Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 11:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
ja laser vrjetno...kliči sem http://www.fabjan.si/ in se pozanimaj pa boš dobila info iz prve roke
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 11:20:38
|
|
|
|
tanikaa
|
Laser ne pomaga.
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 11:22:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Laser ne pomaga. Si probala?
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 11:24:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Laser ne pomaga. odvisno kakšen laser... jih je cel kup...Baje NdYag naj bi bil pri tem najbolj učinkovit, ali pa kTP+. Prvega vem, da ima Adamičeva v Dermatoločkem centru Parmova, drugega pa na Polikliniki... Ne gre pa stran po enem tretmaju - to pa zagotovo.
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 11:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
A si je kera dala odstranit?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.11.2007 11:29:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 11:33:10
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Jaz sem hodla na vakum...80 % je že zginlo!Ostalih 20 % pa upam,da še bo,ker zaj nekaj časa nisem hodla!Ta vakum pomaga zelo!Začela bom spet po novem letu....glede na to da 2 leti že imaš te strije pa ne vem kako bo,ker te strije se dajo odpravit lažje če so še bolj mesnate(rdečkaste),tako da ne vem...
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 11:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mlada mamica Jaz sem hodla na vakum...80 % je že zginlo!Ostalih 20 % pa upam,da še bo,ker zaj nekaj časa nisem hodla!Ta vakum pomaga zelo!Začela bom spet po novem letu....glede na to da 2 leti že imaš te strije pa ne vem kako bo,ker te strije se dajo odpravit lažje če so še bolj mesnate(rdečkaste),tako da ne vem... Kje pa to delajo in kolk stane?
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 12:00:15
|
|
|
|
Mlada mamica
|
V Lenartu,kozmetični studio Sibil! 12,30 evrov en vakum,ta traja 30-40 minut!En tretma pa traja 12 krat!Pol 2 tedna nič ne obiskuješ,pol pa spet!
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 12:06:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj 12 krat po 12 evrov? Pol pa še spet enkrat tolk? Hvala za informacijo! Pa še eno vprašanje? Kaj si imela ful strij al sam tu pa tam? A se ti fil pozna spremenba?
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 12:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
A imaš kako sliko od prej in zaj? Tisti predel od blizu slikano?
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 12:29:00
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Laser ne pomaga. Si probala? Ja.
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 12:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Laser ne pomaga. Si probala? Pa ni bilo nobenega rezultata? Pa ti jih sploh maš kje? Sem spremljala ono temo kjer smo slikice svoje lepili, pa ti ni videt da bi jih kaj mela Ja.
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 12:38:57
|
|
|
|
orhideja75
|
se boš mogla kar sprijazniti in jih sprejeti za del svojega telesa
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 13:01:18
|
|
|
|
Mlada mamica
|
Kaj 12 krat po 12 evrov? Pol pa še spet enkrat tolk? Hvala za informacijo! Pa še eno vprašanje? Kaj si imela ful strij al sam tu pa tam? A se ti fil pozna spremenba? Ja 12 evrov za en vakum,pol pa to ponavljaš dokler ne zginejo!Jaz sem mela ful strij po riti(res dosti)!2 krat po 12 sem šla na vakum,pa mi jih je 80 % zginlo!Dosti majn se vidijo! A imaš kako sliko od prej in zaj? Tisti predel od blizu slikano? Žal ne...sma se že s Sibil menle kaka škoda,da nisma slikale,že zarad tega da bi ona v studio mela,da bi drugi vidli! je pa res ja,ta vakum fajn pomaga,ga pa nimajo v dostih salonih,ker stane od 2500 do 3000 evrov,dela pa ti lahko po celem telesu,tut nego obraza in masažo!
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 15:41:47
|
|
|
|
lelaval
|
Anonimna, očitno jih boš morala sprejet za svojo stalno spremljevalko. Jaz sem se tudi že sprijaznila s tem.
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 17:48:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Laser ne pomaga. Si probala? Pa ni bilo nobenega rezultata? Pa ti jih sploh maš kje? Sem spremljala ono temo kjer smo slikice svoje lepili, pa ti ni videt da bi jih kaj mela Ja. Seveda ni videt, ko pa mam gate gor. Mam strije luba duša, mam.
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 29.11.2007 19:45:33
|
|
|
|
* Mateja *
|
Jaz sem se sprijaznila z njimi, ker jih imam zaradi prehitre rasti. Provej vakum če si ga upaš privoščit!
|
|
|
|
RE: strije-kako jih odstranit 7.12.2007 21:28:57
|
|
|
|
Anonimen
|
meni so prav všeč kot da bi imela tatoo
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.