Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: striptizer na dekliščini 2.5.2007 21:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
kva pa je važn kok je velik, v pojstl se pa ja vse zgliha...no upam da ne prideta do pojstle saj se gre ja poročit :P
|
|
|
|
RE: striptizer na dekliščini 2.5.2007 21:49:31
|
|
|
|
Eviii
|
no, take so njene želje... ker je to njen poseben dan, bi ji punce rade ugodile tudi pri tem .
|
|
RE: striptizer na dekliščini 3.5.2007 10:19:25
|
|
|
|
piščanc
|
031 816 048
|
|
RE: striptizer na dekliščini 3.5.2007 10:20:34
|
|
|
|
piščanc
|
ups, malo velika slika no tole zgoraj je adriano :). drugače pa samo v najdi.si vtipkaj striptizer, pa ti vse ven vrže na kolegičino dekliščini je bil pa Ricky - cena boviših 30 jurjev
|
|
RE: striptizer na dekliščini 3.5.2007 10:45:40
|
|
|
|
srki
|
Tale Adriano oz. njegovo pravo ime je...., je iz Ribnice.
|
|
|
|
RE: striptizer na dekliščini 3.5.2007 11:32:35
|
|
|
|
majas
|
Meni pa ta ni všeč
|
|
|
|
RE: striptizer na dekliščini 3.5.2007 12:34:03
|
|
|
|
srki
|
Meni tudi ne, premalo možat je .
|
|
|
|
RE: striptizer na dekliščini 24.5.2007 13:15:06
|
|
|
|
bela vrtnica
|
CAPA prosim, če mi sporočiš kakšen je ta Marcus. Me smo ga nameravale poklicati na dekliščino? A naredi dober šou? Skrtaka prosim, če mi lahko čim prej sporočiš kakšen je, ker ga moram še danes poklicati, da rezerviram termin. Hvala.
|
|
|
|
RE: striptizer na dekliščini 24.5.2007 23:53:56
|
|
|
|
Colt
|
Hehe, tole zgoraj je pa žlahtnik od Kristine oz. Santa Ine.? No Evil, lahk pridem tut jaz svoje gate dol vršt...mam 196 cm, plave oči in 105 kg, bo v redu? Mal heca mora bet, ane? G
|
|
RE: striptizer na dekliščini 2.6.2009 23:23:48
|
|
|
|
mateja1981
|
Tema je sicer že stara, ampak me zanima enako - iščemo slačifanta, ki bi prišel na neko zabavo na obali drugi vikend v juniju (13.06.2009), pa da ni predrag... Mi katera lahko pomaga?
|
|
|
|
RE: striptizer na dekliščini 4.6.2009 16:31:47
|
|
|
|
Pupsika
|
Na mojo dekliščini je bil striper fenomenalen!!! Punce so me totalno presenetile in mi pripeljala tako pojavo..faca do konca, šov je naredu za znoret, smejale smo se u iber , sami presežki uglavnem, pa še zlo simpatičen je bil. Vse tiste, ki so ble tolk proti prej in so ble bolj papeške od papeža , so ble na konc čisto navdušene . Nobene vulgarnosti in cviljenja, samo nori žur Ful ful priporočam Je pa Mr. Robi, njegove cifre nimam, ker so mi ga pač punce zrihtale, ima pa na spletu svojo stran.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?