ronja
|
Stanovanje v centru Ljubljane, majhno, 38 kvadratov, v bloku, tekoči stroški so cca 200-250 E na mesec, odvisno od tega, koliko je mrzlo (imamo števec za plin v vsakem stanovanju). Večerje - 0, ker še nikamor ne moreva sama . Jo pa skuhava doma, seveda, za hrano, čistila ipd... na mesec damo cca 300E. Bencin je bil prej 1 tank 40 litrov, denarja pa odvisno koliko je takrat stal. Zdaj bova porabila precej več za bencin, ker se je lubijeva služba preselila v *** in se vsak dan vozi, prej pa je šel z biciklom. Oblek praktično ne kupujeva, sem pa tja hlače ali majica, ampak na mesec to ne pride 5 E, po moje. Je pa res, da me ne smeš spustit v trgovino z blagom, tam pa ne gre tako poceni skoz . Pa v kakih ustvarjalnih mi je tudi težko Igrače hm, kaj pa vem, koliko je na mesec, 10 E že, verjetno, niso pa vse za Ronjo... Ampak to je bolj kampanijsko: na knjižnem sejmu precej knjig, za novo leto sem tudi precej kupila, pa jih veliko še čaka, da ji ne dava vsega naenkrat. Ker sem vedela, da potem itak ne bom mogla nikamor it. Je pa res, da ne hodim veliko po trgovinah... Smo pa 4je, ena dojenčica na mojem mleku in enoinpolletno bitje, ki poje več kot kaka 5letnica, čeprav je suha .
|