|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušilni stroj
24.10.2006 14:04:10   
kimmii
Kupujem sušilni stroj in me zanima na kaj moram gledat, kaj naj ima ta stroj.

Ali je ta od Gorenja ok:

"za sušenja do 6 kg perila, senzorsko sušenje, velika vrata, enoročno središčno upravljanje, nastavitev več stopenj vlažnosti perila, program za osvežitev perila, osvetlitev bobna, oporozirlo za polno posodo kondenzata, signal očisti filter"

Tako, to ima ta stroj, ali je to ok?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sušilni stroj
24.10.2006 15:10:59   
darja72
Mislim, da bo ok, edino ne računaj, da ti bo v enem šusu res posušilo 6 kil cot. lp

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2006 15:14:09   
Anonimen
Jaz mam Whirlpoola ma iste funkcije. Sem zelo zadovoljna!user posted image
Je res super.
Tko da mislim da ti bo fajn služil.user posted image

Aja ma pa moj kapaciteto 7 kg.
Notr dam pa cel pralni stroj cunj(gorenjev stroj) to je cca 6kg in mi vse super posuši!

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2006 16:54:12   
mmijau
Tudi jaz razmišljam o nakupu sušilnega stroja. Samo zelo rada bi imela takega s polnjenjem odzgoraj. Imam takšen že pralni stroj (Whirpoole) in mi je OK.

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2006 22:22:31   
abi
Jaz imam Bosc MAX 6- Sensitive, ima iste funkcije pa tudi program za hitro sušenje - 20min.
Je kvaliteten in ga ne zamenjam.

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2006 22:28:57   
cicido
mmijau, tudi jaz bi rada susilni stroj, ki se polni od zgoraj pa mislim, da ga se ni. Obstaja pralno-susilni, da bi bil samo susilni pa ga ni. Ce se motim in ce najdes kaksnega, mi prosim sporoci.user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2006 5:29:01   
mmijau
Obstaja, obstaja, samo ne od te znamke, od katere imam jaz pralni stroj, razen mogoče preko meje. Moram preveriti.
Mislim, da je znamka Brand. Jaz je ne poznam in si ne upam kupit. Stane pa 129.000,00 SIT.user posted image Poglej na spletu pri gospodinjskih aparatih. user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu cicido)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2006 7:25:49   
Anonimen
Jaz sme se par dni nazaj zaljubila v enega pralno-sušilnega.

(odgovor članu mmijau)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.