|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije
11.1.2009 8:56:05   
mojgal
Pozdravljene, mene pa zanima kakšne kreme uporabljate za trebuh zaradi strij. Kje jih kupite?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strije
11.1.2009 8:58:55   
Ploha
na začetku sem eucerin olje, zdaj pa sanosan mama - krema proti strijam, pa občasno mandljev olje,...

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2009 9:29:41   
detelja
čist na začetku sem uporabljala "beauty baby negovalno olje za nosečnice"-kupljeno v mullerju, potem pa sem si kupila najcenejši losijon za zelo suho kožo v dm (balea body urea losjon za zelo suho kožo)...zaenkrat strij nimam (27t2d)...sicer pa mi je večina prijateljic reklo, da so v zadnjem mesecu dobile strije pa če so kožo ful mazale ali ne...mislim, da je malo tudi odvisno od posamezne kože...sicer pa v mat. šoli so tudi rekli, da vseeno, kakšno kremo mažemo, glavno je, da jo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2009 10:01:25   
AnciM
vichyevo

Kjer sem se mazala (trebuh in prsi) ni niti ene, po zadnjici (nisem mazala) pa kar nekaj.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2009 10:12:13   
s.
Vse je odvisno od same strukture kože, če se bodo pojavile strije ali ne. Uporabljam švicarsko kremo za telo iz karitejevega masla, aloe, mangovoega masla.

Strije namreč imam že od 15 leta, in so nekatere prav lepo izginile odkar uporabljam kremo. SEveda sem se  na začetku lepo mazala vsaki dan, sedaj pa nisem dosledna. Ostale še vidne strije, pa so se zmanjšale/stanjšale in posvetlile odkar uporabljam kremo za telo.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2009 10:28:00   
Deja
Jaz imam doma kremo in olje proti strijam od dm-a. Enkrat se namažem z oljem, drugič s kremo oz s tistim kar mi je pri roki. Par dni nazaj pa sem v Hoferju kupila navadno mleko za telo in se vsakih par dni namažem z njim.
Aja pa ne mažem se vsaki dan... ko se spomnim oz ko me začne trebuh srbet...
Sem pa v 35. tednu, pa nimam še nobene strije na tebuhu. Na prsih ja - ampak tam sem jih imela že prej...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2009 10:47:15   
bjondi
Tudi jaz podvržena strijam že iz O.Š...v 1user posted image sem uporabljala Vischy-jevo kremo proti strijam,kupiš v lekarni.Zadnji teden sem dobila pod popkom malo strij,kar pa je v primerjavi iz tistimi iz O.Š. mala malca...Zdaj v 2.user posted image uporabljam tudi Vischy-jevo kremo ,zraven pa še iz mercatorja odlično kremo Dove v lončku-NEW za zelo suho kožo,ki vsebuje maslo,tako da je še prot konc večera čutiti ,da sem namazana....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2009 12:32:19   
mybaby
Jaz sem kombinirala naslednje proizvode:

- Dr.Hauschka (olje proti strijam - priporočljivo posebno za nosečnice). Ima BDIH certifikat (certifikat za naravno kozmetiko)

- Nivea krema (stara dobra Nivea krema - v modri embalaži) - prijateljice, ki so se v nosečnosti mazale z Niveo so ostale brez stij zato sem upoštevala njihov nasvet.

Pomembno je, da si kremo/olje dobro vtreš v kožo z nežno masažo.

Zaenkrat še nimam strij, imam pa še 2 meseca do velikega dogodka.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2009 17:39:51   
petrcaK
Jaz se mažen z welledinim oljem proti strijam za nosčnice in karitejevim maslom (loccitane), pa sem vseeno dobila strije, čeprav se res redno mažen in večkrat na dan.user posted image

(odgovor članu mybaby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2009 17:54:46   
Lorencia
Pri vsaki temi, ki je bila odprta na temo strij - lahko naredimo isti zaključek na podlagi odgovorov. Da mazanje z oljem in kremami lahko omili nastanek strij in izboljša vlažnost kože, vendar če je koža temu vseeno podvržena ( da ni tako elastična ) -  lahko strije kljub vsemu mazanju prav tako dobimo ali kljub temu, da se ene sploh ne mažejo - ne dobijo.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2009 19:53:13   
brigita23
pozdravljene

tudi jaz uporabljam olje proti strijam od Dr.Hauschka, sej res da smrdi je pa super, uporabljam pa še kremo od vichy proti strijam, drugače pa punce enkrat na teden si naredite domačo masko za telo, enostavno polnomasten jogurt zmešajte z nekaj žlicami medu, se s tem namažite po celem telesu in izperite. Odlično kožo navlaži in nahran kar je za nas user posted image , v teh mrzlih dneh zelo pomembno. uživajte

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?