|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strpnost
17.4.2008 15:52:06   
mojca345
punce,

se mi zdi, da zadnje dni primankuje na našem forumu strpnosti do vseh takih in drugačnih vprašanj. večina deklet napiše novo temo, ker je obupana, živčna, nestrpna, ne razume kaj se ji dogaja in si tega ne zna obrazložit, predvsem pa skoraj vse iščejo nasvet in predvsem podporo. user posted image

podporo pa zato, ker moškemu ne moreš vsega povedat, ker ne razume.
podporo zato, ker ne moreš za vsako stvar klicarit ginekologinjo, ki ti po možnosti na koncu sploh ne odgovori na vrašanje.

mislim, da nas na ta forum hodi večina, ki iskreno išče nasvet, in ga tudi dobi, ker je tukaj kar nekaj takih punc z dolgoletnimi izkušnjami in takimi, ki rade brskajo po internetu in najdejo vsakič nove in nove informacije. in res svaka čast vam puncam.user posted image

seveda pa vse hodimo sem, ker si želimo postati MAME.user posted image

Naj NAS VSE to vodi.

( Nič slabega nočem in nobene nimam v mislih, samo resnično ne želim, da bi ta forum postal tak, kot nekateri drugi, kjer še danes ko grem tja, vidim, samo obrekovanja in obtoževanja. )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strpnost
17.4.2008 16:01:53   
vita80
user posted image user posted image user posted image Bravo Mojca, se strinjam s teboj. Naj imajo te uporabnice z "daljšim" staležem več potrpljenja z nami "začetnicami".

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2008 16:09:17   
Anonimen
Z veseljem odgovorim če katero res kaj konkretnega zanima. Vsakodnevna vprašanja: ali sem noseča, ali je možno da sem noseča, kaj mislite....sem noseča, ......tega pa res ne razumem. Kako naj mi vemo če ste ve nosečeuser posted image

Za to obstaja krvni test in urinski test. Me pa res ne mormo vedet no. Pa razumem nestrpnost in vse sam...res ne razumem kakšne odgovore pričakujete.
Brezveze da jaz pišem da mislim da si noseča.....vsak mesec posebej.....boste sam še bolj razočarane pol če ne boste. Pa vsem želim da bi ble.
Je problem če se ti življenje sam okol znakov pa testov vrti. Jst že vem. Zato pa zmeri napišem da se ne tok obremenjevat z temi stvarmi. Ne sam za to živet.

(odgovor članu vita80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2008 16:17:18   
Anonimen
Mojca strinjam se s teboj, se pa strinjam tudi s Karin. Vsak forum ima tudi možnost uporabe iskalnika in se mi zdi, da je večinoma uporabnic kar lažje, če kliknejo na novo temo in čakajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2008 16:18:39   
rija
strpnost?

ja, ampak se ti ne zdi, da si prošnjo naslovila na narobe skupino uporabnicuser posted image

naslovi jo na tiste, ki vsakodnevno najedajo 6, 7 dni pred M, če so noseče....

< Sporočilo je popravil rija -- 17.4.2008 16:19:17 >

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2008 18:12:49   
Mijavček
Jaz se tud strinjam Mojca, da je potrebno mal strpnosti, ampak ta vprašanja....
"čez tri dni bi morala dobit M, joške me bolijo.... a je možno da sem noseča...." in podobno. user posted image
To gre men tud pošteno na živce. Pa sem zeloooo strpen človek. Jaz enostavno na ta vprašanja ne odgovorim... je pa grdo ja, če se pol ene norca delajo... Sam kaj češ.... tok je različnih ljudi.... a naj zdej vzgajamo vsakega posebejuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2008 18:56:46   
srki
To, ali je ena noseča ali ne, ne more nobena od nas vedeti. In res, vsakodnevna takšna vprašanja...ne vem no. Saj so tle tudi "stare" uporabnice, ki se trudijo na tem, da bi bile noseče, pa še nisem zasledila od nobene vsakodnevnega spraševanja. Noben ne more vedeti, pač, potrpljenje punce. Saj vem, da je težko, sploh, če dolgo delaš na otročku in se matraš, samo me pa res ne moremo vedeti. To ve vsaka posameznica zase, ko opravi test, takšen ali drugačen.

Vsaki pa želim, ki si to res srčno želi, da ji uspe zanosit čimprej.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2008 19:58:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: srki

To, ali je ena noseča ali ne, ne more nobena od nas vedeti. In res, vsakodnevna takšna vprašanja...ne vem no. Saj so tle tudi "stare" uporabnice, ki se trudijo na tem, da bi bile noseče, pa še nisem zasledila od nobene vsakodnevnega spraševanja. Noben ne more vedeti, pač, potrpljenje punce. Saj vem, da je težko, sploh, če dolgo delaš na otročku in se matraš, samo me pa res ne moremo vedeti. To ve vsaka posameznica zase, ko opravi test, takšen ali drugačen.

Vsaki pa želim, ki si to res srčno želi, da ji uspe zanosit čimprej.
se podpišem.
na splošno se pa ne gre samo za stare uporabnice,včasih tudi novejše nimajo potrpljenja.kar se pa starih tiče,ima vsaka svoj način -izražanja-.men osebno so vse punce na RR všeč,čeprav je včasih kakšen post,ki mi  ni všeč,ga pač preskočim,ker se v neke težke debate z nekom ,ki ga v resnici sploh ne poznam ne mislim spuščat.na rr sem zato,da se sprostim in tudi nasmejim-to uspeva predvsem starejšim uporabnicam.user posted image user posted image user posted image sem sama med novejšimi uporabnicami in sem za to,da ima pravico vsaka do svojega mnenja-takšnega ali drugačnega.moti me edino,ker se včasih punce med seboj dajejo v nič.drugače,pa ima vsaka svoj način razmišljanja,vsaka ima svoje mnenje-življenje naredi svoje,da se lahko v isti situaciji obnašamo drugače.user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2008 6:09:16   
tweety83
Pozdrav,

Seveda pa moramo punce tud razumet, da nekateri nimajo(nimamo) časa preždet na internetu ure in ure in brskat in iskat informacije in zato kakšen nasvet in informacija zelo zelo prav pride.
Kar se tiče vprašanj - sem noseča ali ne in kaj mislite ve - ne paničarit - to veste samo ve, vse ostalo, ki je pa povezano z ovulacijo in ostalim šmornom pa lahko marsikatera razloži. Sej zato pa je forum da se sprašuje in odgovarja. Teme se itak vedno znova in znova ponavljajo (vsaj večina) in vsaka rada na novo kaj doda, zakaj še ne bi pomagala tisti, ki zares potrebuje pomoč?

To je namenjeno temu da si pomagamo, svetujemo in stojimo ob strani in čisto nič drugega!

Lep vikend

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2008 6:17:16   
barbara b
Jaz v tem, da ena povpraša po znakih nosečnosti ne vidim nobene škode. Sej se tudi druge teme ponavljajo!!!
Če je pa komu to zoprno, ker se to dnevno sprašuje, pač naj ne odpira teme in naj ne odgovarja. To pa menda ni tako zelo težo, ali pač user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2008 6:42:13   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Pozdrav,

Seveda pa moramo punce tud razumet, da nekateri nimajo(nimamo) časa preždet na internetu ure in ure in brskat in iskat informacije in zato kakšen nasvet in informacija zelo zelo prav pride.

Jaz v bistvu še nobene informacije nisem iskala na netu, razen seveda, ko sem na RR. Kar se ostalega tiče, rajši vprašam ali G, ali zdravnika ali pa pač ljudi, za katere vem, da kaj vejo. Pušenjaka pa ziher ne grem spraševat...niti brskat, kaj on pravi.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2008 7:57:44   
rija
saj ni problem v svetovanju, rade volje.

ampak še vedno mislim, da je ogromno vsakodnevnih vprašanj na tem forumu bolj za kakšno VEDEŽEVALKOuser posted image

pobrskajete malo po cajtengih, tiste številke na 090....mogoče bodo one kaj več vedeleuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2008 9:03:25   
becky
jaz pa sem mnenja, da je včasih potrebna samo vzpodbudna beseda in noben nasvet. jaz osebno sem zmeraj vesela raznih user posted image  in user posted image  in podobnega, čeprav mi dejansko ne pripomorejo k user posted image . je pa lepo videt, da nisi sam s temi težavami, ker moški ti pa tud ne ve vedno pomagat. in včasih se ženske razumemo brez posebnih besed in komplikacij, ker smo vse v istem ali pa vsaj podobnem zosu user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2008 9:10:33   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: becky

jaz pa sem mnenja, da je včasih potrebna samo vzpodbudna beseda in noben nasvet. jaz osebno sem zmeraj vesela raznih user posted image  in user posted image  in podobnega, čeprav mi dejansko ne pripomorejo k user posted image . je pa lepo videt, da nisi sam s temi težavami, ker moški ti pa tud ne ve vedno pomagat. in včasih se ženske razumemo brez posebnih besed in komplikacij, ker smo vse v istem ali pa vsaj podobnem zosu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO!! In res sem vesela zate, da si zagledala user posted image . Ne se obremenjevat s tem, da ni krvni še pokazal. Verjemi tistemu, kar si napisala v drugi temi. Prepričana sem, da si res srečka user posted image . user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2008 15:04:48   
M1987
becky

Objave: 181
Član od: 3.3.2008
Kraj: Maribor
Status: odsoten jaz pa sem mnenja, da je včasih potrebna samo vzpodbudna beseda in noben nasvet. jaz osebno sem zmeraj vesela raznih in in podobnega, čeprav mi dejansko ne pripomorejo k . je pa lepo videt, da nisi sam s temi težavami, ker moški ti pa tud ne ve vedno pomagat. in včasih se ženske razumemo brez posebnih besed in komplikacij, ker smo vse v istem ali pa vsaj podobnem zosu

SE STRINJAM S TABO! user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2008 15:06:19   
rija
bomo pisali RR teamu, naj odprejo forum, ker bo možno lepit samo user posted image  in user posted image
pa se ljubite do nezavesti user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.4.2008 15:07:33   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: M1987

becky

Objave: 181
Član od: 3.3.2008
Kraj: Maribor
Status: odsoten jaz pa sem mnenja, da je včasih potrebna samo vzpodbudna beseda in noben nasvet. jaz osebno sem zmeraj vesela raznih in in podobnega, čeprav mi dejansko ne pripomorejo k . je pa lepo videt, da nisi sam s temi težavami, ker moški ti pa tud ne ve vedno pomagat. in včasih se ženske razumemo brez posebnih besed in komplikacij, ker smo vse v istem ali pa vsaj podobnem zosu

SE STRINJAM S TABO! user posted image

če delaš ŽE en mesec na otročku pa ne rata, pa še res nisi v NOBENEM ZOSU.!

...vox populi...

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.4.2008 15:40:59   
tinč407
rija, nič nimam proti tebi, ampak zakaj je v tebi tolko negativne enrgije. V življenju ne smeš biti tak zafustrirana. Pojdi malo na zrak, dvakrat globoko vdihni in lepe misli bodo kar same od sebe prišle user posted image
tu je tolko lepega vzpodbujajne, ti pa se samo norca delaš in kažeš svojo prepotentnost!
daj zberi se že punca!!

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.4.2008 15:45:08   
rija
jaz sem čisto zadovoljna s seboj user posted image
svežega zraka mi ne manjka, ljubezni tudi ne, je pa res, da sem danes raz******* user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.4.2008 15:53:15   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: rija

jaz sem čisto zadovoljna s seboj user posted image
svežega zraka mi ne manjka, ljubezni tudi ne, je pa res, da sem danes raz******* user posted image user posted image user posted image
rija,bo jutri boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image tk,da punce,ne ji danes zamerituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.4.2008 15:57:05   
rija
itak user posted image user posted image user posted image user posted image

če me glih kera ne bo zopet dvignila user posted image user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.4.2008 16:07:38   
spps

če me glih kera ne bo zopet dvignila user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da neuser posted image user posted image user posted image user posted image sam pazi,da compa ne farderbašuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
18.4.2008 16:09:52   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image upam,da neuser posted image user posted image user posted image user posted image sam pazi,da compa ne farderbašuser posted image user posted image user posted image

se ti ja hecaš, če compa ferderbam, se bom morala pa na moža spravit user posted image

user posted image user posted image user posted image  in če bi ga videla, bi vedela, da to ni glih najbolša variantavuser posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.4.2008 16:12:30   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

se ti ja hecaš, če compa ferderbam, se bom morala pa na moža spravit user posted image

user posted image user posted image user posted image  in če bi ga videla, bi vedela, da to ni glih najbolša variantavuser posted image user posted image
pol si pa lahk daš duškauser posted image user posted image user posted image sam ne se na vsako spravljatuser posted image user posted image user posted image jaz bi že bila dober zalogaj zate,ker me je težko razpiz....
če ti pa rata,pa vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam danes odpade,ker se mi že itak nič ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image
in kdo te je tolk razp... danes?služba?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.4.2008 16:16:45   
rija
kaj me je razpizdilo?

mah, brezveze....

evo, zdaj se zbudi moj zakladek, pa si do večera dajte duška z vprašanji, ki jih tak rada komentiram user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil rija -- 18.4.2008 16:21:39 >

...vox populi...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.