|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strto srce
13.4.2007 14:55:39   
Anonimen
izvedela sem, da se mi partner drogirauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj naredim????dobila sem ga z iglo, pa mi vse zanika.tudi prijatelji mi povedo, da je res.prosim za nasvet,čisto sem obupana!imava 3letno punčko in 2mes. fantka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strto srce
13.4.2007 14:57:40   
Anonimen
Ja groza no, glede na to, da je že na igli - si niti ne predstavljam.

Pa dva tako mala otroka imata, pa kaj je mislil, a res nisi prej nič opazila, to me čudi???

Nevem, kaj naj sploh rečem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2007 14:58:29   
Anonimen
Jaz sem imela dva prijatelja, oba na igli, ni ju več mad nami. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2007 15:02:55   
romy
Kr nekaj spet. Če bi bilo to res, bi vsak normalen in nenormalen človek to moral opaziti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2007 15:03:27   
Taula
Postavi ga na realna tla. Naj se odloči za drogo ali pa za družino. Pelji ga k svetovalcem, zdravniku preden bo prepozno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2007 15:03:38   
soncek.djukelica
kaj se ti mota po glavi! pa valda, ga ne misliš poslati čez prag? user posted image user posted image
dej mal se pogovor z njim, takrat ko bo normalen! user posted image če bo sploh hotel govoriti o tem! user posted image  da vidiš,kok daleč je zapredel in če je SPLOH pripravljen se odviditi igle! user posted image
ker itak sama veš,da se mora it zdravit! user posted image
pa stoj mu ob strani, če bi rada,da ostaneš z njim! če pa ne, pa itak sama veš, kaj sledi! user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.4.2007 15:03:53   
ursikazala
Uboga... imela boš grozno velik problem, ker mora sam priti do tega, da se gre zdravit. Do takrat ga lahko pozabiš. Ker bo vse namenjeno temu, da bo prišel do droge, niti ti, niti otroci ne bodo faktor.
user posted image user posted image prav nič ti ne zavidam, to je obupno. Počasi zgubijo taki službo... najprej doma vse prodajo, kar se da... potem začnejo krasti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.4.2007 15:12:06   
Anonimen
ne vem kaj naj.poskušam ga prepričati, da bi šel z mano k zdravniku pa nočeuser posted image user posted image user posted image vse zanikauser posted image ne vem kaj naj. najraje bi vse pustila, vzela otroka in šla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
13.4.2007 15:12:29   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
dobila sem ga z iglo, pa mi vse zanika.

user posted image  daj nehaj težit, nooo. Petek je...mi smo ob petkih znali zažurat, ko smo bili še mladi. A si brez družbe, tečna in zatežena, zdaj se pa tukaj malo onegavljaš user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.4.2007 15:14:54   
Anonimen
Od moje najboljše prijateljice fant se je drogiral celo nosečnost in tudi po porodu dokler ga ni dobila. Ni obupala, z njim se je pogovorila(ne enkrat) in se pogovarjala dokler ni pristal na zdravljenje. Sedaj se že pol leta zdravi oz. je že pol leta čist. Hodi na svetovanje sam, z njo, in z starši. So vsi vključeni v program. Jaz verjamem da mu bo uspelo in ona tudi verjame. Težko mu zaupa ampak se trudi. In ko jih vidiš skupaj kot družino veš da je vredno. Je zelo težko ampak se da. Se bo pa potrebno truditi da ostane čist celo življenje. Ona mu je dala zadnjo priložnost. Če jo bo še enkrat razočaral verjamem da bo šla stran. Ampak priložnost ima in se trudi.
Pa nista tako mlada in ni to začel delati v puberteti ampak kar dosti pozneje. In ja par let ni opazila. Tudi jaz nisem, nihče ni. Ni samo za obtoževat, nikoli ne vemo kaj nas čaka v prihodnosti.

Jaz bi mu na tvojem mestu dala na izbiro, droga ali družina. In mu povedala da če se odloči za družino da mu boš stala ob strani in mu pomagala. Večji delež je pa na njemu. Se more sam odločit. Verjetno ga je tudi sram zato ga probaj razumet.

Prihodnost je še lahko lepa samo morata biti oba za in se zelo potrudit da bo vse "normalno". Ker pri drogi ni samo tisti ki se drogira, ampak tudi cela njegova okolica in družina.

Kontaktirajte kakšno društvo. Moj kolega je pri društvu človek. Zelo vredu program.

Veliko sreče vam želimuser posted image

Pa še tu si lahko malo prebereš o drogi ti bo na marsikatero vprašanje odgovorilo:

http://med.over.net/phorum/list.php?f=16

http://med.over.net/phorum/list.php?f=15

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2007 15:48:21   
TinkiBinki
Ne obupaj, vse se da rešit. Poskušaj se pogovoriti z njim. Vse bo zanikal, to je tipično, potem pa ga postavi pred dejstvo: greš z otroki ali gre on drugam - to po navadi pali. Ampak vztrajaj na svojem in ne popuščaj. Moja mama je terapevt in pravi, da še noben odvisnik ni sam prišel do tega, da je potreben zdravljenja, preden se ni kaj zgodilo oz. ga je kdo postavil pred dejstvo. Upam, da ti ga bo uspelo prepričat, da gre na zdravljenje.
Pred tabo in vami je dolga pot, vendar ne obupaj, saj boste spet lahko srečna družinica. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2007 22:06:09   
Anonimen
In ti nisi ugotovila, da se drogira, dokler ga nisi dobila z iglo v roki. Daj, lepo te prosim! Z nekom živiš (že kar nekaj časa) in ne ugotoviš, da je narkič... Ja, pa ja! Prodaj to nekomu drugemu. Če je na igli, to pomeni, da je na heroinu. In če je na heroinu, to pomeni, da na dan potrebuje vsaj 20€ (mislim, da je cena nekje okoli 20€ za en šut), se pravi na mesec 600€. Pri nas bi se v družinskem proračunu 600€ krepko poznalo. A se pri vas ne?

Ne mi s takimi naprej hoditi...

Ja, veš, Milko še vedno svizec zavija.

(odgovor članu TinkiBinki)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2007 22:18:02   
Anonimen
rAHO KAJ PA ČE GA DOBI ZA VZAMENO ZA KAJ DRUGEGA NE ZA EVRE.sory za velike črke ampak negrem popravljat,ker mi že oči skup lezejo.Eh moj spije eno pivo pa ga ne rabim povohat le v oči mu pogledam ne pa,da nebi prepoznala zadrogiranega deda.Pa je to naj govori tam petletnemu otroku,ki bo verjel.Jaz tudi imam doma igle pa ne za drogiranje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2007 22:20:05   
ronja
romy, kaj pa vem, pravijo, da starši otrok, ki se drogirajo, tazadnji zvejo... Nočem bit nič pametna tu, ker te scene res ne poznam, ampak mogoče človek ne vidi, noče videt...

anonimna, daj mu ultimat: zdravljenje TAKOJ, ali pa greste z otroci stran. S takim fotrom si itak nimajo kaj pomagat, dokler je na igli... Mu pa stoj ob strani in tudi povej, da mu boš, če se bo odločil za zdravljenje.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2007 22:44:32   
Anonimen
Težka bo, verjemi.

KLIKNIČIMPREJ

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.4.2007 22:53:10   
Anonimen
Jaz pa čist verjamem da ni opazila. Je možno......verjemte.

Denar zgineva ja, sam znajo fajn izgovore najdt, pa en čas jim pomoje kar verjameš. Jaz vem da nebi opazila da manjka 600€ k ne gledam v njegovo denarnico. Aja drugače pa se da drogo tud cenej dobit, sploh če si reden.

Pa ne me zdej za narkota označit, al pa mojga prosim k sva deleč od tega. Sam vem pa za primer, ki se je na isti način odvijal kot od anonimne in od takrat naprej nisem več tako "pametna".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
13.4.2007 22:56:40   
Anonimen
karin, sonce moje, če ti na mesec v družinskem proračunu fali 600€ je to opazno - pa to je 150.000 SIT. To je od mojega skoraj cela plača, lepo te prosim, da ne opaziš, da od tipa cela plača fali!

In druga je relacija starši- najstnik kot mož (partner) - žena (partnerka). 

< Sporočilo je popravil raho -- 13.4.2007 22:57:43 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.4.2007 22:58:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image   fajt. user posted image user posted image user posted image

Ja za 600 € je pa res kriza. Včasih še zaslužim ne tolko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
13.4.2007 22:59:54   
Anonimen
raho moj na srečo nima tku majhne plače.
Pri nama je tko da on plača kredit in račune z drugim pa lahko počne kar hoče. Jaz pa kupujem hrano, z drugim pa tud lahko počnem kar hočem. Zato mislim da par mesecev nebi opazila. Sčasoma pa sigurno. Sam ljudje se radi slepimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
13.4.2007 23:03:44   
Anonimen
No, moj ima 1000€ plače. Pa to ni slaba plača. In če plača kredit in račune mu ostane še 500€. Ma če pa ne bi imel niti za enkrat v trgovino...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
13.4.2007 23:05:25   
Anonimen
Ja sej men je blo tud nerazumljivo,.....do nedavnega. Pol me je pa orng po glavi udarlo. Pa se ni šlo zame, ampak za nekoga ki ga poznam in priznam da me je skor kap in sploh nisem mogla verjet.
Zato pravim da lahko verjamem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.4.2007 5:18:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: raho
Če je na igli, to pomeni, da je na heroinu. In če je na heroinu, to pomeni, da na dan potrebuje vsaj 20€ (mislim, da je cena nekje okoli 20€ za en šut), se pravi na mesec 600€.

V Ljubljani je en gram cca. 50 €. Manj kot pol grama naenkrat sploh ne moreš kupiti. Narkoman - začetnik ima to za kar nekaj časa, ampak narkoman, ki je na igli, ni začetnik. Torej en gram porabi v enem dnevu. Telesni znaki zasvojenosti s heroinom so pa tudi laiku tako očitni, da je nemogoče, da se ne bi opazilo. Še najmanj verjetno pa je to za partnerko narkomana. Sploh pa za tako, ki z njim seksa najmanj 4 leta, kakor očitno ti, če je vajin najstarejši otrok star 3 leta.
Z narko - sceno v Ljubljani imam veliko izkušenj, zato... ne ga srat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.4.2007 9:14:47   
Anonimen
Ja ampak saj ni nujno da je samo na heroinu. Lahko drugače jemlje kakšne druge droge, občasno pa heroin. Ma brez veze se kregat. Če to ni zajebancija, naj anonimna pokliče na kakšno društvo, se resno pomeni z možem(zjutraj najbolj pali pravjo) in začne reševati težavo(mož), če pa noče pa spokaj čim dlje stran.
Naše debatiranje tukaj nič ne pomaga-je treba kej narest in mi ti pri tem ne moremo pomagat. Imaš linke, telefonske.....tam so ljudje ki se s tem že dolgo ukvarjajo in ti bodo znali najboljše svetovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.4.2007 15:32:31   
_andreja_
glede na to da sem zelo mlada, sem že marskija videa tudi ljudi ki se drogirajo, in če je to tvoj partner, še kako dobro veš da se ti drogira, razen če nisi totalno slep!! sorry, samo to je moje mnenje...

po drugi strani je pa tudi res da znajo to še kako dorbro skrivat, samo ne  da se skriti pred ljudmi ki te poznajo!!user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.4.2007 15:33:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24
Lahko drugače jemlje kakšne druge droge, občasno pa heroin.

Heroin vzameš občasno samo 3x. Potem si telesno zasvojen. "Občasno" potem pomeni "vsak dan", drugače popizdiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?