|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strije-kdaj?
19.12.2007 15:33:13   
lolita700
tiste,ki ste dobile strije v kakšnem času ste jih? pred ali po porodu? user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: strije-kdaj?
19.12.2007 15:35:31   
JAPE
Jaz osebno v 8 mesecu. Jih ma, čisto malo, nad popkom.

(odgovor članu lolita700)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2007 15:49:08   
Anonimen
Jaz sem dobila ena tako lepo 5 cm, ko sem bila 2 dni čez rok, zgleda kot bi bila operirana za slepič. Pa nekaj majhnih sem dobila na bokih. Sem se mazala samo občasno, ko se mi je zljubilo. Po porodu pa nisem dobila nobene dodatne.

(odgovor članu JAPE)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2007 15:50:11   
TEJAR
oj

jaz sem jih tudi dobila v 8 mesecu, čeprav sem se redno mazala s kremo ki sem jo kupila v lekarni, pa še draga je bla 35€.
pomoje je to odvisno od kože kok je elastična, če maš elastično potem ne boš mela strij, če pa nimaš dosti elastične ti pa tud krema ne pomaga.
to so moje iskušnje za druge pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2007 15:50:15   
Blejka26
malo sem jih dobila nekje na polovici nosečnosti,a največ pa kakšne 14 dni pred porodom

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 15:55:28   
Tanayya29
jaz po poroduuser posted image ...sem hitro shujšala nazaj,pa sm dobila strije...pa tko sem se mazalauser posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2007 17:29:54   
Naja30
1 mesec po porodu.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2007 17:50:30   
*tajda*
po 35 tednu in to fuullluser posted image  pa dobr mož je reku da ga ne moti jst pa sem se tud poslovila od manekenske kariereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2007 19:17:10   
maja24
Torej mam jest velike možnosti da jih dobim glede nato da mam že od mejhnga ful probleme s kožo.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2007 19:44:15   
Anonimen
Pred. user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.12.2007 20:00:52   
lolita700
ja vrjetno res odvisno od kože..jst sem v sedmem mesecu pa še zaenkrat nimam..mažem se pa z mandljevim oljem,pa tudi ne vsak dan...ponavadi ko se stuširam pa ko imam res čas...bomo videli..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2007 21:15:48   
Bonnie_RR
Js sem dobila vse pred porodom, po porodu nobene. Po prsih sem jih dobila že v 2. mesecu, potem pa postopoma še po stegnih, bokih in zadnjici. Kar množile so se, kljub mazanju!user posted image Se mi zdi, da sem jih največ dobila zadnji mesec nosečnosti.
Ironija je pa ta, da na trebuhu nimam niti ene samcate strije...user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2007 21:38:40   
kristinaj
imam jih še preden sem zanosila. celo nosečnost sem se mazala s kremo od vichija proti strijam in res nisem nobene dobila. mislila pa sem da bom cela popokana. imam jih pa samo po bokih.

Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2007 21:47:44   
katra55
Dobila sem jih po porodu. Celo nosečnost sem se mazala s kremo od aventa pa nisem dobila nobene, po porodu pa se nisem mazala.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2007 21:54:04   
only_me
niti ene. pa se nisem mazala.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2007 8:23:26   
polma
Mam strije iz pubertete, po puberteti, pred porodom, po porodu... user posted image
Sem se mazala, pa se tut v 2.user posted image mažem- itak mi pa ne pomaga, ker mam slabo kožo.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.12.2007 11:11:11   
Polonca s piko
V tretjem mesecu so se mi začele delat po prsih, v osmem se je brazgotina od piercinga v popku začela nadaljevat v strije (za katere upam, da mi ne prilezejo do vratu preden rodim)... 14 dni pred PDP imam malo tud že trebuh razbrazdan...
Jst bi šla rada rodit, da se to nehaaaa...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2007 12:32:24   
silmarillion
js sm zdele v 9em tednu pa se mazem vsaj 2kat na dan z bepantholom k me tok srbi trebuh in prsi pa tut cist suho kozo mam...se pravi da se mi koza ze razteza in se mi lahko zacnejo pojavlat strije..

(odgovor članu Polonca s piko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2007 12:44:16   
Anonimen
Kdaj se je pa potrebno že začeti mazat. Jaz jih imam po prsih, bedrih, riti in bokih že od prej. Sedaj sem v 5 tednu. Imam pa ful neelastično kožo, tko da pomoje bo ful kriza.

Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2007 7:25:16   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kdaj se je pa potrebno že začeti mazat. Jaz jih imam po prsih, bedrih, riti in bokih že od prej. Sedaj sem v 5 tednu. Imam pa ful neelastično kožo, tko da pomoje bo ful kriza.

Čimprej začni, pa upaj, da ti bo kaj pomagalo.user posted image

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.12.2007 10:02:28   
amaya
jaz sem v 30 tednu, pa mi zaenkrat (potrkam) ni prišla še nobena. Mažem se kakor kdaj. Zdaj sem bolj vestna in pridna, ker mi je začel trebuh rasti (prej ga skoraj nisem imela). Je pa tudi res, da ne pretiravam s tuširanjem in mili, ki sušijo kožo. Raje se umijem kot stuširam, ker tako koža obdrži svojo maščobo (dobro nisem zdej v grampah in cela rjava od umazanije). 

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.12.2007 11:18:09   
*sanela*
Jaz nisem dobila niti ene po trebuhu user posted image  sm se mazala z Afrodito. Sm pa dobila po riti, sm pozabla da moram tudi ritko namazati user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Pri odnosu s partnerjem mi je pomembno

ljubezen (59%)

seks (7%)

materialne dobrine (3%)

komunikacija (29%)

ostalo (3%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!