Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti 3.11.2005 14:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mi mamo whirpool brez vsakih senzorčkov in je super. edin že v drugo se mu je tremostat skuru..sploh ne vem v čem je štos. mam ga pa ene 2 let.
|
|
|
|
RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti 3.11.2005 14:40:04
|
|
|
|
CatJa
|
Štos teh "senzorčkov" je, da ocenijo, kdaj je perilo primerno posušeno. To "primernost" pa določiš ti glede na to ali želiš imeti perilo vlažno za likanje, za v omaro, popolnoma suho, ..... Gorenjevi imajo tudi funkcijo prezračevanja, če prideš npr. iz zakajene kavarne ali ribje restavracije, ...... Tako da jaz bi se odločla za senzorski kondenzacijski sušilc. No, v bistvu ga že uporabljamo. Ti pa teh dodatnih 30.000 razdeli na 84 mesecev (kolikor je povprečna doba stroja) in izračunaj, kaj se ti splača.
|
|
RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti 3.11.2005 15:49:51
|
|
|
|
PIKA
|
Ali nimajo vsi sušilni stroji teh senzorčkov? Kako pa pusušijo perilo, na čas?
|
|
|
|
RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti 3.11.2005 16:48:06
|
|
|
|
cincamarinca
|
Ja, PIKA, ostali sušijo na čas. Jaz vsekakor priporočam whirpool-ov 6th sense. Tako ti res ni treba skrbet, ali je perilo ostalo vlažno itd... Mislim, da se splača.
|
|
|
|
RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti 3.11.2005 16:55:11
|
|
|
|
Tasika
|
Mi imamo Boshevega na senzorje, pa ga ne bi menjala.
|
|
RE: sušilni stroj- senzor vlažnosti 3.11.2005 16:56:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Imš senzorje za vlažnost in senzorje na temperaturo. Jaz sem kupila takšnega, ki ima senzor za vlažnost in ga ne morem prehvaliti. Saj posuši v minimalnem času na stopnjo vlažnosti kakšno želiš. Če imaš noter npr. bombaž ali svilo, čas sušenja ni enak. Vem, da imajo tudi drugi stroji programe za različen material, vendar je znotraj bombaža tudi razlika in kakšna velikost perila je. Jaz imam Whirpoolovega. Toplo priporočam senzorje vlažnosti, prihraniš na času in energiji,denarju.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......