|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sušenje v sušilnem stroju
28.8.2007 20:02:07   
bamby
Od danes naprej sem tudi jaz lastnica sušilnega stroja, pa me zanima nekaj. Ali morda prakticirate sušenje tudi tako, da kljub temu, da perilo sortirate po barvah (belo, svetlo, pisano in temno) za pranje, kdaj daste sušiti skupaj npr. belo in svetlo, ali pa temno in pisano?
Pri meni se zgodi tudi tako, da nimam perila za poln pralni stroj in operem le 3-4 kg ene vrste in prav tako druge. Mislite, da bi se perilo med sabo preveč obarvalo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sušenje v sušilnem stroju
28.8.2007 20:04:12   
Rožica I
Se ne bo, preverjeno, ne skrbi, kar v stroj z njim user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2007 20:06:40   
jooly
V sušilcu se nič ne obarva. Samo previdno - marsikaj se lahko skrči.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2007 20:14:58   
Barbara111
Jaz sušim svetlo in temno posebaj ,tak sem pač navajena.user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2007 20:33:42   
kaja26
Ja zakaj pa ne posušiš prvo rundo takoj ko opereš.  Medtem ko se druge perejo so prve že suhe in tak naprejuser posted image Sušilec bo manj trpel,  pri elektriki pa tut ne bo nevem kaj razlike

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2007 20:44:39   
bamby
Prav zaradi elektrike se mi zdi, da lahko prišparaš user posted image . Se morda motim?
Pralni stroj imam za 5 kg, sušilec pa za 7 kg, zato sem si mislila, da ne bi bilo slabo počakati še na naslednjo žehto, pa to skupaj posušit.

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.8.2007 21:07:29   
mojsoncek
Perilo se ne bo obarvalo. Ce pa se npr. kaksna svetla zadeva fajn "mucka", se bodo "mucki " prijeli in poznali na temnejsem perilu ali obratno. Sicer tega ne prakticiram in se mi to se ni zgodilo, ampak ziher je ziher in ostajam pri tem kar pise v navodilih za uporabo.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.8.2007 22:03:21   
kofetek2010
Dvomim, da boš kaj prišprala, ker večja količina se tud dlje suši. user posted image  

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.8.2007 22:06:47   
kaja26
Dvomim, da boš kaj prišprala, ker večja količina se tud dlje suši.

Evo točno to js mislim.user posted image user posted image Pa tudi mal si razporediš oblačila

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.8.2007 23:49:39   
Naja30
Jaz sem že sušila 2 rundi skupaj, pa je sušilec res dalj časa sušil, pa tudi posušeno ni bilo dobro. Verjetno sem vseeno preveč oblačil dala skupaj tako da od takrat posebej sušim. Ziher je ziher.

(odgovor članu kaja26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2007 6:15:07   
mmijau
Kako si se odločila in kako je uspelo. Sama nimam sušilca pa malo razmišljam o njem, samo ne preveč. 

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.8.2007 7:45:09   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Ce pa se npr. kaksna svetla zadeva fajn "mucka", se bodo "mucki " prijeli in poznali na temnejsem perilu ali obratno.

To pa ne bo držalo. Meni je sušilec zakon glih zato, ker vse mucke dol spravi. Meni se je zgodilo, da sem dala not (temne) žametne hlače polne svetlih muck. Ko so se posušile so bile brez ene mucke. Super zadeva...

Večkrat dam različne barve not. Nič se ne pobarva.

Res je to kar pišejo ostale. Enako je ali daš dva stroja ali enega. Itak sušilec ni dobro, da je preveč poln. Boljše, da manj. Lepše posuši, prej in manj zmečka... Pri elektriki bo tudi glih ista...

Je pa res, da kakšna stvar se pa res skrčiuser posted image

Jaz od kar imam sušilec več nič ne sušim na zraku niti v največji vročini ne. Ne zgubim časa pri dajanju sušit, pobiranju in likanju. Kar je več elektrike za sušenje je itak prišparano pri likanju. Pa še cunje so lepe mehke (še pri mehčalcu je prišparano) in z lepim vonjem...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.8.2007 14:35:39   
jade1
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jaz od kar imam sušilec več nič ne sušim na zraku niti v največji vročini ne. Ne zgubim časa pri dajanju sušit, pobiranju in likanju. Kar je več elektrike za sušenje je itak prišparano pri likanju. Pa še cunje so lepe mehke (še pri mehčalcu je prišparano) in z lepim vonjem...

Enako delam jaz.

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.8.2007 14:58:30   
bamby
Res sem laik pri sušenju s sušilcem, saj ga imam šele od včeraj, zato sem pa tudi vas vprašala za nasvet. Glede sušenja večbarvnega perila sem spraševala predvsem zato, če bi npr. oprala le malo več kot polovica stroja enih in ravno tako okrog polovica stroja drugih barv, pa bi tako to potem skupaj posušila, ker bi bilo potem za dober stroj perila. Za to sem mislila, da je verjetno iz tega vidika varčneje tako sušiti. Bolj me je zanimalo to, če se perilo med sabo kaj obarva. Verjetno belo in temno ne bi šlo preveč skupaj, kaj? Je katera morda tako že sušila?

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.8.2007 15:24:37   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Enako delam jaz.

Smo že tri...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.8.2007 17:49:45   
Anonimen
Ej kaj pa nej jest nardim:

Mam pralno sušilni stroj in mi cunje po sušenju smrdijo po postanem. Enostavno nimajo istega vonja kot pri navadnem sušilcu, pa še tko mehke niso. So pa suhe, to pa res.

A mate kako idejo kako naj cunje lepo dišijo? in kako naj bodo brisače mehke?

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.8.2007 20:25:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR

Ej kaj pa nej jest nardim:

Mam pralno sušilni stroj in mi cunje po sušenju smrdijo po postanem. Enostavno nimajo istega vonja kot pri navadnem sušilcu, pa še tko mehke niso. So pa suhe, to pa res.

A mate kako idejo kako naj cunje lepo dišijo? in kako naj bodo brisače mehke?

kupi novega sušilca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.8.2007 20:26:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

IZVIRNO SPOROČILO: jade1

Enako delam jaz.

Smo že tri...user posted image user posted image user posted image user posted image

štiri user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.8.2007 20:32:17   
Anonimen
kupi novega sušilca

Ja hvala - je pršu skupi s stanovanjem (najemniškim). In je NOV!!!!!!!!!!!!!!!!in to ne neka **** znamka.

Aniston je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.8.2007 20:50:49   
bamby
Za dišanje perila uporabi mehčalec. Če ga je manjša doza premalo, ga pač daj več. Ko sem jaz včeraj oprala rjuhe in sem jih posušila v sušilcu, so mi dišale kot v parfumeriji, ker sem pozabila zmanjšat dozo mehčalca user posted image . Sem ga dala noter, kot da bi jih na zraku sušila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.8.2007 21:35:51   
Naja30
Bamby, če boš sušila belo in črno skupaj, se nič ne bo obarvalo. Obarva se pri pranju pri visokih temperaturah, tukaj pa gre za sušenje. No, meni se ni, ko sem dala skupaj sušit.user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.8.2007 9:18:33   
bamby
Hvala Naja3!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.