kobacaj
Ojla!

Tudi jaz se pridružujem vprašanju  Silvestre, samo da se zanimam za nakup sušilnega stroja Electrolux, model Iron Aid, tistega, ki baje lika. Zanima me če ga katera mogoče ima in mi lahko pove iz izkušenj če res ni potrebno nič likat, koliko perila npr. bombažnih majic lahko sušiš in likaš naenkrat, ker je po govoru prodajalcev najboljši sušilni stroj na tržišču.user posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.1.2008 12:49:46   
Anonimen
Mi imamo Zanussijevega kondenzacijskega in smo ful zadovoljni.

(odgovor članu kobacaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2008 17:10:15   
Klarita
AEG lavatherm, kondenzacijski user posted image .
Likalnika nisem uporabila odkar ga imam, še srajc ne likam več.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2008 17:51:31   
Anonimen
Whirlpool kondenzacijski. Senzor, več programov, zvočni opomin ko posuši.
Zelo zadovoljna. Mečka ne, ker itak toplo ven poberem in sam zložim. Likam minimalno.
Not sušim vse, razen čiste volne in žameta.

(odgovor članu Klarita)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2008 21:37:48   
bamby
Jaz imam tudi Whirpoolovega. Moje izkušnje so pa z njim take, da iz pralnega stroje otresem vse cunje (temne in pisane), da se malo naravnajo, potem jih dam šele sušit v sušilca. Belih ne otresam, ker so predvsem spodnje perilo, brisače, robci, kuhinjski servieti...
Mi je pa fajn, če se v sušilcu perilo že nekoliko ohladi ( ima itak program proti mečkanju), ker še tople ne uhitim tako hitro zložiti in se v kratkem času zmečkajo, razen če jih že iz sušilca lepo zlagam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2008 23:15:12   
Anonimen
Imam Gorenje, kondenzacijski, senzorski. Po sušenju vzamem ven, nič likanja. Razen kakšne bombažne majice sušim klasično, ker se zeloooooooooo skrčijo. Drugače pa ok. Lp

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2008 20:32:04   
silvestra
Najlepša hvala za odgovore. Sedaj treba priti samo še do trgovine. Ker pri dveh otrocih (1,5 mes. in 15 mes.)ne pridem nikakor skozi pranje-sušenje katastrofa dolga procedura-nato likanje.

Silvestra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2008 12:42:26   
glista
Živ,

malo skačem v temo. A lahko prosim povestem kaj pomeni kondenzacijski in zakaj je to pomembno.
Hvala.
Lep dan,
Pija.

Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2008 13:43:56   
Eva*
mi imamo aristonov pralni in susilni, ki imamo moznost 5kg pranja in 5kg susenja, in sem zadovolnja.

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.1.2008 18:18:26   
robinzon
Kondenzacijski pomeni, da para kondenzira in se nabira v rezervoarju, kjer jo je treba po caa dveh sušenjih odliti, če jo ne, moj začne oddajati zvočni signal in me opozori. Druga možnost je z odvodom, kjer para piha skozi cev na prosto.

Drugače pa imam bosha in sem zadovoljna.

(odgovor članu Eva*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.1.2008 20:56:46   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: glista

Živ,

malo skačem v temo. A lahko prosim povestem kaj pomeni kondenzacijski in zakaj je to pomembno.
Hvala.
Lep dan,
Pija.

Voda se kondenzira v poseben rezervar, pomembno je pa zato, ker lahko stroj postaviš kamorkoli, ker zaradi tega ne rabiš odtoka user posted image

(odgovor članu glista)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2008 19:49:47   
robinzon
Odtoka pri sušilcu sploh ne rabiš, mogoče pri pralno-sušilnem, tam pa mora tako ali tako biti zaradi pranja,  pri sušilcu pa ne, kvečjemu odvod pare na prosto. V enem od katalogov ala quelle sem pred časom videla, da so prodajali ene  posode, kamor naj bi speljal cev iz sušilca kjer naj bi voda kondenzirala iz strojev, kateri imajo odvod.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: sušilni stroj Iron Aid-Electrolux
6.1.2008 10:51:51   
jamesbond
Jaz sem se dolgo odločala in sem ga končno kupila. V tujini je zadeva precej cenejša kot pri nas, ampak jaz sem potem odkrila eno ugodno varianto pri nas. V glavnem: tale sušilec je fenomenalen in je vreden  svojega denarja. Pogoj, da ti dobro dela pa je, da si zelo natančno prebereš navodila in se ga naučiš pravilno uporabljati. Je sicer zelo enostaven za uporabo, ampak ga moraš malo naštudirati. Kar se likanja tiče: traja ca. 20 min - jaz dam ca 5-6 srajc skupaj. Posebej likam polo majice in potem tudi vse ostalo. Po končanem likanju so oblačila nekoliko vlažna. Srajce daš takoj ven na obešalnik, zapneš gumbe in počakaš ene 10 min, da gre ven vsa vlaga in daš lahko samo v omaro. Ima tudi super program za osveževanje: recimo vržeš vanj cel kostim in ga osvežiš ca 10 min traja program. Oblačila so sveža in brez raznoraznih navzetih vonjav. Priporočam vsem, ki imate veliko oblačil kot so srajce, svilene majice, kostime, obleke,volnene puloverčke in taka malo boljša oblačila. Za normalna casual oblačila pa mislim, da je že dokaj dober kondenzacijski sušilec dovolj.

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?